1 sorum daha var. gerçi konuyu doğru yeremi açtım tam olarak bilemiyorum. Neyse sorum şu ben Satıyorum & Arıyorum- El Emekleri bölümüne konu açmak istiyorum bunun için kaç mesaj atmak gerekiyor acaba?
el emekleri bölümüne girdim ve orda yetkililerin uyarı amaçlı açtıkları sabit başlıklara göz gezdirdim söylediğin gibi bir kural göremedim. bence siz konunuzu açmayı deneyin. açılırsa öyle bir kural yoktur. açılmazsa uyarı gelir zaten, şu kadar mesajdan sonra konu açabilirsiniz diye =))
bir sınırlama yok!
Sitede güncelleme yapıldı, bir problemden ötürü ''konu aç'' butonu olmayabilir.
Fark etmemiş olabilirler.
Bilgi almak için adminlere başvur.
merhaba, 2 saattir mesajınıza cevap vermeye çalışıyorum ama sitenin 10dk da 1 msj atma kuralı olduğu için bi türlü cevap yazamadım. Editör'e özel msj attım, 10dk sonra Kazen'e de atıcam. ayrıca rahatsızlık söz konusu değil umarım cevap gelir ben de iletirim size ama bu gece olmaz birazdan çıkıcam, artık yarın cevap gelirse yarın ulaştırırım size de. iyi geceler diliyorum.
canım yine ben geldim. Kazen'e özel mesaj gönderme şansım yok, özel mesajlara kapalı sanırım. ama editör'e attım inşallah geri döner.
O bölüm sadece el emekleri içindi ama bir süre sonra 2. el ne varsa alıp satmak istendiği için kapatılmıştı. Sonuçta sitemiz alışveriş sitesi veya bu konularda aracı bir sanal ortam değil Sizin uyarınız ile o bölümü kapatıp sonra da unuttuğumuzu fark ettik. Şu anda yeniden konu açma özelliği aktifleştirildi. Sadece el emeklerinizi paylaşabileceğiniz konular açabilirsiniz.