- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cavebın için allah seni de tez zamanda muradına erdirsin eger cıkmazsa ne olur pekiÖncelikle hayirli olsun canim evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allahim
Evet hamilesin
2 gun sonra tekrarla testi 2 katina cikmasi gerekiyor
Canım inşallah hamilesindir kötü düşünme yükselir ve meleğin seninle olur inşallahÇok teşekkür ederim cavebın için allah seni de tez zamanda muradına erdirsin eger cıkmazsa ne olur peki
İnşallah tatlim çok çok aminÇok teşekkür ederim cavebın için allah seni de tez zamanda muradına erdirsin eger cıkmazsa ne olur peki
Ya inanın o kadar çok dua edicem ki ama bu tahim filminin etkisi olduguna çok inanıyorum adetimi bile düzene soktu sankiCanım hamilesin insallah hayırlı uğurlu olsun Allah'ım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bize de dua et
Hayırlı olsun canim. Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo rahim filmini bende düşünüyorum. Senin rahim filmi sonucu nasil çıkmıştı yapisiklik varmiydiYa inanın o kadar çok dua edicem ki ama bu tahim filminin etkisi olduguna çok inanıyorum adetimi bile düzene soktu sanki
Inşallah sağlıklıdır canım, hiç kötü de düşünme hayırlısıyla doğacak inşallah miniginYa inanın o kadar çok dua edicem ki ama bu tahim filminin etkisi olduguna çok inanıyorum adetimi bile düzene soktu sanki
Hiçbirşey çıkmadı bende ama bazen ilaçlar hafif tıkanıklık varsa açıyorumus ve litaretürde gecen bi oran söyledi gebe kalma yüzdesini %40 falan artırıyormus hele de ilk 3 ayHayırlı olsun canim. Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo rahim filmini bende düşünüyorum. Senin rahim filmi sonucu nasil çıkmıştı yapisiklik varmiydi
Kocamannn bir inşallah darısı yüm isteyenlereInşallah sağlıklıdır canım, hiç kötü de düşünme hayırlısıyla doğacak inşallah minigin
Hatta yeni bir yöntem çıkmış ben onu yaptırdım ilacı biraz pahalı 400₺ yeni ıygulanmaya başlammıs hacettepede falanHayırlı olsun canim. Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo rahim filmini bende düşünüyorum. Senin rahim filmi sonucu nasil çıkmıştı yapisiklik varmiydi
Anladım canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsınHiçbirşey çıkmadı bende ama bazen ilaçlar hafif tıkanıklık varsa açıyorumus ve litaretürde gecen bi oran söyledi gebe kalma yüzdesini %40 falan artırıyormus hele de ilk 3 ay
Bu kan sadece bir seferlik mi geldi yoksa hala geliyor mu acabaEki Görüntüle 2036915 Kızlar bende evliyim anne ve baba olmak istiyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve dün yumurtlamamın son günüydü ama eşimle adetim bittiği günden itibaren sürekli düzenli şekilde ilişkimiz oldu adetime daha 15 gün var bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrım var birde açık pembe çok az kan geldi sizce nedir bu kan
Bi seferlik geldiBu kan sadece bir seferlik mi geldi yoksa hala geliyor mu acaba
Gebelik için biraz erken gibi ama tekrarlarsa dokturuna görünmelisin bence. Ovulasyın sonu 12 gün sınra kanda gebelik çıkıyo testi de o zaman yaptırabilirsiBi seferlik geldi
Belki geç dölleniyoda olabilir canımBenim adetim 5 gün gecikti adet olacağım gün test yaptırdım negatifdi fakat bugün sabah açık pembe sadece pencereye kan gibi bişey geldi fakat bidahada yok ilk defa böle oldu
Umarımm ... inşallah kötü bişey değildirBelki geç dölleniyoda olabilir canım