İlköğretim Yorum ve Soruları 1.sınıf başarılı ögrenci

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
Merhabalar devlet okulunda 1.sınıfa gıden bi çocugum var.sınıfımız 39 kişilik ögretmenimiz ise okulun en iyi ve herkesin secerek bu ögretmene verdiği ögrencilerden olusan bır sınıf.kalabalık olmasına rağmen ögretmenimiz tecrübesiyle herşeyin üstesinden geliyo bu konuda bi sıkıntımız yok.benim çocugumda okulun başından beri ögretmenin her fırsatta takdir ettiği ve sınıfın çalışkan olarak gösterdiği 6 ögrencisinden biri.ögretmenimiz 2 hafta önce bu 6 ögrenciyi tahtaya çıkararak sınıfımın en çalışkan ögrencıleri karne gunu madalya vericem bu 6 kişiye demiş.çocuklar ve tabiki biz veliler çocuklarımızla gururlanarak heveslendık.fakat şöyle düşünüyoruz bu madalya olayı başka velilerden dolayı tepkiye yol açacağı için son anda kaldırıldı.sizce başarılı ögrencılerin sınıfta bikaç tık önde olan çocukların diğer çocuklarla aynı karneyi alması ne kadar doğru.bu arada herkesin karnesi aynı olacak.sizce 39 kişinin aynı kapasıtede gösterilmesi doğrumudur.

Devlet okulu olduğu için tepki almaktan korkmuş belli ki.bir tık ilerde olmanız onore edilmeniz iyi hoş da,ortamda dişli anneler varsa öğretmen zor durumda kalırım diye mi vazgeçti ki:KK17:

mrb annelerim nasılsınız nasıl gidiyor minnaklarımıza evde alıştırmalar yapıyor musunuz :) ben size yardımcı olmaya geldim :)

X