okulistik alın morpa dan daha güzel daha kolay anlatımı.okula gidiyor mu peki?Merhaba oğlum var 1sinifa başladı evden çalışıyorum fakat vardiyaliyim ve oğlumla ilgilenemiyirum ve bu sene çok önemli. Nasıl bir yol izlesem bilemedim. Saatlik bir üniversite öğrencisi falan mı bulsam yada morpakampus falan var onlar nasıl kullanan var mı. Yada 1sijif için önerileri olan var mı
Beklentiniz nedir. Konu anlatımı ise Baska. Ödevlere yardımcı olacak ise Baska. Bir için morpa kampüs gereksiz bence. Okuma için diyorsanız cep için uygulamalar var. Store da okuma yazma öğreniyorum yazın çıkar.Merhaba oğlum var 1sinifa başladı evden çalışıyorum fakat vardiyaliyim ve oğlumla ilgilenemiyirum ve bu sene çok önemli. Nasıl bir yol izlesem bilemedim. Saatlik bir üniversite öğrencisi falan mı bulsam yada morpakampus falan var onlar nasıl kullanan var mı. Yada 1sijif için önerileri olan var mı
Suan mideme kramplar giriyor stresten çok zormus 1.sınıf çok şükür bayağı ilerleme kaydettik şimdi bitirdik ödeviMerhaba oğlum var 1sinifa başladı evden çalışıyorum fakat vardiyaliyim ve oğlumla ilgilenemiyirum ve bu sene çok önemli. Nasıl bir yol izlesem bilemedim. Saatlik bir üniversite öğrencisi falan mı bulsam yada morpakampus falan var onlar nasıl kullanan var mı. Yada 1sijif için önerileri olan var mı
Ayni durumdayiz benim de 2 bebek bir de 1. Sınıf var. Okuma yazmayi öğrenmişti pandemi sürecinde. Okula gondermiyorum canlı dersleri takip ediyoruz ödev yaparken de sürekli gaz veriyorum dolimde tüy bitti.Suan mideme kramplar giriyor stresten çok zormus 1.sınıf çok şükür bayağı ilerleme kaydettik şimdi bitirdik ödevi
Hergun sayfalarca ödevimiz oluyor şikayetçi değilim bu pekististiriyor ama evde 4 yaş diğer çocuk ve 5 aylik bebek olunca haliyle bayağı zorluyor beni
Bende çok düşündüm destek almayı ama şuan destek verecek kişi benden fazla şey katamayacak cocuguma konulara geçince elbette aynı şeyi söyleyemem belki ama simdi harflerdeyiz ve kızım sınıfta bayağı ilerleme kaydetmiş durumda evde her fırsatta kitap okutturuyorum kendide hevesli
Ogrencide bitiyor tekrar çok önemli bol bol pratik unutturmamak adına
Ne güzel ben o süreçte üstüne düşemedim hamilelik doğum vs. DerkenAyni durumdayiz benim de 2 bebek bir de 1. Sınıf var. Okuma yazmayi öğrenmişti pandemi sürecinde. Okula gondermiyorum canlı dersleri takip ediyoruz ödev yaparken de sürekli gaz veriyorum dolimde tüy bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?