E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
kaç kilo aldın canım ben merak ettim yaz istersen yine deAma ben ne zaman yollanacağını bilmiyordum ki. Bir duyuru falan da dikkatimi çekmedi. :sinifsinif:
bence 2 haftalık olsun çünkü aylık olunca zaman uzadığı için buradan kopabiliriz.
Yenilere esneklik yaptik bugunluk, oges ve majesteleri yarin listeye eklicem sizi, kontrol edin dedim cunku hazirladim bir anda silindi o yuzden atlama olmus olabilir.Ama ben ne zaman yollanacağını bilmiyordum ki. Bir duyuru falan da dikkatimi çekmedi. :sinifsinif:
Yarismaya katilan merak edip nedir diye bakar yada sorar, ayrica kurallar belli yarisma toplam 1 ay ve haftalik bildiri yapilir. Isteyen bu bitince 2 takima devam edebilirdaha önce gönderdiğim mesajdan bahsediyordum zaten.
başvuru için tekrar kilo sordunuz sandım
çünkü daha önce ay sonunda tartılalım demiştik
siz sormuştunuz haftalık mı olsun,aylık mı diye
çoğunluk ay sonu tartılalım 1 haftada kilo alınmaz dediği için
aylık olacak diye karar alınmıştı yanlış mıyım?
şimdi haftalık yazıyor..
bu yüzden hala başvuru alınıyor zannettim ben
ayrıca ilk mesajı güncellerseniz herkes göremezki
topik 10 sayfayı geçmiş her gelen ilk sayfayı okumaz son sayfaya gider
ki ilerleyen günlerde daha da artar sayfa sayısı..
herneyse ama 1 haftada kilo almak çok güç bence
zamanı geniş tutalım derim
Tesekkurler canimberfin sen de kilo almışsın biz de seni tebrik edelim =)
Neyse arkadaşlar ses yok benim durumumla ilgili. Foruma girip sizin havadislerinizi alırım. Ama yarışmada olmak beni biraz olsun motive ediyordu.
VENDETTA senin birinci olacağını tahmin etmiştim. sigarayı azaltman eminim ki çok büyük etki etti. Tebrikler alkisalkisalkis
Bu hafta herkes daha iyi bence. Çok az kaldı ideal kilolara hihoyyyt
kesinlikle tatlım ya annemler burda olduğundan sigara içemiyorum doğru düzgün ve yemeklerim hep hazır oluyo ben sadece yiyorum yatıyorum:) ve en büyük destek benim için sizsiniz hepinize çok teşekkür ediyorum...
bu arada Berfin yarışma dewam ediyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?