1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

FB_IMG_1456315229153.jpg

Günaydınnnnnn:KK200:

Dün akşam bütün motivasyonum gitti. Çok aşırı yemedim ama yasaklı şeylerden yedim :KK43: Bu Dolunay Yengeç burçlarını cidden feci etkiliyor inanılmaz depresif bir haldeydim biraz araştırdım herkes aynı şeyden şikayetçi. Neyse ki bu sabah erkenden kalkıp olumlu motive ettim kendimi 2 haftadır ilk kez ekmek yedim ama özlemişim :) Ödül olsun dedim.

Cuma günü de eşim geliyor bir sürü hazırlık yapacağım çok dikkat edemem sanırım Pazartesi tam anlamıyla sahalara dönüyorum :)

Sizde durumlar nedir ?
Beni de dolunay iyi etikedi. Kararlarımı uygulayabiliyorum.
Sıvı diyeti yapıyorum kızlar.
Ha bu arada diyete başlamak için çarşamba en uygun gün imiş.....

Sıvı diyetinden biraz bahsedemisin canim
Vallahi canım ben de yeni öğrendim. 2 gündür kendimi hazırladım psikolojik olarak. Bugün de denemeye niyetlendim.
İyi gidiyor, öncelikle bunu söyleyeyim. Korkum yersizmiş.
Özetle Gün boyunca bol bol sıvı gıdalar tüketiyoruz. Ben yoğurt ta yiyorum,meyve püresi, taze sıkılmış meyve suları, sebze suyu, çorbalar...
Kk. Da bu konuda açılmış konu var canım. Bak istersen.

10gunde 1 tarti günüm:KK43: peki ozaman ben cikiyim teşekkür ederim

canım benim yanlış anlama çık diye söylemedim

sadece her pazartesi bildirim olup listeyi düzenleyip birinciyi açıklıyorum ya seni hiç bir zaman dahil edemeyeceğim, senin için sorun olmazsa kalsın böyle, sen bildirim yapınca eklerim :)

canım benim yanlış anlama çık diye söylemedim

sadece her pazartesi bildirim olup listeyi düzenleyip birinciyi açıklıyorum ya seni hiç bir zaman dahil edemeyeceğim, senin için sorun olmazsa kalsın böyle, sen bildirim yapınca eklerim :)

Sana zahmet olmasin balim ben düzeni bozmayayim yok yanlış anlamadim balim zaten cok naziksin sagolasin ben menu paylasimi yaparım ama listeye ozmn baskasini alirsn kuzum yer kaplamayayim doktora gore haretket etcem kuzum ama buradayım takipteyim:KK15:

Sana zahmet olmasin balim ben düzeni bozmayayim yok yanlış anlamadim balim zaten cok naziksin sagolasin ben menu paylasimi yaparım ama listeye ozmn baskasini alirsn kuzum yer kaplamayayim doktora gore haretket etcem kuzum ama buradayım takipteyim:KK15:

tamam canım benim arada gel güzel haber getir :)

Kızlar ben bi ürün aldım netten reglim bitsin başlayacağım bakalım cok ikna etti beni arkadaşla beraber aldık denicez paketi ikiye böldük 2 gün detoks 2,5 gün de normal şekilde kullanacağız 4,5 günde bakalım ne kadar vereceğiz

Bu akşam Nutella lı ekmek yememek için Nasıl savaştım anlatamam size hemen ağzıma birkaç tane üzüm ve bir 2 si 1 arada nescafe yaptım tutuyorum kendimi

X