• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 1.sınıf ögrenci velileri ve öğretmenlerine

umaysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
133
0
96
İstanbul
arkadaşlar aşağıdaki siteyi oğluma eğik yazı çalışmaları ararken buldum.oğlumla ders çalışma konusunda çok problem yaşıyordum.bu site sayesinde şimdi eğlenerek ders yapıyoruz.bu site sayesinde oğlum öğrenemediği ve yazamadığı kelimeleri çok güzel okuyup,yazıyor.tavsiye ederim.a.s.a.s.

arkadaşlar site gerçekten çok güzel 2. sınıf ile ilgili birşeyler bulursanız yazarmısınız benim kızım 2. sınıf gidiyor bende onunla ilgili araştırıyorum..

inanın bende okulun ilk günleri çok çaresiz kalmıştım. bu site çok güzel yanlız tavsiyem çocuklar sizin gözetiminizde baksınlar çünkü videolar youtube alınma ,dolayısıyla çocuklar bunları seyrederken farklı yerleri açabilirler.a.sbiz oğlumla beraber seyredip ders yapıyoruz.ayrıca beğendinize çok sevindim :1hug:Şeniz

arkadaşlar site gerçekten çok güzel 2. sınıf ile ilgili birşeyler bulursanız yazarmısınız benim kızım 2. sınıf gidiyor bende onunla ilgili araştırıyorum..

Aytoplayan merhaba

google dan eğitim forumu diye arattırırsanız sanırım öğretmenlerin kurduğu , güzel bir sitenin ücretsiz üyelikle forumuna ulaşırsınız. Burada sınıf sınıf her türlü yardımcı kaynak ve öğretmenlerin eklediği sunular var.

Bu arada seni izmir toplantılarımızda görmek isteriz. yerimseniben

Aytoplayan merhaba

google dan eğitim forumu diye arattırırsanız sanırım öğretmenlerin kurduğu , güzel bir sitenin ücretsiz üyelikle forumuna ulaşırsınız. Burada sınıf sınıf her türlü yardımcı kaynak ve öğretmenlerin eklediği sunular var.

Bu arada seni izmir toplantılarımızda görmek isteriz. yerimseniben

burdada güzel şeyler var kızlar......................Şeniz

Bende bu siteyi çok beğenmiştim. www.miniminibirlerim.com
Bu yıl 1. sınıfları okuttuğum için çok yararlandım bu siteden. El yazısıyla okuma yazma öğretmemiştim daha önce bana çok faydası oldu.
Ayrıca çocuğu 1.sınıfa gidecek velilere özellikle tavsiye ederim.Ben velilerime söylemiştim evinde interneti olanlar yararlandılar. Okulda öğrenilenleri pekiştirmek için çok iyi oldu. Biz artık 2.sınıf olduk. Ama 1.sınıfa gidecekler önümüzdeki yıl yararlanabilir.

Son düzenleme:
Merhaba,

Özel bir şirkette orta düzey yöneticilik yapmaktayım. Beşiktaş ıstanbulda ikamet ediyorum. ıstanbul Üniversitesi mezunuyum. ılkokul seviyesindeki öğrencilere ödevlerinde ve genel olarak derslerinde yardımcı olmak adına ders vermekteyim. ılgilenenlerin geri dönünüşünü rica ederim.

Teşekkürler,

MK

Back