• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

berfin biz kilolarımızı bayram ertesimi verecez
birinci ozamanmı belli olacak yoksa bir hafta sonra bidaha verecezda ondan sonramı belli olacak
karışık mı oldu biraz neyse ne demek istediğimi sen anlarsın

benim kardeşimin düğünü var memlekete gidecem takip etmeye çalışacağım ama zor olur biraz bişey kaçırmasam bari koşturmaktan kiloyada dikkat etmem yarışmayıda unuturum kesin sondan birinci olurum

[table="head"]No|ısim|Boy|Başlangiç kg.|Hedef|Haftalık Aldığı kg.
1|Berfinbilgen|1.60| 44| 52
2|Zübeyda|1.60| 49| 52
3|Cokmasum|1.63| 48| 55
4|kbra90|1.60| 47| 52
5|poinqi|1.60|
6|Burçak09|1.60| 44| 53
7|Gamzesvg|1.70| 48| 61
8|Oxgen|1.56|
9|Dlg|1.60|
10|Narcoleptic|1.67| 49| 59
11|Diloom|1.60| 45| 52
12|Vendetta|1.65| 47| 52
13|Emekli_|1.74| 52| 65
14|Jijim|1.62| 44| 54
15|Balbocee|1.72| 52| 63
16|Ceyda.|1.64| 44| 56
17|Yusum|1.59| 45| 51
18|Katy|1.64| 45| 52
19|Nilüfer06|1.64| 50| 56
[/table]

Arkadaşlar 1.Takım yarışmamıza katılanların son durumudur. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum,

NOT: Yarışmada olan üyeler dışında bu topiğe başka üyelerin katılmaması rica olunur. burda yarısmada olan uyelerın alanıdır. bu arada 2. takım açılmıştır oraya kayıtlar devam edıyor diğer paylasımlar ıcın kilo alma bolumunden yapabılırsınız.

Son düzenleme:
1 ay boyunca her haftamı vericez demekmi istedin canım zübeydeciğim bence öyle olmalı bayramda 3 günde pıt diye kilo alamayızki

hani kilolarımızı verdik ya bayramdan sonra bu kilolar dikkate alınacakmı yoksa tamamen bayramdan sonra mı başlıycaz

berfin biz kilolarımızı bayram ertesimi verecez
birinci ozamanmı belli olacak yoksa bir hafta sonra bidaha verecezda ondan sonramı belli olacak
karışık mı oldu biraz neyse ne demek istediğimi sen anlarsın

valla yarısma baslayınca ıkı tane kuralım var onuda yazıcam sımdı zaten, o zaman sen elenebılırsın takıp etmeye calıs:(

1 ay boyunca her haftamı vericez demekmi istedin canım zübeydeciğim bence öyle olmalı bayramda 3 günde pıt diye kilo alamayızki

evet canım 3 gunde alınmaz bayram ertesı olan cuma degıl sonrakı cuma kılolar verılecek, cumartesıde lıste acıklanıcak

Arkadaşlar,

Cuma günü tartılarak en çok kilo alan üç kişiyi belirliyoruz.

Takım ruhu desteğinle daha kolay ve hızlı kilo alabilirsiniz. 2 takım için kayıtlarımız devam etmektedir, 2 takım topiğinden kayıt yaptırabilirler.

Yarışma kurallari;

1- Yarışmada olan arkadaşlar şu andan itibaren topiklerde kilo vermesi yasaklanmiştir. Her Cuma günü sadece bana özelden kilolarını bildiricekler ve cumartesi günü liste ile ilk 3 belli olucak haftalık bazda.

2- Yarışmada adı olup kilosunu Cuma günü gün içinde bildirmediği taktirde üyeler 2 defa uyarı mesaji gönderilir aksaklık yaratan üyeler yarışmadan çikarilir.

1. TAKIMA KEYıFLı KıLO ALMALAR DıLERıM.

Herkese Şimdiden Kolay gelsin Bayanlar…
Berfinbilgen

1 takımın yarışması 23.09.2009 tarihinde başlicaktır. ilk kilo verme işlemi ise bana özelden 02.10.2009 günü olucaktır arkadaşlar. ayrıca yarışma sonunda bir süpriz düşünüyorum, ama sakın yanliş kilo vermeyin birinci olmak için :))

Son düzenleme:
valla yarısma baslayınca ıkı tane kuralım var onuda yazıcam sımdı zaten, o zaman sen elenebılırsın takıp etmeye calıs:(

ya berfin neymiş o kural kız düğün var diyorum hemde kardeşimin beni biraz idare edin canım milletin içinde leptopla gezememki dimi ama yaaaa
ama benim mazeretim var keyfiye ilgilenmemezlik etmiycemki

ya berfin neymiş o kural kız düğün var diyorum hemde kardeşimin beni biraz idare edin canım milletin içinde leptopla gezememki dimi ama yaaaa
ama benim mazeretim var keyfiye ilgilenmemezlik etmiycemki

gezecen kızım ne demek düğün var yarışma kuralları var tak leptobu boynuna hem göbek at hem buraya yaz

sanki birinciye bir kese dolusu altınmı verecezki atsın canım
buraya giren herkes dürüst olsun herkes sallarsa ozaman tadı kalmazki

Back