1 senede yaşadıklarımı anlatsam dağlar dayanmaz

zzyeldaa

Guru
Kayıtlı Üye
selamlar ben 1 senelik evliyim ama çekmediğim kalmadı 2 görümcem 1 kaynım var hepside bekar 5 ay beraber oturduk ama olmadı ayrı eve çıkmak zorunda kaldık kaynanam herseye karısıyordu anneme tek göndermiyodu muhakka görümcelerim geliyodu yanımda eşimle biz bişey konusalım hemen yanımızda bitiyodu noldu falan diye hiç yalnız bırakmıyodu.beraber otururken bazen dısarı gezmeye gidiyoduk 40 kere arıyorlardı eve gelincede iyi gezdinizmi diye suratları 5 karış oluyodu nedenini hiç anlayamıyordum tabi gittiğimde burnumdan geliyordu.eşimle bende çalısıyorduk maaşlarımızada müdahale etmek istiyorlardı.ben erken yattığım zaman eşimi çekip dolduruyorlardı yok tek gidemezsin kaynanana yok siz cahilsiniz benim herşeyden haberim olcak falan diyordu eşimde allah var hep beni savundu hiç ezdirmedi tabi bunlar beni savunuyorlar diye eşimin bana olan güvenini sarsmak için bir suru yalana iftiraya başvurdular evi ayırdık sonra anahtarı istedi kaynanam bizde verdik ama görümcem her gün gelir oldu evin düzeni değisiyodu bide biz işten sonrayemeğe oraya gider ordan eve geçerdik bir gün gitmeyelim kıyamet kopardı vay efendim biz ne yer ne içermişiz kendi başımıza çabuk gelicekmişiz.ben bu yaşıma kadar büyü muska nedir bilmem ama kaynanamın dediğine göre büyük görümcemin yuvası onlardan yıkılmış tabi eşimde beni savunup ezdirmeyince benim saf masum anneme muska yaptırıyo sen ondan bizi savunmuyosun diye iftira attı evime gelip yastıklarımı aramış muska varmı diye bunları görünce sinir krizleri gecirdim eşime anahtarı değistirelim dedim nese sonra değistirdik.tabi bunun yüzündende bi sürü kavga edildi çok zorlarına gitmiş eve napıyolarmış falan filan..bide kaynanam kaynımı görümcelerimi doldurup ararrdı yapıcı değildı sonra biz bidaha tartıştığımızda görümcem eve gelip haketmiyor dercesine bana kendileri para verip aldıkları ne varsa almış evimden ayıp dedim yaa..sonra eşimin ankara dışı işi çıktı bende kaynanamgilde kalıyodum ama artık o kadar bunaldımkı annemlere geçtim annemlerde tam 7 gün kaldım görümcem arayıp ne kadar cok kaldın senin ailen nekadr düşüncesiz git kızımdamı demedi sana madem gelmiyon hiç gelmesin diyor annem dedi ve kapattı bende eşimi aradım bana gelme diyorlar ben gitmem diye tam ogünde annemler ankara dışına gitmek zorunda mecbur bi akrabamıza geçtim gitmedim onlara eşim işini bırakıp geldi burada başka iş buldu çok sıkıntılar çektik borçlar yığıldı yatıramadık yardımda etmediler kendi ailem yardım etti o gün bugündür gitmiyorum onlara onlarda bana gelmiyor ama eşimi sürekli arıyorlardı 3 güne bi gidiyordu o ama son olaydan sobra oda gitmiyor benim bileziklerim bi akrabamızdaydı hepoimiz çalışıyoruz diye onlara vermiştik bana sormadan bu olaylar olunca tek tek alıp bozdurmuşlar hepsi eşime bizim paramızla alındı bizim onlar diye başına kakıp almışlar babamda bana 3 tane takmıştı çok sıkıştık geçen bizde o 3taneyi aldık allahtan onları almamışlar gittiğim gün öğrendim hep bileziklerimi aldıklarını ve babamın aldıklarınada kıyameti kopardılar kaynanam bedddua ediyomuş eşimlede papaz oldular eşim yardımmı ettiniz mecbur kaldık demiş benim babamın aldıklarına nasıl oluyolarda karışıyorlar bizim diye ondan sonra film iyce koptu ama bugün bida aramışlar eşimi sinirlerim zıpkadı ne kadar gurursuz insanlar daha ne dşye arıyorlar bizizm mobilya borcumuza görümcemin üstüneydi kendi üstüne al falan diye aramış bu zamana kadar eşimle bana ne aldıysa parasını istmiş asla vermem parasını onunda bana okadar vereceği var çünkü ..niye arıyorlar hala çıldırdım yaaa ne kadar gurursuzlar kafayı yedim bunlar bolr yaptıkca simdi gelmeyiz evine falan diyorlar ama aradıkları gibi gelmelerindende korkuyorum napcam bi akıl verin bayramdada gitmicem çünkü tiksiniyorum artık biz babamın olan bilezikleri almamıza rağmen eşime görümcem milletin artıklarını karı ettin bizi değiştin yazmış cok zoruma gitti ben kimn artığıyımda bole adama ne gidicem gitmem ama eşimi aramaları sinirbozucu bu böle devam eder gene ararlarsa bole devam ederse ...offff

