1 yıldır görüşmediğim kaynanam haber göndermiş

Son cumleyi anlayamadim kim neyi yanlis anladi? Esiniz yaninizda bosverin. Basta o da ailesinin bu kadar kotu olabilecegini dusunmemistir ama simdi sizin yaninizdaysa gorusmemeye devam edin hic duymamis gibi yapin kulaginiza gelenleri
Yok söyleyen kişiye dedim ki bana ve aileme küfür etti ben onlara ne kadar iyiydim benim bundan sonra asla işim yok dedim ama işte düşük de yaptım pskojim bozuldu bu aralar kafamda git gel

Hayatının en en en en en en büyük hatasını yaparsın bu insanlarla konuşup, arar isen…
Sakın arama.

Bu insanlar sana asla iyi olmaz…

Yok söyleyen kişiye dedim ki bana ve aileme küfür etti ben onlara ne kadar iyiydim benim bundan sonra asla işim yok dedim ama işte düşük de yaptım pskojim bozuldu bu aralar kafamda git gel
Geçmiş olsun Allah bir daha evlat acısıyla sınamasın lakin kayınvalideyle görüşme konusunda kafanız hiç karışmasın, kayınvalideniz sizle iyi olursa oğlundan da rahat rahat para ister diye yaklaşmaya çalışıyor size, kara kaşınız kara gözünüz için değil eve giren çift memur maaşının derdinde kendisi.

O zaman hiç dertsiz başınıza dert almayın. Eşiniz de hak veriyor size zaten, sizi yok saydıkları gibi siz de onları yok sayın

çok haklısınız hayde başka kaz bulsunlar kendilerine haydee

Bak burasi cok dogru. Hic sasmaz. En büyük kazigi hep herseylerini verdikleri evlatlarindan yiyiyorlar. Sonra da ailenin esegi kiymete biniyor. Görüsmezdim. Hastaliklar hepimiz icin. Parasinda degilim, ama saygisizliga tolerans gösterdigin an gerisine imza atmis olursun

Eşşek de yükü taşıdıkça kıymetli olur, baş üstüne koymazlar, iş bitince fıldırır atarlar, eşşekliğin olayı budur.

Her evin bir yiyeni birde yenileni var. Size hakkı yenilen düşmüş. Görüşmezsiniz olur biter. Eşinizde farkında ne güzel aranızı bozmayın onlar yüzünden almadı etmedi diye. Geçmiş zaman geriye dönemezsiniz. Sze görüşmek zorundasın demiyor ne güzel çekirdek ailenizi kurup kapatın kapanızı

Böyle yazınca yaşadıklarımı düşündüm o kadar çektim neler neler her genç kızın hayali evlilik düğün nişan ama inanın hepsini bana zehir ettiler diğerlerine hep para hem mal hem de kıymet eşim zamanla anladı ama kandırılmaya çok müsait o yüzden ben görüşmem haklsımız kendisi de görüşmek isterse artık ona kalmış bana tekrar yansıtırsa da zatrn ayrılırım kendisi de biliyor yuvasını dağıtmak istemez

Kandırılmaya müsait değildir o,elinden bişey gelmiyordur. Ailesi sonuçta bu atsan atılmaz satsan satılmaz . En azından sizden yemiyorlar bende oda var Beterin beteri var yani

Başa dönüp huzurunun kaçmasını istemiyorsan arama

Zahmet olmuş. Yani o aşamaya kadar tabiri caizse sizi ezmelerine ses çıkarmamış . Her insan bu hadsizlige cesaret edemez . Bence szi çocuk olayını biraz bekletin .
Valla evet susuyordu yok iyiler yok öyle değil senin ailende böyle yapmış onlara yapınca diyordu bizde adet bana gelince paragözsn zaten ayrılmayı göze aldım ama sonra bırakmadı yanımda durdu beni tuttu ağladı ama bilmiyorum 2 yıl erteledim şimdi düşük yaptım terkar istiyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim ama net bir şekilde konuşun sonradan çocukta rezil olmasın . Bende eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım normalde orta noktada buluşmak gerekir ama bu kadar rezillikten ve sizi gerçekten istemeyen bir aileden uzak durmanız en önemlisi

Bence cocuk falan yapmayin bir sure, esiniz cocuk olursa nasilsa bosanamaz diye sizi barismaya zorlar mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…