- 27 Nisan 2012
- 15.333
- 18.085
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Merhaba devamsızlıktan kalma durumu icin ceza olur mu yorumsuzum fakat 2 cocuk annesi olarak nacizane önerim kızınızı korkulari boy ve pandemi yüzünden göndermeme durumuna girmemeniz olurdu:)Merhaba Arkadaşlar
2015 Ağustos doğumlu kızımı bu sene 1. sınıfa göndermek istemiyorum
Hem pandemi hemde bazı ufak tefek sorular yüzünden
Yabancı wc lerden korkma, boyunun sadece 1 m olması vs
Öyle evhamlı vs değilimdir aslında ama gerçekten çok minik daha
RAM Raporu almak hem sıkıntılı hem de zormuş
Okula göndermeyip devamsızlıktan kalsın dendi ama riskli olur mu cezası olur mu?
Bilemedim kafam karıştı
birde şu var çalışıyorumMerhaba devamsızlıktan kalma durumu icin ceza olur mu yorumsuzum fakat 2 cocuk annesi olarak nacizane önerim kızınızı korkulari boy ve pandemi yüzünden göndermeme durumuna girmemeniz olurdu:)
Oglumda yasadım endiseli bir anne degilimdir bende ama yasadim.Düsündügüm sekilde gerceklesmedi cok güzel gelisti sürecimiz.3 ay okula gitti gerisi hep online egitimle devam etti ve 3.sınıfa gectik.Okulda adeta evde olan korkularindan arinmisti beni asiri sasirtmisti..
Çocuklar yasitlari ile bir arada olduklarinda otomatik sürü psikolojisi ile her türlü idare ediyorlar diye düsünüyorum.
İletinizde saklı aslında "inanmak yorun yarısıdır"
Hayırlısı olsun haklarinda tüm evlatlarin.
merhabaBende istemiyorum hiç gitmesini bu yıl hiç hazır değildim 4 yaşında birde küçüğüm var onu anaokuluna verince seneye başlasın istiyordum göz numaraları çok yüksek kızımın çok fazla düşüyor devlet hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm çocuk gelişimciye yönlendirdi ama sıkıntı yok raporu verdi uzman malesef rapor alamadım özel hastane verir mi acaba
bende pandemiden korkuyorum ama seneye benim kadar olabilir :) o yüzden göndereceğim benim oğlumda pis wc girmez malum devlet okullarının pek temiz olmuyor belki pandemiden ötürü temiz tutarlar. özel okula vermeyi de çok istedim ama gene okullar kapanırsa paramız boşa gidebilir diye vazgeçtik.Merhaba Arkadaşlar
2015 Ağustos doğumlu kızımı bu sene 1. sınıfa göndermek istemiyorum
Hem pandemi hemde bazı ufak tefek sorular yüzünden
Yabancı wc lerden korkma, boyunun sadece 1 m olması vs
Öyle evhamlı vs değilimdir aslında ama gerçekten çok minik daha
RAM Raporu almak hem sıkıntılı hem de zormuş
Okula göndermeyip devamsızlıktan kalsın dendi ama riskli olur mu cezası olur mu?
Bilemedim kafam karıştı
Kizinizi gonderdiniz mi ya da rapor aldiniz mi.bende bu sene ayni durumdayımBende istemiyorum hiç gitmesini bu yıl hiç hazır değildim 4 yaşında birde küçüğüm var onu anaokuluna verince seneye başlasın istiyordum göz numaraları çok yüksek kızımın çok fazla düşüyor devlet hastanesinde çocuk doktoruna götürdüm çocuk gelişimciye yönlendirdi ama sıkıntı yok raporu verdi uzman malesef rapor alamadım özel hastane verir mi acaba
Merhaba konuyu ben açmıştımKizinizi gonderdiniz mi ya da rapor aldiniz mi.bende bu sene ayni durumdayım
Merhaba, ram raporu alma konusunda nasıl bir yol izlediniz? Anlatabilir misiniz?Merhaba konuyu ben açmıştım
geçen yıl ram raporu alıp göndermedim bu sene başlayacak
Ağustos 23 de rapor süresi doluyor onu iptal ettireceğim 23 ünden sonra kaynaştırma görünmeyecek
önce herhangi bir devlet hastanesi çocuk ve ergen psikiyatri doktorundan randevu alıyorsunuzMerhaba, ram raporu alma konusunda nasıl bir yol izlediniz? Anlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?