Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline deadline bugunki menüm:

kalkar kalkmaz:
500 ml peynir altı suyu

kahvaltı:
1 yumurtayla peynirli omlet
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 dilim ekmek

ara:
500 ml peynir altı suyu

Öğle:
1 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
300 ml su

ara:
1 kase yağsız tuzsuz salata
1 fincan şekersiz sütsüz kahve
300 ml su

Akşam (umarım):
ızgara tavuk (dışarda olacağım)
3 kaslk pilav

spor öncesi 500 ml su
40 dk spor
spor sonrası 500 ml su

Ya işte yumurtayla aram çok kötü. Küçüklükten beri böyleyim. Hele haşlanmış yumurtanın olduıu odaya bile giremem. Zar zor omlet yiyordum karatayda ekmek olmayınca bi ara yine koptum. Şimdi tekrar yavaş yavaş yiyorum ama nadir. Geçen yazdım da kimse görmedi ben sıcağa hiç dayanamıyorum kışın bile kısa kollu ince bluzlarla gezerim havalar ısınınca meyve ve dondurmadan başka bişey yiyemez oluyorum. :KK17: nasıl kırıcam bunu bilmiyorum. Aslında sadece çilek yiyecektim ama spor yapacağım için muz da yedim. İnanılmaz hamlamışım heryerim ağrıyor mz iyi gelir kas ağrılarına spor öncesi yenilebilecek en iyi gıda.

Canım acaba troid hormonun hizlimi çalışıyor.
Benimki yavaş çalışıyor ben çok üşüÜşüyorum kombiyi hiç kapatmam.

kalkar kalkmaz:
500 ml peynir altı suyu

kahvaltı:
1 dilim ekmek

ara:
500 ml peynir altı suyu

Öğle:
1 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
300 ml su

ara:
300 ml su

Akşam (umarım):
3 kaslk pilav

spor öncesi 500 ml su
40 dk spor
spor sonrası 500 ml su
peynir altı suyu ne işe yarıyor protein olarak mı tüketiliyor?

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum :oops:) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah. caroline84 caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. @berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyse :kk77:beraberce kurtuluruz hepsinden
Rabbim gönlüne göre versin inşallah bir erkek annesiyim hamileliğin başından rüyamda görmüştüm ismini şeklini aynısı geldi 6 ay boyunca cinsiyetini göstermedi renkli ultrasyonda çıktı ama ben dr a diyordum kesin erkek diye inanmıyordu anneler hissediyor dediğin gibi

Canım ne olsun önce ev ve ilaçlama sonra
Eşimin alerjisi
Sonra büyük kızım hastalandi
Sonra oglum sonra öbürü hastaneye git gel.
Bide antibiyotik kullanmadan iyilesemiyoruz bi türlü.
Reglim çok düzensiz onun için doktora gitmeye vakit buladim.
Biraz toparlandik.
Maşallah mezun oluyosun herhalde nazar degmesin:nazar:
Çok geçmiş olsun canım. Doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun gene de düzensiz mi
Evet artık kilo vermek istemiyorum bu kadar yeterli :)

bayanlar nasılsınız uzun zamandır giremedim yine bayadır bilgisayarıma dokunmuyorum birde rütbe terfi sınavları vardı onlarla boğuştum filan sizden ayrıldığımdan beri bir kilo aldım umarım bu dönemi az kilo ile halledeceğim

peynir altı suyu ne işe yarıyor protein olarak mı tüketiliyor?
peynir altı suyunu, peynir yaptığım için içiyorum :) peynir yaptığım zaman süzülmüş olan peynir altı suyu boşa gitmesin diye içiyorum. çok lezzetli, ekmeklere pogaçalara da koyuyorum :)

kalkar kalkmaz:
500 ml peynir altı suyu

kahvaltı:
1 dilim ekmek

ara:
500 ml peynir altı suyu

Öğle:
1 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
300 ml su

ara:
300 ml su

Akşam (umarım):
3 kaslk pilav

spor öncesi 500 ml su
40 dk spor
spor sonrası 500 ml su

Canım peynir altı suyunu neden iciyosun?

evet sanırım kan şekerım dusuyor =( dun akşam resmen dıdık dıdık çıkolata aradım onları yememe rağmen .
canim hurma cok iyi geliyordu. Ilk hafta ben de mahvoldum, sagolsun arkadaslar motive etti. Ogun aran uzadiginda muhakkak dogal bir hurma at. Hem kalorisi az hem sekeri dengeliyor

peynir altı suyunu, peynir yaptığım için içiyorum :) peynir yaptığım zaman süzülmüş olan peynir altı suyu boşa gitmesin diye içiyorum. çok lezzetli, ekmeklere pogaçalara da koyuyorum :)
Poğaçalarda güzel olur eminim ama tadı pek hoş gelmedi bana :D

Çok geçmiş olsun canım. Doğum kontrol hapı kullanmıyor muydun gene de düzensiz mi
Evet artık kilo vermek istemiyorum bu kadar yeterli :)

Canım heray aslında kan verip önce hormonlarıma bi baktirmam gerek.
Biraz evin yogunlugu birazda kan ver kan ver yoruluyorum gitmedim.
Dogum kontrol hapini kullanirkende düzensiz oluyorum.

Iyi kilo verdin canım artık korumada sira

bayanlar nasılsınız uzun zamandır giremedim yine bayadır bilgisayarıma dokunmuyorum birde rütbe terfi sınavları vardı onlarla boğuştum filan sizden ayrıldığımdan beri bir kilo aldım umarım bu dönemi az kilo ile halledeceğim

Kolay gelsin canım umarım yolundadir herşey.

Babamda böbrek taşı varda oda yogurdun suyunu içer taşları düşürmek için.
Ondan sordum canım.

Canım acaba troid hormonun hizlimi çalışıyor.
Benimki yavaş çalışıyor ben çok üşüÜşüyorum kombiyi hiç kapatmam.

Canım çok baktırdım ya hatta haşimato mydu neydi ona da baktırdım bişey çıkmıyo bi kaç nodülüm vardı kontrole gidecektim o verdikleri raporu bile kaybettim aslında bu konularda çok titizimdir ama bunda böyle oldu ya küçüklükten beri böyleyimdir o kadar hasta olmama rağmen annem atlet giydiremezdi atkı taktıramazdı bana kazak giydiremezdi kışın kar yağarken kısa kollarla kar topu oynadığımı bilirim. Boğazlı böyle kalın kazaklar felan imkansız giyemem. Hep gömlek bluz atleti bile sadice beyaz kıyafetlerin altına giyiyorum o da eşim diğer türlü görüntüyü sevmediği için yani. Biz şimdiye çoktan kapatırdık kombiyi de asya yüzündin kapatamıyoruz. Ama halimi bi görsen ayıptır gecelikle geziyorum evde yanıyorum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X