• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 senelık evlıyız esım bana bosanma davası actı sonradan pısman olurmu?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
29
1 senelık evlıyız, esım aılesının ozellıkle ablasının dolduruslarına geldı benden sogudu.. Bosanma durumuna geldik ben babaevıne geldım 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendisini aradım yalvardım nerdeyse, yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı, ben tükürdügumu yalamak istemiyorum fln dedi. Sonradan pısman olurmu? Olaylar daha cok yenı 2 aydır babaevındeym.

1 senelık evlıyız, esım aılesının ozellıkle ablasının dolduruslarına geldı benden sogudu.. Bosanma durumuna geldik ben babaevıne geldım 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendisini aradım yalvardım nerdeyse, yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı, ben tükürdügumu yalamak istemiyorum fln dedi. Sonradan pısman olurmu? Olaylar daha cok yenı 2 aydır babaevındeym.
Seni istemeyeni sen hic isteme. Pisman olsa ne olurki? Sen yutabilecekmisin bunu?

Ablanin derdi nedir?o kim ki evliligi bu derece etkiliyor gerci kocanda ayri gerizekali ya neyse ve evet pisman olur olurda o mahkeme kolidorlarinda dolanmadan burunlari surtmeden akli basina gelmez ...varsa elinde kanitin sahidin sun mahkemeye ne munasebet ya abla yuzunden evlilik bozuluyor

siz evelenirken ikiniz karar verdiniz ve bu bitecekse bile 2 kişinin arasında ,anne baba abla çok affedersin dış kapının dış mandalı olacak bir yerde ..Sen barışsan da yarı yolda kalırsın iyi düşün bazen her şerrin altında hayır da var unutma dua et rabbime sığın.. durumun çok üzücü ama insanlar ne şartlarda hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyor ama eksik anlatıyorsun gibime geliyor yada eşin pardon eski eşin gerçekten şuursuz kusuruma bakma ..

ablasının dolduruşuyla yuva yıkıyorsa bırak pişman olmasın. şuan belki acı çekiyorsun ama senin için en hayırlısı. eğer anlattığın gibiyse o abla ömür boyu zaten rahat vermez burda önemli olan eşinin tavrı belli ki tavır koymamış. şimdi pişman olsa 3 gün sonra yine aynısını yapar karakter değişmez kolay kolay

siz evelenirken ikiniz karar verdiniz ve bu bitecekse bile 2 kişinin arasında ,anne baba abla çok affedersin dış kapının dış mandalı olacak bir yerde ..Sen barışsan da yarı yolda kalırsın iyi düşün bazen her şerrin altında hayır da var unutma dua et rabbime sığın.. durumun çok üzücü ama insanlar ne şartlarda hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyor ama eksik anlatıyorsun gibime geliyor yada eşin pardon eski eşin gerçekten şuursuz kusuruma bakma ..
Eksık anlatmadım sadece durumu özet gectım. Ama durum bu sekılde ınanın.. Sızce sonradan pısman olurmu en çok bunu istiyorum

1 yıllık evlilikte 2 aydır baba evine gönderilmişsiniz. Bu sorun değil de dava açınca mı sorun? Boşanmak istiyorsa boşanın ablası annesi vs kimin dolduruşuna geldiyse artık.. zaten sizi yeterince sevseydi kimsenin evliliğinize karışmasına izin vermezdi. Bu şekilde düşünün. Salın ipini gitsin. Pişman olursa da bu kez siz oralı olmayın. Zira yapma diye yalvarmışsınız bundan sonrası hakkınızda hayırlısı.

1 yıllık evlilikte 2 aydır baba evine gönderilmişsiniz. Bu sorun değil de dava açınca mı sorun? Boşanmak istiyorsa boşanın ablası annesi vs kimin dolduruşuna geldiyse artık.. zaten sizi yeterince sevseydi kimsenin evliliğinize karışmasına izin vermezdi. Bu şekilde düşünün. Salın ipini gitsin. Pişman olursa da bu kez siz oralı olmayın. Zira yapma diye yalvarmışsınız bundan sonrası hakkınızda hayırlısı.
kesinlikle nedir bu ailelerden çektiklerimiz bu insanlardan hayat yeterince zor birde insanların derdini çekiyoruz valla Kardeşim çekme kimsenin tribini gençsindir de salla gitsin ne üzülecek ya adamda düşünce olsa durur düşünür.

Dava acması sorun degıl benım ıcın sadece kopek gibi pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm ama affedecegmden degıl.. Ben cektım oda ceksın istiyorum

Eskı esım adam degılmıs.. Hıc kusura bakmıyorum rahat olablrsnz cnku haklısınız.. Ben sadece kopek gibi pısman oldugunu görürsem rahatlarım. Ama asla affetmem bu bı gercek

Abla dolduruşuna gelip eşini boşamaya kalkan adam pişman olsa ne ki neredeyse yalvardım diyorsun pişman olsa sevinecek misin yeniden bir araya mi geleceksin?
kopek gibi pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm ama affedecegmden degıl.. Ben cektım oda ceksın istiyorum

Ablanin derdi nedir?o kim ki evliligi bu derece etkiliyor gerci kocanda ayri gerizekali ya neyse ve evet pisman olur olurda o mahkeme kolidorlarinda dolanmadan burunlari surtmeden akli basina gelmez ...varsa elinde kanitin sahidin sun mahkemeye ne munasebet ya abla yuzunden evlilik bozuluyor
Kocam ablasına tapıyor du asırı aılesıne duskun bırıydı

Bu saatten sonra pişman olsa ne olur olmasa ne olur en iyi yol verin gitsin

Back