• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 ve 2 yaş bağışıklılık güçlendirmek için önerileriniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

RoseLife85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
2
0
86
39
Merhabalar hanımlar 1 yaşında oğlum ve 2 yaşında kızım var. İkisininde pek yemekle arası yok ve bende artık sürekli dönüşümlü hasta olmalarından ve bir çare bulamamaktan çok yoruldum. Genel olarak sağlıklılar ama her ay birinden biri hep birkaç gün ateşleniyor veya ishal oluyor en ufak bir nezle veya halsiz birinle denk gelseler hemen hasta oluyorlar. Kızım zaten uykusuz bir bebekti ve hala öyle üstüne 2 yaş sendromu ve hep bir hastalanan olması evde durumları çok zora sokuyor bana lütfen bildiğiniz deneyimlediginiz bağışıklık güçlendirici çorba içecek gibi kendim yapabileceğim veya takviye kullanabileceğim ürünler tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Butun meyve sebze ve bakliyatlar bagisikligi guclendirir cocuklarin yemesi iyiyse herseyden yedigi zaman bagisiklik guclenir
Yemiyorsa zaten bagisiklik zayif olur
Ben corba yaparken kirmizi mercimegin icine brokoli kuru sogan ve patates atiyorum beraber kaynatip rondodan geciyorum sonra yagigini salcasini kavurup dokuyorum cocuklar severek yiyor

Ben de sarımsak ve yoğurt veriyorum bagısiklik icin.vitamin ilaclarina guvenemiyorum.ozellikle yogurt suyu bakterili oldugu icin Daha iyi oluyor

Back
X