• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Hedefine 2.8 kg kalmis biri araniyoooooorrrr :49: :49:

B baya

Evet ben olmasina benim de tek basima olmayayim benim gibi hedwfine az kalmis biriyle virbirimizi kontrol edelim de bu is bitsin diye yazDim. Yedigimiz menu yaptigimiz spooorrrrr

Olur. Benimde 2 kaldı :) benim şimdiki kilom hedefimdi.. ona ulaştım 2 kilo daha düşürdüm bakalım nolcak 2 hafta sonra :)

Bu rasi bitince keşke biri daha yarışma baslatsa ya kendimi boşlukta hissedeceğim yoksa :KK43:

yapalım ya. hatta kalori filan sayalım. belki daha eglenceli olur :) ama bide devamlılığı olcak olanlar katılsın. mesela buraya kimse gelmiyo, insanın motivesi düşüyo :(

yapalım ya. hatta kalori filan sayalım. belki daha eglenceli olur :) ama bide devamlılığı olcak olanlar katılsın. mesela buraya kimse gelmiyo, insanın motivesi düşüyo :KK43:
Dun bir saatlik yuruyus yaptim. Gece 2 de de 4 parca cikolata yedim. Biri motive mi dedi :D

yapalım ya. hatta kalori filan sayalım. belki daha eglenceli olur :) ama bide devamlılığı olcak olanlar katılsın. mesela buraya kimse gelmiyo, insanın motivesi düşüyo :KK43:

Bende normalde çok katılırım ama ancak yetistirebiliyorum işleri ilk defa dün yarim bazlama Yesemde 1000 kalori ile kapatmıştım 3 haftadır 2500 lerde alıyorum da nerdeyse neyse ve 54.1 gördüm sabah çok sevindim nasıl oldu bilmiyorum icimden bir ses yarin 53.9 gorucem diyor hadi bakalım inşallah 53 lu rakamları çok özledim :) sen ne alemdesin ama spor yapamiyorum ya belki yarin sabah başlarım bakalım

Bende normalde çok katılırım ama ancak yetistirebiliyorum işleri ilk defa dün yarim bazlama Yesemde 1000 kalori ile kapatmıştım 3 haftadır 2500 lerde alıyorum da nerdeyse neyse ve 54.1 gördüm sabah çok sevindim nasıl oldu bilmiyorum icimden bir ses yarin 53.9 gorucem diyor hadi bakalım inşallah 53 lu rakamları çok özledim :) sen ne alemdesin ama spor yapamiyorum ya belki yarin sabah başlarım bakalım

Bende boşlar oldum. Hic Spor yapamıyorum. şuanda amcamlardayım saat 8den sonra jillian michael yapcam inş. Yaparım yani :KK43:
Başkasının evinde kalınca rahat olamıyo insan. Elinde olmayan şeyler olabiliyo. sende uymak zorunda kalıyosun bulunduğun yere :KK43:

Kızlar biz de eşimle 3 gündür eve girer girmez

Ben leslie 1 mil

O da bol bol farklı farklı hareketler yapıyor

Akmasa da damliyor işte :)

Sabah kah
Bende boşlar oldum. Hic Spor yapamıyorum. şuanda amcamlardayım saat 8den sonra jillian michael yapcam inş. Yaparım yani :KK43:
Başkasının evinde kalınca rahat olamıyo insan. Elinde olmayan şeyler olabiliyo. sende uymak zorunda kalıyosun bulunduğun yere :KK43:

Canım benimde bebeğim var biraz mizmizlansada sabah jilian yaptım kafamda o kadar çok şey varki hayat akıp gidiyor bazı şeyleri rayına oturtmak zamanımızı iyi kullanmamiz lazim ikimizde saldık son zamanlarda birde canım aşırı tatlı istiyor ama yine eski motive gunlerimize donmeliyiz ... karnımız acıkınca öyle lüks bi şeyler yememize gerek yok bence canım ne istiyorsa onu yiyeceğim artik bu sabah sütlü kahve 1 adet ayva 3 tatlı kaşığı acılı ezme yedim bakalım inşallah iyi geçer günümüz ;)

