1 Takım Kilo Alma Yarışması !

maşallah ne güzel yiyorsunuz,benim içim hiç almıyor.akşam 6da yemek yedim zorla bir tabak,bi daha da ağzıma bişey sürmedim...canım istemiyor

maşallah ne güzel yiyorsunuz,benim içim hiç almıyor.akşam 6da yemek yedim zorla bir tabak,bi daha da ağzıma bişey sürmedim...canım istemiyor

biras zorla kendin cnm yediğin herşeyin sana kilo olarak dönceğini düşün bende fazla yiyemiorm maalesef ama yememiz lazım

mısırımı yedim biras fazla tuzlu yapmışım ama yedim yinedehihoyyytşimdi ballı sütümüde içtm yatma vakti geldi

Son düzenleme:
ayy kızlar yediklerinizi okuyunca çok imrendimcokacimcoook bende zayıflama takımındayım.kaydirigubbakcemile2 herkesin bi ideali var işte.umarım sizde istediğiniz kilolara ulaşırsınız.a.s.

Arkadaşlar bugün 20'lik dişimi çektireceğim, nolacak, nasıl yiyeceğim bilmiyorum. Gömülü bir diş olduğu için kanama birkaç gün sürer. akannehir Bu arada "kilotakibi" ne hergün girip kalorime bakıyorum. pazartesi 3312 cal. almışım. Dün ise 3127 cal. almışım. 3500-4000 arası alırsam ancak kiloya döner sanırım. alkisalkisalkis

Geçmiş olsun 20 lik dişler zor,

Çektirdiğin dişin diğer tarafı ile yemeye çaliş canım

aynı sorun bende de var cnm geçmş olsun :teselli:
ilk gün agzını sakın açma...konuşma,sadece çorba iç
ertesi gün açarsn agzını yavaşça...ben öle okudum diş topklernde yerimseniben

Sİz burda dün mısır mısır dediniz beni can evimden vurdunuz mafoldumben
Gece 11de eve gittim mısır patlattım yedim :1closedeyes:
Çok severim mısırın her türlüsünü.
cokacimcoook

doğru tabi yemek yiyemiyorum demek saçma ama benim tuhaf bi sorunum var arkadaşlar.ben sabahtan öğlene kadar çok iştahlı oluyorum ama akşam yemeğini yedikten sonra(6gibi) bi daha ağzıma bişey alamıyorum nasıl iş bu yaaa...çok yesem de az yesem de aynı.ben de yatmadan zorla çikolatalı ekmek yiyorum artık.

XXX bi ara kullandım ama uykudan kafamı kaldıramadım ben,herkeste nasıl etkisi oldu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
dünden beri giremiyodum nete bugün girdim sonunda valla berfin beni de özendirdin gitiim benimo aldım 5 tane 2sini yedim şimdi:) dün de ew baklavası yapmıştık annemle gece yatmadan önce 2 dilim yemiştim ve onlar bana kilo olarak dçnmüş acaip sewindim yaf:) eşimde benimle birlikte çok sewindi hatta bugün akşam yataren o da XXX içecek iştahı açılsın diye bi nevi kobay gibiydim yani:)
bu arada bugün sabah kahvaltıda kızarmış ekmek,yarım domates, biraz peynir, zeytin, rafadan yumurta yedim kahve ve çay yerine (şekersiz içiyorum diye 2sini de) meyve suyu içtim(elma)..
öğlende mevsim salata yanında da ton balıklı mısırlı makarna (hemencecik yapılıo diye) yedim.. akşama da biber dolması, çorba, çerkes tavuğu var..
gece yatmadan önce yine baklavadan yicem:))

Sabah:Çorba,biraz ekmek,fıstık ezmesi.
Öğlen. rus salatası,ice tea
Bu arada kızlar fıstık ezmesini kesinlikle öneriyorum Tam bir kalori deposu.Tadıda güzel.Hiç iştahınız olmadığında bile biraz yeseniz enerji olarak döner.cokacimcoook

ben birkaç gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Çünkü nişanlımı çook özledim. Onu görmek istiyorum ama olmuyor. Moralim bozulunca da iştahım kapanıyor

Herkesin canini cektirdim insallah bu vesile ile kilonuza katkida bulunurum. Menun super
Ben yetersiz buldum aksam haric tabi, bu arada fistik ezmesine katiliyorum
ben birkaç gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Çünkü nişanlımı çook özledim. Onu görmek istiyorum ama olmuyor. Moralim bozulunca da iştahım kapanıyor
Negatif olursan kilo isini unut bence, ben diyetisyene gittigim zamanda cok zor ve kotu bir donem gecirdim ve kilo almak ne kelime gram alamadim diyetisyene ragmen o yuzden bu durumdan kurtul ve olumlu tarafindan bakmaya calis canim

Benim 20'lik çektirme işi haftaya kaldı. Dr. un işi çıkmış. Bende sıkıntımı bir hafta ertelemiş oldum. Benim alışverişe çıkıp eve abur cubur stoklamam lazım galiba. Bu arada ay çekirdeğinin kalorisi de fena değil. Yemek aralarında 1 avuç çekirdek, biraz da antep fıstığı ya da fındık yiyebilirsiniz.Seven arkadaşlara da tahin-pekmez öneriyorum.
Yılmak yok yola devam.. kaydirigubbakcemile5

kızlar dün gece çok kötüydüm ya gün boyunca ne buldumsa indirdim mideme sonra da afedersiniz ama hepsini gecenin bi vakti midem kabul etmediğinden çıkardım :bbo:
bugün sabah abartmadan başladım güne bilumum kahvaltılık ürünlerden sonra 4-5 tane ceviz 10 tane kadar da fındık yedim.. saat 11 gibi de annem ballı süt içirdi onu da 1 paket benimoyla içtim.. birazdan öğlen yemeği yicez dünden kalan biber dolması var yanına annem ne yapar bilmiyorum ama ben sadece 2 tane biber dolması ve çoban salatadan yicem.. akşam şimdilik bilmiyorum..

arkadaşlar ben bugün

sabah:
1 dilim ekmek ile kahvaltı

öğlen:

çorba, ıspanak, yoğurt, makarna, kakolu puding, ekstra olarakta 2 paket çikolata yicem

akşam: bilmiyorum daha eve gidince öğrenicem....

ama dün akşam karnıyarık yedim, kabak kızarttım üstüne yoğurt ve pul biber koydum sonra patates kızarttım ketçap ve mayanozli yedim...

bu arada kızlar bu benimoyuda meşhur ettik favori oldu :roflol:

çok geçmiş olsun cnm evet dikkatli olmak lazım kilo alalım derken bütün yediklerimzde gtmesin bende bugün kahvaltı yaptm işte ama daha öğlen yemeği yemedim yaa ne yapsam bilmiorm aklımada bişi gelmio:uhm:

sabah 1 haşlanmış yumurta-6 tane zeytin-kaşar peyniri-4-5 dilim ekmek
Ara öğün sütlü kahve-6-7 tane burçak bisküvi.
Öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum. Ekmek yok evde, kuru fasulye pilav yerim artık. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…