- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
2 saat ders mi
Hergün hemde
okuldan sonra bide
Ben soğudum şuan okuldan çocuk ne yapsın
Hergün hemde
okuldan sonra bide
Ben soğudum şuan okuldan çocuk ne yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede kendinize kızınKendime kızdım şimdi sözde psikolojiye çok önem veririm
Size katiliyorumKizlar bir kaciniz 20dkk ders yeter demiş.her halde sizin 1.sınıf çocuğunuz veya akran vs yok.el tim saat 20derse başlıyorlar
tam 11.30bititiyorlar.yani günlük belki 10 tane fotokopi veriliyor.bazen kızın aglamalari bana kadar geliyor.sistem bizim veya sizin zamanınız gibi değil.çok fazla yükleniyorlar. bende size katılıyorum 20dkk yeterli ama malesef olmuyor.bu yüzden kızımı 1.sınıftan aldim
Kendime kızdım şimdi sözde psikolojiye çok önem veririm
Kizlar bir kaciniz 20dkk ders yeter demiş.her halde sizin 1.sınıf çocuğunuz veya akran vs yok.el tim saat 20derse başlıyorlar
tam 11.30bititiyorlar.yani günlük belki 10 tane fotokopi veriliyor.bazen kızın aglamalari bana kadar geliyor.sistem bizim veya sizin zamanınız gibi değil.çok fazla yükleniyorlar. bende size katılıyorum 20dkk yeterli ama malesef olmuyor.bu yüzden kızımı 1.sınıftan aldim
Benim 4.sinifa giden cocugum var , 1.siniftan beri 20 dk surer odevleri sadece hafta sonu 1 saate yakin surede bitiyorKizlar bir kaciniz 20dkk ders yeter demiş.her halde sizin 1.sınıf çocuğunuz veya akran vs yok.el tim saat 20derse başlıyorlar
Bakın eltim tek değil,bütün anne lerde geç saate kadar ödev yaptırıyor.çünkü sistem böyle inanın bazen 15fotokopi veriliyordu.ve çocuk bakmadan hepsini deftere geçiriyordu.eğer yapmasaydı.çok geri kalırdı arkadaşlarından,zaten çocuk geriden geliyordu.ve öğretmen hergün annesini uyarıyordu.Tabi sabah aynı tempo devam ediyordu.okul zamanina kadar.birde kesinlikle öğretmenler okul öncesi çocukların eğitim almalarını istiyorlar.Anasinifina giden ve gitmeyen cocuk arasinada fark koyuyorlar.mesala ben kızımı okuldan aldım.çünkü biliyordum ki kizim ve ben çok uipranacaktik.o yüzden biraz daha büyümesini bekledim.birde okuma yazma tek degil.toplama,çıkarma ve çarpma işlemlerini yapıyorlar.Benim 4.sinifa giden cocugum var , 1.siniftan beri 20 dk surer odevleri sadece hafta sonu 1 saate yakin surede bitiyor
Eltiniz yazik ediyor cocuga
Ben de bir birinci sınıf annesiyim. Bizde de iki fotokopi,sınırsız,istediği kadar okuma var. Rekorumuz 102 sayfa. Okumak önemli bu yıl. Soru çözdürmek hiç aklıma gelmedi