Canım allah kolaylık versin. Valla bıktım bu kaynana laflarını duymaktan insan evlenmekten korkuyor. Yine şükret eşin senin hep yanında olmuş.:nazar:
Ve bence kesinlikle borcuda üstünüze almayın. Bozdurdukları altınları ne yaptılarsa onlar ödesin.

:52: Allahım yarabbim sinirlerim bozuldu ya ne biçim mahluklarmış bunlar Allah sabır versin arkadaşım. Yinede şanslısın ki eşin yanında ve olanların farkında. Offff Offff okudukça sinirlerim bozuldu. İnsanlıktan nasibini almamışlar işte. Gitme bayramda felan elleri öpülmez bu gibilerin ne gerek var can sıkmaya. Evinede katma madem görüşme onlarla bidaha.

Canım allah kolaylık versin. Valla bıktım bu kaynana laflarını duymaktan insan evlenmekten korkuyor. Yine şükret eşin senin hep yanında olmuş.:nazar:
Ve bence kesinlikle borcuda üstünüze almayın. Bozdurdukları altınları ne yaptılarsa onlar ödesin.

ne yaptılar bilmiorum ama asla helal etmiyorum bizim paramız diyolar utanmadan babamın taktıklarınada sahip çıktılar aldık diye kıyamet koptu ben kendi aileminkileri aldım onlarınkini bile değil onlar bana alıp alıp giderken sordumuda benim aldığım göze batıyor..

:52: Allahım yarabbim sinirlerim bozuldu ya ne biçim mahluklarmış bunlar Allah sabır versin arkadaşım. Yinede şanslısın ki eşin yanında ve olanların farkında. Offff Offff okudukça sinirlerim bozuldu. İnsanlıktan nasibini almamışlar işte. Gitme bayramda felan elleri öpülmez bu gibilerin ne gerek var can sıkmaya. Evinede katma madem görüşme onlarla bidaha.

gitmicen kesinklikle bırak öpmeyi görmek istemiyorum baş kaynana görümcem zaten allahından bulsun bugün yine aramışş bıktım yaa duruyolar duruyolar gene başlıyolar bana kalsa eşimde gitmesin ama bu seferde karısı göndermedi olur açarlar telefonu kendileri çok saygılıymış gibi saygısızlık yaptınız gelinmezmiydi diye saygı öğretirler kesin ararlar niye gelmediniz diye bu durumda bile gelmemizi beklerler

benim bildiğim düğünde takılanlar falan hep kadının öyle bile olmasa kocanla senin. varya deli oluyorum böyle insanlara bunlar insan değil aslında Allah yardımcın olsun canım senin bunlarla işin var :41:

arkadaşlar bu evlendikten sonra ilk bayramımızdı bide düşünün ama yaptığına bak gidilirmi bole adama acaba hep sucu bnde arayacagına bnm gibi bi adama gelinirmi niye demiyor acaba:((((

benim bildiğim düğünde takılanlar falan hep kadının öyle bile olmasa kocanla senin. varya deli oluyorum böyle insanlara bunlar insan değil aslında Allah yardımcın olsun canım senin bunlarla işin var :41:

çok çirkef yüzsüzler derler derler aradıkları gibi gelirlerde diye korkuyorum valla acmam kapıyı

yaptıklarının hata olduğunu idrak edebilseler zatten yapmazlardı. kapasiteleri yok demekki üzme sen tatlı canını eşinde senin yanında madem sarılın birbirinize destek olun gerisini sallama...
yengemin annesi normalde tabzonda yengemin doğuma yakın geldi çocuk 1 aylık oldu hala burda trabzonlu. nasıl çenesi düşük anlatamam. sürekli iğneleyici laflar falan. çocuğa bileklik aldık hani annesine vb gibi laf sokma cabasında olan bi kadın. annem onu sallasa varya 50 kere kanlı bıçaklı olurdu. ne diyo biliyomusun onun cahilliği o kapasitesi o aklı ona yetiyo napıyım şimdi bu saatten sonra yeni bişeymi öğrencek hayır en iyisi duymamak görmemek bence sende bunu yap.

canım iyiki eşin yanındaymış maşallah ben olsam bende gitmezdim allahdan bulsunlar boşver sen kocanla iyi ol allahım sana bolca sabır versin onlarada akıl fikir versin bir gün pişman olurlar ama iş işten geçmiş olur allah yardımcın olsun canım

biraz safçana gördüm seni ?
1. evinin anahtarını nie veriyosun.
2. cisi madem ayrı eve cıktınız. biliyormuşsun bunların huyunu hemen gidip o akrabalardan nıe bılezıklerını almadın ki??
şimdi ahh kafam vahh kafam dersin tabi..

