Bende ilk gelinim canım ben gurbetteyim o yüzden görmüyorlar bende onları duymuyorum yalnızlık beni çok düşündürüyor ben kendimi yiyip bitiriyorum hep hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum benimde problemim bu canım inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürürAmin canım inşallahh beklemeyiz ewet yeni hatta eşimde çok erken diyo henüz İstemiyo ama bu çevre varya sürekli soruyolar çocuğun yokmu bilmem ne insanın siniri bozuluyor bide eşim evin tek oğlu olunca
. Amin canım amin inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi oluruz hepimiz bu arada benim sadece bel ağrım bide arada gaz sorunum var başkada belirtim kalmadı canım hasta olacam ben herhalde sende hangi belirtiler var şuanBende ilk gelinim canım ben gurbetteyim o yüzden görmüyorlar bende onları duymuyorum yalnızlık beni çok düşündürüyor ben kendimi yiyip bitiriyorum hep hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum benimde problemim bu canım inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür
Hayır canım daha adetime 5 gün var bel ağrısı ve gaz dan başka belirtimde kalmadı zaten hasta olacam gibi hissediyorum umutlarım yavaş yavaş kayboldu sankiMerhabalar
Hamile olabilirsiniz test yaptırdınızmı?
Adet belirtileriyle aynıymış zaten çoğu belirti canım bende artık psikolojik oldu herşey Emin’im okuduğum her belirtiyi akşamına yaşıyorum sankiAmin inşallah Canım göğüsüm şiş kaşık ağrısı var ama bunlar adetime yakın hep oluyor o yüzden kestiremiyorum
Çocuğum yok belirtileri nasıldır bilmiyorum ama yengem hamile kaldığını kasık ağrısından anlamışHayır canım daha adetime 5 gün var bel ağrısı ve gaz dan başka belirtimde kalmadı zaten hasta olacam gibi hissediyorum umutlarım yavaş yavaş kayboldu sanki
Canım bu belirtiler için çok erken diyen de var belirtileri yaşayanlarda herkesin vücuduna göre değişiyor demek ki tepkiler başka belirtin varmı bekle bakalım zamanla başka olacak mı inşallah hepimiz yakın zamanda hamilelik haberleri alırızBenim de adetime daha 10 gün var. Dünden beri kasıklarımda ağrı var. Dün daha şiddetliydi bugün daha hafif. Çocuk düşünüyoruz acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki
Amin canım benim inşallah sen peki çocuk istiyormuşunÇocuğum yok belirtileri nasıldır bilmiyorum ama yengem hamile kaldığını kasık ağrısından anlamış
Istiyorsanız inşallah hamilesinizdir
İnşallah.3 yıllık evliyim ben çalışıyorum ve cok yoğunum. Isimde kariyer planım var şimdilik düşünmüyorum ama istiyorum inşallah diyeyim.Amin canım benim inşallah sen peki çocuk istiyormuşun
O zaman istediğin vakit rabbim sanada nasip eder inşallah canımİnşallah.3 yıllık evliyim ben çalışıyorum ve cok yoğunum. Isimde kariyer planım var şimdilik düşünmüyorum ama istiyorum inşallah diyeyim.
Çok teşekkür ederim cokk hossunuz=)O zaman istediğin vakit rabbim sanada nasip eder inşallah canım
Ewet canım hemde çok istiyorum aslında anneliğe hazırmıyım onuda bilmiyorum ama ne bilim bi meleğim olsun istiyorum allah razı olsun kulun kula ettiği dua daha makbulmüş inşallah rabbim sesinizi işitir önce tüm isteyenlere sonra bi köşede de bana nasip eder inşallahÇok teşekkür ederim cokk hossunuz=)
Sanırım siz istiyorsunuz anne olmayı. Sizin için dua edeceğim inşallah allahim nasip eder
Annelik cok kutsal ve böyle gönülden isteyenlerin anne olmasını cok isterimEwet canım hemde çok istiyorum aslında anneliğe hazırmıyım onuda bilmiyorum ama ne bilim bi meleğim olsun istiyorum allah razı olsun kulun kula ettiği dua daha makbulmüş inşallah rabbim sesinizi işitir önce tüm isteyenlere sonra bi köşede de bana nasip eder inşallah
Amin canım inşallahhh müjdeli haberleri verebilirim burdanAnnelik cok kutsal ve böyle gönülden isteyenlerin anne olmasını cok isterim
Elbet ederim dua ve inşallah duyulur sesim
Canım sağlık olsun hiç üzülme en doğru zamanda gelecektirMaalesef kızlar bugün hasta oldum erkenden geldi hastalığımdaönümüzde ki aylara nasip inşallah artık
Amin canım benim inşallah sen müjdeli haber verirsinCanım sağlık olsun hiç üzülme en doğru zamanda gelecektir
Hayırlısı olsun canın bakalım allah büyükAmin canım benim inşallah sen müjdeli haber verirsin