İlköğretim Yorum ve Soruları 1 sınıfı bitirip 2 ye yeni başlayacakların bulusma yeri

günaydın tırtıl kurabiye.
aynen dediğin gibi ...kimseler yok (bizde dahil :)))
siz neler yaptınız.yeni okuluna alıştı mı,öğretmenle aranız nasıl??

biz her hafta bir kitap okuyoruz ve cuma günü ondan sınav yapıyor.bunun harcinde farklı bir şey yok.
hatta sbs de yok.siz sbs oldunuz mu??

bizde öğretmen bir gün belirlemiş(cuma günü) o gün gelip konuşmamızı istiyor.

öğretmen öyle söyleyince diğer günler gitmeye çekiniyorum.(yani öğretmeni rahatsız etmemek için)

sizlerde nasıl??
her zman gidebiliyor musunuz??

ii canım bizde okul geri döndük biz okul değişikiği olmadı cocoukalr 2 subeye dagıtıldı ögretmen geldi 15 gün sonra tutmamıs bebeği etüd ve takbviyelere basladı şimdi gayet güzel gidiyo bakalım

okuldan sonra 1 saat ek ders veriyo matemetik ve türkçe olarak
her akşam 1 saat kitap okuma yapıyoruz ve anatıyoruz bol bol test cözüyorlar eldeli toplamlardayız

geçen yıl geometrik şekiller konusu vardı.konuya başlamdan seviyelerini ölçmek istemiş olabilir öğretmen.

merhaba bn açıköğretim lisesini bitirdim ve matematiğim çok zayıf ve öss ye hazırlanıyorm nasıl çalışacağmı nerden başlayacağımı bilmiyorm yardımcı olursanız çok sevinirim

hımm hayırlı olsun..
iyi gitmesine sevindim.
bizde matematikten uzunluk ölçülerindeyiz.türkçeden sesteş kelimeleri bitirdi..cins isim,tekil isim,çoğul isim bunları işlediler geçen hafta...
haftaya cuma sbs varmış.
siz sbs oldunuz mu??sitede bazı arkadaşların çocukları sbs olmuş.biz geri kalmışız biraz:bbo:

ek ders veriyor demişsin ya ne kadar ücretle veriyor.

bizmde carsamba günüymüş canım sbs bakalımbekliyoruz

bizmde carsamba günüymüş canım sbs bakalımbekliyoruz

sbs için özel bir hazırlık yapıyor musun?
ben sadece defterden geçmiş konuları tekrar ettiriyorum ve de vakit oldukça test çözdürüyorum.birde isterse
(öğretmeninin verdiği dersler hariç ders çalıştıramıyorum,test çözdüremiyorum,test çözdürsemde zoraki zoraki,
bu konuda bayagı zorlanıyorum ben :a015: )

arkadaşlar ne sbs si ya 2. sınıfta?bizde de yok öyle bişey.sadece büyük sınıfların sınav zamanında bizimkilerde her dersten sırayla test oluyorlar 20 şer soruluk

bende duymamıştım ama geçen cuma öğretmeniyle konuşmaya gittiğimde bu cuma olacağını söyledi.
hatta başka bir topik açılmış bu konuyla ilgili 2.sınıf sbs puanlarını paylaşalım diye.bende orada görmüştüm ve şaşırmıştım.

öğretmen dün ödev olarak 100 soru çözün demiş.
dünle bugün 100 sorulu test çözdük karışık.
normalde zoraki zoraki test çözen çocuk,öğretmen demiş diye istekli çözdü.
öğretmenle konuşmaya gittiğimde söyliyeyimde normal zmanlar içinde bir sayı versin mesela günde en az 10 soru çözün diye.

Canım bugÜn deneme sınavı yapmıslar cok kolaydı anne sorular dıyo bakalım yarın sonuÇları acıklayacakmıs Ögretmen bu hafta ıÇı olucakmıs sbs de

Çok ilginç ya. Kaç gündür öğretmene sorayım diyordum unutuyordum. Şimdi burda okuyunca aklıma geldi aradım öğretmeni. Hayır dedi sbs yapılmıyor 2. sınıfta dedi. Allah Allah bende şaşırdım şimdi.