• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene uğraşma sonucu

Zeeneepp

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
229
181
23
35
kızlar günlerce okudum günlerce ağladım ve sonuc betahcg 79 17-23 temmuz son adet pkoluyum aslında düzensizdir adetlerim ama rahim filmi çektirdim düzene girdi tuhaf bi şekilde iki ay düzenli oldu. Sizce hamile miyimdir dış gebelik kimyasal falan Çok endişeleniyorum

Öncelikle hayirli olsun canim evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allahim
Evet hamilesin
2 gun sonra tekrarla testi 2 katina cikmasi gerekiyor
Çok teşekkür ederim cavebın için allah seni de tez zamanda muradına erdirsin eger cıkmazsa ne olur peki

Çok teşekkür ederim cavebın için allah seni de tez zamanda muradına erdirsin eger cıkmazsa ne olur peki
İnşallah tatlim çok çok amin
Kötü düşünme tatlım kötü olmasın
Eğer 2 katına çıkmazsa maalesef bebeğin tutunamamış demektir ama bebeğin tutunucak korkma canım

Canım hamilesin insallah hayırlı uğurlu olsun Allah'ım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :KK68:bize de dua et :KK22:
Ya inanın o kadar çok dua edicem ki ama bu tahim filminin etkisi olduguna çok inanıyorum adetimi bile düzene soktu sanki

Ya inanın o kadar çok dua edicem ki ama bu tahim filminin etkisi olduguna çok inanıyorum adetimi bile düzene soktu sanki
Hayırlı olsun canim. Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo rahim filmini bende düşünüyorum. Senin rahim filmi sonucu nasil çıkmıştı yapisiklik varmiydi

Hayırlı olsun canim. Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo rahim filmini bende düşünüyorum. Senin rahim filmi sonucu nasil çıkmıştı yapisiklik varmiydi
Hiçbirşey çıkmadı bende ama bazen ilaçlar hafif tıkanıklık varsa açıyorumus ve litaretürde gecen bi oran söyledi gebe kalma yüzdesini %40 falan artırıyormus hele de ilk 3 ay

Hatta yeni bir yöntem çıkmış ben onu yaptırdım ilacı biraz pahalı 400₺ yeni ıygulanmaya başlammıs hacettepede falan

IMG_2189.JPG
Kızlar bende evliyim anne ve baba olmak istiyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve dün yumurtlamamın son günüydü ama eşimle adetim bittiği günden itibaren sürekli düzenli şekilde ilişkimiz oldu adetime daha 15 gün var bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde açık pembe çok az kan geldi sizce nedir bu kan

Eki Görüntüle 2036915 Kızlar bende evliyim anne ve baba olmak istiyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve dün yumurtlamamın son günüydü ama eşimle adetim bittiği günden itibaren sürekli düzenli şekilde ilişkimiz oldu adetime daha 15 gün var bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde açık pembe çok az kan geldi sizce nedir bu kan
Bu kan sadece bir seferlik mi geldi yoksa hala geliyor mu acaba

Benim adetim 5 gün gecikti adet olacağım gün test yaptırdım negatifdi fakat bugün sabah açık pembe sadece pencereye kan gibi bişey geldi fakat bidahada yok ilk defa böle oldu

Back