• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene uğraşma sonucu

Benim adetim 5 gün gecikti adet olacağım gün test yaptırdım negatifdi fakat bugün sabah açık pembe sadece pencereye kan gibi bişey geldi fakat bidahada yok ilk defa böle oldu
Ben ilk testimi7 gün gectikten sonra yaptırdım burda ilk yaptıgında negatif olup daha sonra yükselen çok kişi var. Eger adetlerin düzenliyse iki üç gün sonra bir daha yaptır bence. Kan testi ama idrar degil

Kızlar hamilelik şüphem vardı adetime 15 gün var daha test yaptım uyudum kalktım silik çıkmış böyle olup hamile olan varmı

Regl oldum maalesef :KK43: umutlar eylül ayına
Allahtan ümit kesilmez inan bena bende çok yorulmustum. İnatla dogal yolla olsun istiyordum. Rahim filminden sonra iki ay olmayınca aşılamaya karar verdim bu ay yapacaktık doktorum o dönemde yoktu gel dedi bi sonraki ay yapalım. Ve bizde tatile çıktık. Ve sonuç minnak bi fındık:emir_bebek:
O gün gelecek sadece sabır lazım

Kızlar hamilelik şüphem vardı adetime 15 gün var daha test yaptım uyudum kalktım silik çıkmış böyle olup hamile olan varmı
idrar testlerinde en güvenilir sonuc ilk 15 dakika sonrasında buharlasmayla çizgi oluşabiliyor. Bende yaşamıştım 2 saat sonta çöpe atayım derken görmüştüm.
En iyisi testi tekrar yapmak

Allahtan ümit kesilmez inan bena bende çok yorulmustum. İnatla dogal yolla olsun istiyordum. Rahim filminden sonra iki ay olmayınca aşılamaya karar verdim bu ay yapacaktık doktorum o dönemde yoktu gel dedi bi sonraki ay yapalım. Ve bizde tatile çıktık. Ve sonuç minnak bi fındık:emir_bebek:
O gün gelecek sadece sabır lazım
Ya Ne güzel maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkesin başına

Back