1.Sınıf için Okul Nakil işlemi

İstediklerinde haklılar çünkü devlet devlet okuluna para vermiyor malesef. Bu ihtiyaçlarıda sizin bizim cocuklarimizin daha iyi eğitim almaları için istiyorlar. Bu sene bizden kayıt parası istemediler bağış falan. Okulda ne tuvalet kağıdı var nede sıvı sabun biz gönderiyoruz çantalarına koyuyoruz. Öğretmende o okulda daha önce olan biri olduğu için çogu şey var ben gerekirse evdende temin edeceğim dedi sınıfta 28 kişi var para topladik kendi aramizda bişey ihtiyaç olursa ordan karşılanır diye

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bu durumları eminim 1.sınıftada yaşayacağız ve o zaman sayenizde daha tecrübeli olmuş olacağım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bu durumları eminim 1.sınıftada yaşayacağız ve o zaman sayenizde daha tecrübeli olmuş olacağım.
Önemli değil. Gerçekten milli eğitim gerekli desteği vermiyor okullara. Veliler özellikle temizlik giderleri için 200-300TL destek olabilirler imkanları varsa ama böyle neredeyse özel okullarla yarışır şekilde haraç keser gibi para almanın mantıklı bir açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…