- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Berfincim boyum 164 kilom 50 benide ekklekaydirigubbakcemile2
berfin biz kilolarımızı bayram ertesimi verecez
birinci ozamanmı belli olacak yoksa bir hafta sonra bidaha verecezda ondan sonramı belli olacak
karışık mı oldu biraz neyse ne demek istediğimi sen anlarsın
1 ay boyunca her haftamı vericez demekmi istedin canım zübeydeciğim bence öyle olmalı bayramda 3 günde pıt diye kilo alamayızki
valla yarısma baslayınca ıkı tane kuralım var onuda yazıcam sımdı zaten, o zaman sen elenebılırsın takıp etmeye calıs
ya berfin neymiş o kural kız düğün var diyorum hemde kardeşimin beni biraz idare edin canım milletin içinde leptopla gezememki dimi ama yaaaa
ama benim mazeretim var keyfiye ilgilenmemezlik etmiycemki
valla yarısma baslayınca ıkı tane kuralım var onuda yazıcam sımdı zaten, o zaman sen elenebılırsın takıp etmeye calıs
ya berfin neymiş o kural kız düğün var diyorum hemde kardeşimin beni biraz idare edin canım milletin içinde leptopla gezememki dimi ama yaaaa
ama benim mazeretim var keyfiye ilgilenmemezlik etmiycemki
gezecen kızım ne demek düğün var yarışma kuralları var tak leptobu boynuna hem göbek at hem buraya yaz
gezecen kızım ne demek düğün var yarışma kuralları var tak leptobu boynuna hem göbek at hem buraya yaz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ben buraya foto koymayı beceremiyorum becersemde benim kociş beni vurur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?