1 Takım Kilo Alma Yarışması !

:sinifsinif:sende mi patişim mafoldumben
Yeni nickinde hayırlı olsun opuyorumnanaktan

bende 2 gündür bişi yiyemiorm yaa bugün sabah kahvaltıda çorba içtm bide 6-7sarma yedim bi bardakda süt öğlen yemedm maalesef dışardaydım akşamda kuru fasülye makarna bi tanede biber dolması ama ekmek çok yedm, yaa ewdede çikolata yok pekmez yok tatlı falan yok aliimda bi dewam ediim ramazanda daha çok yiyodm valla

Günaydn kızlar
Ben dün öğlen bi tabak salçalı youğurtlu makarna,akşam 2dilim ekmekle mantarlı et sote yedim.bu sabah da yarım simit,yarım açma yedim ve çay içtim.ha dün de yatarken prakten içip yattıp zaten ondan çok uykuluyum şuan.mirmirmirmir

kızlar benimde reglim başladı bu süreçte hiç iştahım olmuyor yaaaa yemek görmek istemiyorum sizdede bu sorunu yaşayan varmı?ama öncesinde sürekli tatlı yiyip duruyorum başlayana kadar sanırım ağrıdan cnmm bişiy istemiyor

bende inanılmaz derece çikolata istği olur , ağrı olayı üşütmediğim taktirde olmaz

ya hiçbişey yiyemiyorum sizin yediklerinize bakıyorumda hiç yani prakteni de alamadm daha
okul acıldı zaten iştahım kacıyo aklıma gelince
sınıfta en üst katta çık in çık in zayıflıyorum mafoldumben

evt bugün 2 defa içerim.hafta sonu da ama hafta içi bi defa yeter sanırım..yoksa ders işleyemem uyurum artık....

aksamları cok gec olmadan aldıgın zaman ertesı gune etkısı kalmıyor ıstah acılması dısında,

bence al dene ılk ıctıgınde hemen etkısını goruceksın ama ogrencı oldugun ıcın aksamları gunde 1 defa almanı onerırım bende

bencede prakten için ben bir gün içip bir gün içmiyordum uykum çok geliyo diye ama şimdi her akşam yemekten yarım saat önce içiyorum bünyem alıştı

ben bişey yiyemiyorum ya sabah kahvaltıda yok ewde yalnız olduğumdan bişeyler yemek de istemiyorum bide sigara iştahımı hepten kapatıyo sanırım ve karar werdim sigarayı bırakçam olmıcak yoksa:)
bu arada bu prakten reçetesiz alınabiliyo mu yan etkisi anladığım kadarıyla sadece uyku getirmesiyse süper çünkü benim uyumayla ilgili sorunum var bi taşla iki kuş olayına döner:) bi de fiyatı ne kadar?

bende öle fazla bir uyku ypmadı arkadşlar.
ilk defa dün gece12 de aldım bide bugün ikindi 17.00 da aldım.deli gibi yiorum
bakalım sonuç ne olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…