• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

Arkadaşlar bayramdan sonraki yarışmaya katılmak isteyenler bana adlarını yazdırsınlar,

zübeyda, cokmasum ve kbra90 sizin isimleriniz ve boylarınız kaydedildi

berfincim iyi düşünmüşün neden kilo verme yarışması varda alma yarşması olmasın .....süper .

benim alacak degil verecek kilom var ama sizide anlıyorum sorunlarımız aslında aynı nekadar zıt olsada kolay gelsin .....

Boyum 1.65. ben ara ara takılıyordum bu bölüme ama şimdi daha sıkı takip edeceğm ne de olsa bayramdan sonra yarışma da var =) Kilomu da bayrama yakın söylerim belki bi değişim olur Allahımm ! ısmim Nur bu arada kaydedersin =)

berfincim sen topic mi açtın yeni görüyorum ben hayırlı olsun cnm en kısa zamanda ben de kilomu öğrenip bildircem size:1hug:

berfincim sen topic mi açtın yeni görüyorum ben hayırlı olsun cnm en kısa zamanda ben de kilomu öğrenip bildircem size:1hug:

evet sagol canım, arkadaslar boylarınızı sımdılık kaydettım kılolarınızı bayramdan sonra alıcam malum bayramda tatlı falan belkı alırsınız:)

Son düzenleme:
Bende katılıyorum hiç umudum yok ama . :dilcikar:

Boyum 1,67 kilom 49 .Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.buyrunnnnnnnnn :roflol:

delikafadulden ben burayı yeni gördüm.
Ayrıca yeni başlığımız hayırlı olsun.
Sonunda bizimde farkımıza vardılar kaydirigubbakcemile3
Bende katılmak istiyorum ama mümkünse bayramdan sonraki yarışmaya katılabilirmiyim :kedi:
Boyum1,60 kilom 45 mafoldumben mafoldumben
Tek yol kilo almak.cokacimcoookcokacimcoook

valla böyle bi topiğin açılması süper her yerde kilo vermek isteyenler var ama ben de almak istiyorum ve yiyince de 10 günde 3kilo alabiliyorum ama aynı hızla hatta daha büyük bi hızla, 3 günde tekrar veriyorum aldığım kiloyu belki böyle takım halinde olursa gaza gelip yemek yemeyi hiç bırakmam:) berfinbilgen çok teşekkür ediyorum sana..
benim de boyum 1.65 kilom şuan için 47inşallah en kısa zaman da bi 5 kilo alırım artık:))

delikafadulden ben burayı yeni gördüm.
Ayrıca yeni başlığımız hayırlı olsun.
Sonunda bizimde farkımıza vardılar kaydirigubbakcemile3
Bende katılmak istiyorum ama mümkünse bayramdan sonraki yarışmaya katılabilirmiyim :kedi:
Boyum1,60 kilom 45 mafoldumben mafoldumben
Tek yol kilo almak.cokacimcoookcokacimcoook

teşekkürler, senide ekledim zaten yarışma bayramdan sonra başlicak

valla böyle bi topiğin açılması süper her yerde kilo vermek isteyenler var ama ben de almak istiyorum ve yiyince de 10 günde 3kilo alabiliyorum ama aynı hızla hatta daha büyük bi hızla, 3 günde tekrar veriyorum aldığım kiloyu belki böyle takım halinde olursa gaza gelip yemek yemeyi hiç bırakmam:) berfinbilgen çok teşekkür ediyorum sana..
benim de boyum 1.65 kilom şuan için 47inşallah en kısa zaman da bi 5 kilo alırım artık:))

burdaki çoğu insan aynı şeyleri yaşiyor zor alıyor kolay veriyor en ufak stres ve üzüntüde kilolar gitmiş emekler boşa çıkmış, sende eklendin

berfincim yarışmaya katılanların listesini boyunu kilosunu eklesen bi baksak durum ne kim kaç kiloda görürsek listedeki yerimizi daha çok motive oluruz bence ilk yarışmadaki gibi
sana zahmet canım listeyi bi ekleyi versen merak ettimdeopuyorumnanaktan

berfincim yarışmaya katılanların listesini boyunu kilosunu eklesen bi baksak durum ne kim kaç kiloda görürsek listedeki yerimizi daha çok motive oluruz bence ilk yarışmadaki gibi
sana zahmet canım listeyi bi ekleyi versen merak ettimdeopuyorumnanaktan

isim ve boy olarak vericem canım, kilo eklemiyorum onu bayramdan sonra alıcam herkesten, ama kaç kişi katılıyor görmüş olursun, okeymi ? a.s

[table="head"]No|İsim|Boy|Başlangiç kg.|Haftalik Aldiği kg.|Hedef
1|Berfinbilgen|1.60| 44
2|Zübeyda|1.60| 49
3|Cokmasum|1.63| 48
4|kbra90|1.60| 47
5|poinqi|1.60|
6|Angelni|1.65| 43
7|Burçak09|1.60| 44
8|Gamzesvg|1.70| 48
9|Oxgen|1.56|
10|Dlg|1.60|
11|Narcoleptic|1.67| 49
12|Diloom|1.60| 45
13|Aysenbarutcu|1.65| 47
[/table]

Şuanki Yarışmaya Katılan arkadaşların listesi, daha katılımlar bekleniyor.

Son düzenleme:
berfincim canım içtiğin şurubun adını mümkünse ögrenebilirmiyim ?

Back