- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
evet sizin ve çocuklarınızın adına kötü bir durum. ama unuttuğunuz öğretmenin de insan olduğu. belki bütün yaz uğraştı olmadı. ne yapsın yani bir daha ki yaza kadar ara mı versin, vazmı geçsin. birazcık empati kurun lütfen.
yeni gelen öğretmen eğer cidden boş boş oturtuyorsa çocukları gidip müdüre şikayet edin.
okulistik kullanan var mı???
biz aldık sınıfta 5 6 kişinin var.
öğretmenimiz kont ediyo ve en çok giren soru çözen biz mişiz...
Bana bu konuda akıl veririsenız çok memenun olurum .Sevgilerimle
Bana bu konuda akıl veririsenız çok memenun olurum .Sevgilerimle
sevgili tırtıl kurabiye yazdıklarını okudum.gerçektende çok üzücü bir durum.ben olsam ben de kızardım.
en azından önceden haber verilseydi böyle olmazdı.
sen çocugunla daha çok ilgilen madem.istersen az da olsa telafi edebilirisin.
en azından 2. sınıf çok zor değil.ya 4 veya 5 .sınıfta bıraksaydı daha da kötü olurdu.[/
merhaba kızlar kursla ilgili soru sprmuştum kimse cevap vermedi matematik kursuna yollucam ne dersiniz bide bugün ögretmen bize geometrik şekillerle ilgili eve test yollamış çalışma kitabından da ödev vermiş ama kadın kendisi lutfedip derste konuyu anlatmamış siz olsanız naparsınız şaşırdım yani anlatmadan nasıl ödev verir yarın bi konuşuyum bakim ne bahane bulacak
Bizimkilerde çarpmalara geçtiler. Çarpma işlemleri yapıyorlar. Önceki gün türkçeden test tapmış öğretmenimiz. Bugünde matematikten test yapacak. Hayırlısı bakalım. Öğretmene test kitabı almak istediğimi, soruları değişik değişik görmesini istediğimi söylemiştim. Bekleyin biraz demişti. O günlerde sınıfta test usulü birşey yapmıştı matematik türkçe karışık. Kızım birinci olunca iki tane kitap vermiş. Biri türkçe birisi matematik. Ders dışında onları çözüyor birde kızım. Soru var içinde problemler felan. Türkçe de de dilbilgisi agırlıklı. Çok şükür gayet iyiyiz okulda. Allahım tüm evlatlarımıza zihin açıklıgı versin inş. Sevgiyle kalın.
kızlar bugün çok şaşırdım oğlumun öğretmeni sürekli sınıf birincisi olduğunu söylüyordu bugün deneme sınavı yaptılar ve sonuç 60 soruda 16 yanlış var çok moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım oğlumda çok üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?