- Konu Sahibi Bihterinpekisi
Okul hayatı için ay hesabı yapılıyor :)şu ayları yaş olarak verseniz 6 yaş 5 buçuk yaş 87 ay 75 ay nedir ya
Ondan öyle
66 ay küçüğü gidemez
69 aya kadar Veli dilekçesi gerekir gibi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okul hayatı için ay hesabı yapılıyor :)şu ayları yaş olarak verseniz 6 yaş 5 buçuk yaş 87 ay 75 ay nedir ya
Biz o okula göndermeyeceğizListesinde gözüktüğü okula dilekçe vericeksiniz.
Evet canım.Adrese dayalı sistemde gözüken okula evragi veriyorsun sonra diğer okul nakil aliyorBiz o okula göndermeyeceğiz
Yinede dilekçe vermeli miyiz?
Çocuğun ciddi bir problemi yoksa evet alınamiyorArkadaşlar ben hepsini tam okumadım ama 72. Ay mecburi okula başlama ayı mı? Yani 72. Aydan itibaren rapor alınmıyor mu?
Rica ederim benim size tavsiyem sadece fiziksel anlamda minyon diye çocuğunuzu okula göndermekten kaçınmayın. Okul olgunluğu bir bütündür, çocuğun bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel anlamda İlkokula hazır olup olmadığını ölçmek gerekir. Bu konuda pedagog, erken çocukluk uzmanı, psikolog vb kişilerden yardım alabilirsiniz. Çocuğu bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirmek gerekir. Çocuğunuz için en doğru kararı vermeniz dileğiyle...Teşekkür ederim canım.İhtiyac duyacağım bir bilgi bu.
AA kuzucuk 6 Yaşında başlayacak demek ki:) Peki anaokuluna 4 ya da 5 yaşında mı veriliyor yani o ailenin isteğine mi bağlı?Çocuğun ciddi bir problemi yoksa evet alınamiyor
kayıt dönemi başayınca okuluna gideceksiniz.orda hazır dilekçeler var.imza atıp çıkıyorsunuz.29 ocak 2013 lu kizima da rapor almak gerekiyor mu acaba? Sanirim dilekce verecegiz,o yeterli mi? Ne zaman ve nereye veriliyor bilen var mi kizlar? Eylulde 68 aylik ama seneye 80aylikken gondermek istiyorum
Ben de o yone dogru kayiyorum galiba.
Canım ben okulda Pdr ciyim.Karar veremeyen arkadaş başkasiydi.Ha ben de iki sene önce rapor alarak kızımı 69 da göndermedim ama kararımdan dolayı pişman olmadik hiç.Rica ederim benim size tavsiyem sadece fiziksel anlamda minyon diye çocuğunuzu okula göndermekten kaçınmayın. Okul olgunluğu bir bütündür, çocuğun bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel anlamda İlkokula hazır olup olmadığını ölçmek gerekir. Bu konuda pedagog, erken çocukluk uzmanı, psikolog vb kişilerden yardım alabilirsiniz. Çocuğu bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirmek gerekir. Çocuğunuz için en doğru kararı vermeniz dileğiyle...
Kusura bakmayın lütfen, yanlışlıkla size alıntı yapmışım...Akşam ders çıkışı olunca hatlar karıştı.Canım ben okulda Pdr ciyim.Karar veremeyen arkadaş başkasiydi.Ha ben de iki sene önce rapor alarak kızımı 69 da göndermedim ama kararımdan dolayı pişman olmadik hiç.
Soylediklerinizde haklisiniz elbette. Mama dedigimiz enerjisi artirilmis süt aslinda. Universite hastanesinde yapilan kapsamli test ve rontgenler sonucu baslandi. Eger etkili olmasaydi buyume hormonu verilecekti simdilik etkili sute devam dedi dr.
Valla daha önce bir okul öncesi kurum deneyimi yoksa iki yıl anasınıfı cocuk için gayet güzel oluyor bence.AA kuzucuk 6 Yaşında başlayacak demek ki:) Peki anaokuluna 4 ya da 5 yaşında mı veriliyor yani o ailenin isteğine mi bağlı?
Yok canım çok doğal.Zaten konu bayaga genişledi ben de sizin sayenizde yeni şeyler öğrendim.Kusura bakmayın lütfen, yanlışlıkla size alıntı yapmışım...Akşam ders çıkışı olunca hatlar karıştı.
Teşekkür ederim yardımcı oldunuz. Bakalım şimdi 2 yaşında kardeş de geliyor ona. Artık duruma göre karar vericem ama ben işe başlayana kadar büyük olan 4 yaşında olacak o zaman veririm diyorum artık.Valla daha önce bir okul öncesi kurum deneyimi yoksa iki yıl anasınıfı cocuk için gayet güzel oluyor bence.
Amanın kuzu daha iki yaşında mi O okula başlayana kadar en az iki milli eğitim bakanı bir de sistem değişikliği olurTeşekkür ederim yardımcı oldunuz. Bakalım şimdi 2 yaşında kardeş de geliyor ona. Artık duruma göre karar vericem ama ben işe başlayana kadar büyük olan 4 yaşında olacak o zaman veririm diyorum artık.
Ay acele mi ediyorum bunları düşünmek için :))) 2 yılda değişir tabi doğru söylüyorsun.Amanın kuzu daha iki yaşında mi O okula başlayana kadar en az iki milli eğitim bakanı bir de sistem değişikliği olur
5,5tan itibaren başlıyor artık çocuklar, 7 yaş çooook eskilerde kaldı.72 ay 6 yaş değil mi yahu
7 yaşında başlamıyo mu çocuklar bende rapor alıcam o zaman
Canım sen anlıyorsun bu işten sanırım :) Seneye benim ki 70 aylık oluyor , istersem ilkokula başlatmama hakkım var mı ?Canım ben okulda Pdr ciyim.Karar veremeyen arkadaş başkasiydi.Ha ben de iki sene önce rapor alarak kızımı 69 da göndermedim ama kararımdan dolayı pişman olmadik hiç.
Canım 69/72 aylar arası doktor raporunda 1. Sınıfa uygun değildir ,anasınıfına tekrar etmesi tavsiye edilir vb. yazıyorsa ilkokula baslatmayabiliyorCanım sen anlıyorsun bu işten sanırım :) Seneye benim ki 70 aylık oluyor , istersem ilkokula başlatmama hakkım var mı ?