1 Takım Kilo Alma Yarışması !

Yıne birinci vendetta tebrikler :hooray: alkisalkisalkis
Her gecen gün bu liste azalıyor mu kaydirigubbakcemile3

VENDETTA senin birinci olacağını tahmin etmiştim. sigarayı azaltman eminim ki çok büyük etki etti. Tebrikler alkisalkisalkis
Bu hafta herkes daha iyi bence. Çok az kaldı ideal kilolara hihoyyyt

Neyse arkadaşlar ses yok benim durumumla ilgili. Foruma girip sizin havadislerinizi alırım. Ama yarışmada olmak beni biraz olsun motive ediyordu.

Ama ben ne zaman yollanacağını bilmiyordum ki. Bir duyuru falan da dikkatimi çekmedi. :sinifsinif:
Yenilere esneklik yaptik bugunluk, oges ve majesteleri yarin listeye eklicem sizi, kontrol edin dedim cunku hazirladim bir anda silindi o yuzden atlama olmus olabilir.
Yarismaya katilan merak edip nedir diye bakar yada sorar, ayrica kurallar belli yarisma toplam 1 ay ve haftalik bildiri yapilir. Isteyen bu bitince 2 takima devam edebilir
berfin sen de kilo almışsın biz de seni tebrik edelim =)
Tesekkurler canim

tebrikler kızlar:)aslında ben dün gece yatmadan tartıldığımda 57.3 gr gördüm ve inanamadım:1shok:yemek yiyeli de çoook olmuştu ama sabah tartıldığımda 500gr kadar daha az çıktım.bu hassas kantarlar da çok garip,her dk tartılsam her dk farklı kilo çıkıyor.neyse 1 haftada ancak bu kadar olur,buna da şükür,tok karna da olsam ilk defa 57 kiloyu gördüm tartıda,darısı aç karna görmeye:lepi:

evet arkadaslar aynen devam takim ruhu ve hirsla bu is olucak bence yarisma sonunda ideal kg.ulasmis arkadaslari gorucez. Herkese iyi geceler yarin oglen listeye arkadaslari eklicem.

VENDETTA senin birinci olacağını tahmin etmiştim. sigarayı azaltman eminim ki çok büyük etki etti. Tebrikler alkisalkisalkis
Bu hafta herkes daha iyi bence. Çok az kaldı ideal kilolara hihoyyyt

kesinlikle tatlım ya annemler burda olduğundan sigara içemiyorum doğru düzgün ve yemeklerim hep hazır oluyo ben sadece yiyorum yatıyorum:) ve en büyük destek benim için sizsiniz hepinize çok teşekkür ediyorum...
bu arada Berfin yarışma dewam ediyo mu?

İnşallah en kısa zamanda sigarayı bıraktığımızı da yazarız buraya canım

tebrikler arkadaşlar kilo alanada alamayanada
herkes en azından bişeyler yapmak için çabalıyo

yanlız benim kafama takıldı benim hedef kilom 60 yazılmış bu benim için çok fazla
ayrıca bir ayda 12 kilo birden alınmaz çok zor
benim hedefim şimdilik 54 55
HERKESE BAŞARILARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…