1 soru 3 cevap kızlar sizce hangisi cevaplarınızı bekliyorum

ftmclk

Olamaz mı, Olabilir...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.288
2.662
Kızlar batım 3 şubat öncelikle sorum şu 15 gündür aşırı derecede kasık ağrım bel ağrım baş ağrım ve gaz sancılarım var iki defa da gece terlemeleriyle uyandım ve ayak parmaklarım çok üşüyo 17sinde kahverengi leke ve sonrasında pembe bi leke geldi yumurtlama günlerini boş geçmedik sizce bunların sebebi ? 1) Hamilemiyim? 2) Doktor duphaston ilaç yazdı onu kullanıyorum ve ilacın yan etkileri olabilir mi ? 3) Gaz sancım folik asitten(femamed kullanıyorum) dolayı olabilirmi ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

İnşallah bebiştir canım bnimde 10 şubat bakalım inşllah şubat anneleride biz oluruz :)

İnşallah bebiştir canım bnimde 10 şubat bakalım inşllah şubat anneleride biz oluruz :)
Ay rabbim sesini işitsin inşallah canım ama kullandığım ilacın yan etkilerinde bunlarla aynıymış o yüzden sevinemiyorum sende hangi belirtiler var

Duphaston kullandim ve benzer yan etkiler yasamistim lekelenmelerde oluyor. Ama umarim hamilesinizdir

Bende senin gibiyim canım ayrıca ciddi göğüs hassasiyetim var umarım gebeyizdir ‍

Duphaston kullandim ve benzer yan etkiler yasamistim lekelenmelerde oluyor. Ama umarim hamilesinizdir
Canım işte bende bu yüzden sevinemiyorum çünkü duphaston kullananlarda bunların geneli oluyomuş peki sen ilaç bittikten kaç gün sonra hastalandın begonyas

Bende senin gibiyim canım ayrıca ciddi göğüs hassasiyetim var umarım gebeyizdir ‍
Amin inşallah canım ama benim herhalde ilacın etkileri bunlar sen ilaç kullanmıyorsan sadece bu etkileri görüyorsan hamilesindir bence

Canım işte bende bu yüzden sevinemiyorum çünkü duphaston kullananlarda bunların geneli oluyomuş peki sen ilaç bittikten kaç gün sonra hastalandın begonyas
Doktor 10 gun kullan dedi. Besinci gun lekelenme basladi 10.gun adet basladi. Baya regl sancisi da cektim ilacida boşa kullandim malesef..

Amin inşallah canım ama benim herhalde ilacın etkileri bunlar sen ilaç kullanmıyorsan sadece bu etkileri görüyorsan hamilesindir bence
Hayır ilaç kullanmıyorum canım hiç daha önce 4 ay yumurta tedavisi yapıldı bebeğim naz yapınca bende doktoru bırakıp oluruna bıraktım sonuçta veren Allah dedim

Doktor 10 gun kullan dedi. Besinci gun lekelenme basladi 10.gun adet basladi. Baya regl sancisi da cektim ilacida boşa kullandim malesef..
Canım bana adetimi düzene soksun diye verdi 2 ay kullanacam ilacım c.tesi bitti şimdi bekliyorum 5 gün geçsin hasta olursun olmazsan gel demişti

Hayır ilaç kullanmıyorum canım hiç daha önce 4 ay yumurta tedavisi yapıldı bebeğim naz yapınca bende doktoru bırakıp oluruna bıraktım sonuçta veren Allah dedim
AYnen canım bat tarihin ne zaman peki

Canım bana adetimi düzene soksun diye verdi 2 ay kullanacam ilacım c.tesi bitti şimdi bekliyorum 5 gün geçsin hasta olursun olmazsan gel demişti
Ben duzenli oluyordum ama rahimde kalinlik olusmus o yuzden yazdi. Yani rahim ici temizlensin diye bayada yogun adet oldum ama malesef incelmek yerine daha cok kalinlasma olmus. Kurtaj oldum bu sebeple. Yani bu yuzden bende farkli olmus olabilir regl olma suresi

Hadi ya doktorların verdiği ilaçlar da kesin çözüm olmuyo baksana tam tersi olabiliyormuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tamam canım , sen ne kadar oldu evleneli ne zamandır bekliyorsun

Tamam canım , sen ne kadar oldu evleneli ne zamandır bekliyorsun
6 ay oldu canım 3 aydır düşünmeye başladık ama ilk iki ay adet olamamıştır diye adet söktürücü kullandım hasta oldum bu ay ilk defa başladık çalışmalara ama yine adetimi düzene sokmak için doktor ilaç vermişti onu kullandım galiba hasta olacam sen ne kadar oldu

1yıl 3 aylık evliyim canım çok yenisin canım çoçuk düşüncesinde benim ablamla 6 ayların da kaldılar hep inşallah beklemezsin beklemeyiz

1yıl 3 aylık evliyim canım çok yenisin canım çoçuk düşüncesinde benim ablamla 6 ayların da kaldılar hep inşallah beklemezsin beklemeyiz
Amin canım inşallahh beklemeyiz ewet yeni hatta eşimde çok erken diyo henüz İstemiyo ama bu çevre varya sürekli soruyolar çocuğun yokmu bilmem ne insanın siniri bozuluyor bide eşim evin tek oğlu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…