Nokta virgül olmadığından, cümle nerede başlayıp nerede bittiğini anlayamadığım için umarım konuyu yanlış anlamamışımdır.

Siz kaynananıza anahtar vermişsiniz. Neden?
Görümceler evin düzenini değiştiriyor gelip hangi cüretle?
Buna rağmen kaynananıza kalmaya gidiyorsunuz. Hangi cesaretle?

yaptıklarının hata olduğunu idrak edebilseler zatten yapmazlardı. kapasiteleri yok demekki üzme sen tatlı canını eşinde senin yanında madem sarılın birbirinize destek olun gerisini sallama...
yengemin annesi normalde tabzonda yengemin doğuma yakın geldi çocuk 1 aylık oldu hala burda trabzonlu. nasıl çenesi düşük anlatamam. sürekli iğneleyici laflar falan. çocuğa bileklik aldık hani annesine vb gibi laf sokma cabasında olan bi kadın. annem onu sallasa varya 50 kere kanlı bıçaklı olurdu. ne diyo biliyomusun onun cahilliği o kapasitesi o aklı ona yetiyo napıyım şimdi bu saatten sonra yeni bişeymi öğrencek hayır en iyisi duymamak görmemek bence sende bunu yap.

haklısın mmouse ne duyacan ne görecen yoksa kafayı yersin zaten onlar yırtınsın dursun onlar hep haklı olurlar peki eşimi neden arıolar bugun cok gururlularda madem alacak verecek için arıolar bitirdik yane sunumu ver bunumu getir diye arıyr canımısıkmama gerek yok yane

eşimde ne desin herseyi diyor ama anlayan kapasite yok yüzüne tükür yarabb, şükür der bide gitmemde görmemde bnde eşime bole dıen adamla görüşürsen bni sil dedim

Normali de bu zaten.Kimse kimsenin namusuna dil uzatamaz.Ben de senin yaptığını yapardım.Eşini de yollama.Bu ne demektir yahu.Şaşırmış bunlar

siz kaç yasında evlendiniz kayınvalideniz kendinize bakabileceğinize inanmıyor siz yemek yiyemezsiniz falan filan ne komik ...
sorunlar yüzünden evden ayrılıp sonra anahtarları onlara vermeniz çok yalnış evden ayrılmanızın bir manası kalmamış....
eşinizin kardeşinin eve gelip eşyaları toplayıp götürmesi kavga eden cocukların al misketlerini ver bebeklerimi gibi olmuş ...
bayramdada il dısına cıkın gitmek zorunda kalmazsınız yada il dısındayız diyiverin
para konusundada onlar gereken parayı altınları bozdurarak gayette almış bu arada altın neden akrabada durur??
bu aile eşiniz ve sizin akli ehliyetiniz olduğunu düşünmüyor galiba...

Son düzenleme:
eşime boşanma davası açacağım. şuan avukat araştırıyorum da fiyatlar nedir aşağı yukarı. yani bu dava bana kaça patlar bilgisi olan varmı?

Nokta virgül olmadığından, cümle nerede başlayıp nerede bittiğini anlayamadığım için umarım konuyu yanlış anlamamışımdır.

Siz kaynananıza anahtar vermişsiniz. Neden?
Görümceler evin düzenini değiştiriyor gelip hangi cüretle?
Buna rağmen kaynananıza kalmaya gidiyorsunuz. Hangi cesaretle?

ne cüretle olurmu ağızlarını açtımmı bizim evimiz dediler beni hep çiğnediler bnde yapım geregi sessizim ama bndan sonra bole işte bida ne giderim ne gorurum gorduklerıyle kalırlar işteee eşimde gitmesin ama o gider bncee giderse karısına denilenlere haklısınız demek olur ama o yusden bni sil dedim

valla benim e abimin k.validesi nerde benim kızımın bileziği demişti hastanedeydik daha. annemin aklına gelmemişti çünkü doğum kritikti hayati tehlikesi vardı, hem yengemin hem yeğenimin. Hazırlığını yapmıştı oysa hastaneden taburcu olunca evde takacaktı bileziğini. bizde öyledir. Lafı duyunca, "bileziği hazır .. hanım hele bi sağlıklarına kavuşsunlar da"diyebilmişti sadece

Back
Yukarı