Ay rabbim sesini işitsin inşallah canım ama kullandığım ilacın yan etkilerinde bunlarla aynıymış o yüzden sevinemiyorum sende hangi belirtiler varİnşallah bebiştir canım bnimde 10 şubat bakalım inşllah şubat anneleride biz oluruz :)
Canım işte bende bu yüzden sevinemiyorum çünkü duphaston kullananlarda bunların geneli oluyomuş peki sen ilaç bittikten kaç gün sonra hastalandınDuphaston kullandim ve benzer yan etkiler yasamistim lekelenmelerde oluyor. Ama umarim hamilesinizdir
Amin inşallah canım ama benim herhalde ilacın etkileri bunlar sen ilaç kullanmıyorsan sadece bu etkileri görüyorsan hamilesindir benceBende senin gibiyim canım ayrıca ciddi göğüs hassasiyetim var umarım gebeyizdir
Doktor 10 gun kullan dedi. Besinci gun lekelenme basladi 10.gun adet basladi. Baya regl sancisi da cektim ilacida boşa kullandim malesef..Canım işte bende bu yüzden sevinemiyorum çünkü duphaston kullananlarda bunların geneli oluyomuş peki sen ilaç bittikten kaç gün sonra hastalandınbegonyas
Hayır ilaç kullanmıyorum canım hiç daha önce 4 ay yumurta tedavisi yapıldı bebeğim naz yapınca bende doktoru bırakıp oluruna bıraktım sonuçta veren Allah dedimAmin inşallah canım ama benim herhalde ilacın etkileri bunlar sen ilaç kullanmıyorsan sadece bu etkileri görüyorsan hamilesindir bence
Canım bana adetimi düzene soksun diye verdi 2 ay kullanacam ilacım c.tesi bitti şimdi bekliyorum 5 gün geçsin hasta olursun olmazsan gel demiştiDoktor 10 gun kullan dedi. Besinci gun lekelenme basladi 10.gun adet basladi. Baya regl sancisi da cektim ilacida boşa kullandim malesef..
AYnen canım bat tarihin ne zaman pekiHayır ilaç kullanmıyorum canım hiç daha önce 4 ay yumurta tedavisi yapıldı bebeğim naz yapınca bende doktoru bırakıp oluruna bıraktım sonuçta veren Allah dedim
Ben duzenli oluyordum ama rahimde kalinlik olusmus o yuzden yazdi. Yani rahim ici temizlensin diye bayada yogun adet oldum ama malesef incelmek yerine daha cok kalinlasma olmus. Kurtaj oldum bu sebeple. Yani bu yuzden bende farkli olmus olabilir regl olma suresiCanım bana adetimi düzene soksun diye verdi 2 ay kullanacam ilacım c.tesi bitti şimdi bekliyorum 5 gün geçsin hasta olursun olmazsan gel demişti
Hadi ya doktorların verdiği ilaçlar da kesin çözüm olmuyo baksana tam tersi olabiliyormuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBen duzenli oluyordum ama rahimde kalinlik olusmus o yuzden yazdi. Yani rahim ici temizlensin diye bayada yogun adet oldum ama malesef incelmek yerine daha cok kalinlasma olmus. Kurtaj oldum bu sebeple. Yani bu yuzden bende farkli olmus olabilir regl olma suresi
3 şubat , umarım bebeğim benimledirAYnen canım bat tarihin ne zaman peki
Benimde 3 şubat canım aminn inşallahh öyledir birbirimize dua edelim burdan da yazalım sonuçları3 şubat , umarım bebeğim benimledir
6 ay oldu canım 3 aydır düşünmeye başladık ama ilk iki ay adet olamamıştır diye adet söktürücü kullandım hasta oldum bu ay ilk defa başladık çalışmalara ama yine adetimi düzene sokmak için doktor ilaç vermişti onu kullandım galiba hasta olacam sen ne kadar olduTamam canım, sen ne kadar oldu evleneli ne zamandır bekliyorsun
Amin canım inşallahh beklemeyiz ewet yeni hatta eşimde çok erken diyo henüz İstemiyo ama bu çevre varya sürekli soruyolar çocuğun yokmu bilmem ne insanın siniri bozuluyor bide eşim evin tek oğlu olunca1yıl 3 aylık evliyim canım çok yenisin canım çoçuk düşüncesinde benim ablamla 6 ayların da kaldılar hep inşallah beklemezsin beklemeyiz