Kızlar biz de eşimle 3 gündür eve girer girmez

Ben leslie 1 mil

O da bol bol farklı farklı hareketler yapıyor

Akmasa da damliyor işte :)

eşinizle yapmanız süper :) bende ilerde eşimle birlikte yapmak isterim, öyle bi hayalim var :D

Sabah kah

Canım benimde bebeğim var biraz mizmizlansada sabah jilian yaptım kafamda o kadar çok şey varki hayat akıp gidiyor bazı şeyleri rayına oturtmak zamanımızı iyi kullanmamiz lazim ikimizde saldık son zamanlarda birde canım aşırı tatlı istiyor ama yine eski motive gunlerimize donmeliyiz ... karnımız acıkınca öyle lüks bi şeyler yememize gerek yok bence canım ne istiyorsa onu yiyeceğim artik bu sabah sütlü kahve 1 adet ayva 3 tatlı kaşığı acılı ezme yedim bakalım inşallah iyi geçer günümüz :KK66:

inş ya. ama ben bugün sandiviç ekmeği yedim :( beyaz ekmek yani.
uf ya yanımda kepek ekmeği filan mı gezdirsem aceba :D

eşinizle yapmanız süper :) bende ilerde eşimle birlikte yapmak isterim, öyle bi hayalim var :KK70:
Ben oflarim puflarim adamin umurunda olmaz. Diyorum bak gobegin yok olur omzun genisler falan. Ama yok ben vucudumla barisigim oluyor cevap.. ben barisik degilim. Ne seninkiyle ne kendiminkiyle :D:D:D:D

Ben oflarim puflarim adamin umurunda olmaz. Diyorum bak gobegin yok olur omzun genisler falan. Ama yok ben vucudumla barisigim oluyor cevap.. ben barisik degilim. Ne seninkiyle ne kendiminkiyle :KK70::KK70::KK70::KK70:

:D valla ben nişanlıyım. görcez bakalım bizimki napıyo :) ama normalde hareketi sever , yürüyüş filan cok yapar da faydası olmuyo işte :D tek yaşadığı için yeme düzeni yok ne bulursa yiyo. hele ben bi gidiyim de kurarım ona düzen :confused:

:KK70: valla ben nişanlıyım. görcez bakalım bizimki napıyo :) ama normalde hareketi sever , yürüyüş filan cok yapar da faydası olmuyo işte :KK70: tek yaşadığı için yeme düzeni yok ne bulursa yiyo. hele ben bi gidiyim de kurarım ona düzen :confused:
Evlenmeden onceki kilo 55
Evlendikten sonraki ilk sene sonunda kilo 65
Duzeniniz bu sekilde oluyor genelde. Umarim kirarsiniz siz bunu.. ah ah.. hava yagmurlu olmasa kosacam. Yaz gelsin kosacam. Yeni ayakkabi alayim kosacam. Esofmanim dar geliyo kosacam.. hee gulum hee cok gorduk biz bu fragmani... :))

Evlenmeden onceki kilo 55
Evlendikten sonraki ilk sene sonunda kilo 65
Duzeniniz bu sekilde oluyor genelde. Umarim kirarsiniz siz bunu.. ah ah.. hava yagmurlu olmasa kosacam. Yaz gelsin kosacam. Yeni ayakkabi alayim kosacam. Esofmanim dar geliyo kosacam.. hee gulum hee cok gorduk biz bu fragmani... :))

bahaneler bahanelerrrr :KK70:

ya bende napcam bilmiyorum kilo konusunu :KK43: düğüne 50 olmak istyorum inş olurum da..
düşüncem, evlendikten sonra 52-53ü gördüğüm an hemen toparlanma olayına girme. bide çalışmıcam büyük ihtimal evde olcam yani.. eşim işteyken sabahları spor yaparım düzene koyarım bunu. böylelikle inş cok kilo almam die düşünyorum :KK70: tabi şimdilik düşünüyorum , 5 ay sonra görcez bakalım noluyo :KK70:

Back