İlköğretim Yorum ve Soruları 1. Sınıf için desteklerinizi bekliyorum

Hangi ara dinleniyor?
10.30 da yatip 9 a kadar kahvalti yapiyosaniz dinlenemiyordurki.
Aksam bisey yapmasin .yatsin dinlensin sabah calistirin.
Morpa kampusu bende oneririm
Baktım üyelik gerekiyo öyle pahalı değil 1 yıllık hemde ama telefonla olmaz tablet yada bilgisayar daha iyi olur galiba

Uygulama indirdik telefonu pek sevmedi bizde şans yok elimize alınca arayan oluyo dikkati dağılıyo
Okuma kitabı almayı planlıyırum aslında okula alınan setlerin de var ne zaman okutcak öğretmen olmadı onlarla başlarız hem kitap okudukça hoşuna da gider

Evet eylulde aldim ama.daha oncede yani agustos gibi alanlarda olmus cocuk doktoruna gittim aralik dogumlu oldugunu rapor almak istedigimi soyledim hemen verdi onu adi cikan okula goturup kayittan sildirip anaokuluna yine raporla kayit yaptirdim kesinlikle 1. Sinifa gondermeyin bu yil oglumun anaokulunda daha basarili oldugunu goruyorum gercekten kucukler ilkokul icin

çok teşekkür ederim Allah dan bir şey olmazsa yollamayacağım. gerçekten mıy mıy bebek gibi daha arkadaşlarıyla dışarıdan bakınca bile şu an belli oluyor. tabi biz yüreklendiriyoruz kendisini ama işte hala ana okulunda arkadaşları daha büyük olduklarını belli ediyor. ben psikiyatriden alınıyor sanmıştım. o zaman ağustos da alırım ben de çok saolun

Inanin aynı durumdayim harflerde çoğaldı iyice arap saçına döndü herşey zor öğreniyor duvara anlatsam okuma yazma öğrenmişti şimdi ye sadece sabır ve tekrar ne cd ne ek dersin çok bir katkısı olacağını dusunmuyorum

Benimki şuan 2ye geçti seneye 1e gitcek biri daha var inan şimdiden korkuyorum o stresle hamilelik geçirdim neler neler

Sen sabırlı ol o direnci kırcak elbet bol bol tekrar biz duvarlara heceleri harfleri yapıştırmıştık sürekli tekrar etsin diye

Şimdç 2. Aınıf matematik ve ingilizce sıkıntılarımız var aslında skkıntının kaynağı dikkat eksikliği soruyu tam anlamıyo ilinci kez de okumak istemiyo sonjç yanlış
Bende anlata anlata çözdürüyorum bakalım biraz faydası var ama inşallah daha da iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…