- 10 Kasım 2010
- 4.640
- 3.825
Testlerinizi yaptırmış olmanıza rağmen gözden kaçmış olan bir durum olmalı. D ve B vitamini eksiklikleri, insülin direnci, troit rahatsızlıkları, pko kilo vermeye engel. Bu gibi rahatsızlıklarda ise dikkatli bir doktora başvurmakta fayda var. Ben troit rahatsızlığım olduğunu aynı branştan gittiğim dördüncü doktorda öğrenmiştim.
Aslında haklısınız bilmiyorum kotu oldum iyice
bakalım baktıracağım.
Sen bakma millete herkes her seyle dalga gecer olmus. Onlar aynaya bakip geçsinler dalgalarini hayret bir sey ya. Yontemini degistir sen. Bir de cok fazla ara öğün yeme aciktikca meyve ye aralarda. Ben üniversitenin ilk senesinde 5 kilo almistim birkac ay icinde verdim geri. Yaptığım tek sey ise gunde 2 ogun yiyordum (ben normalde de 2 ogun yerim) aralarda aciktikca cok az fındık fistik ceviz vb ya da meyve yiyordum. Daha cok meyve yedim hem kan sekerimde düşmedi bu sayede. Ekmegi sadece sabah kahvaltısında yedim aksam hic ekmek yemedim. Yagi azalttim sekeri biraktim. Yani sunu.demek istiyorum birilerine bağlı kalma. Sen kendi vucudunu daha iyi tanırsın. Gunluk yakman gereken kaloroliyi yak yedigine de dikkat et. Yürüyüşünü de yap. Kendi yontemini gelistir. Metabolizman eger.normalden yavassa daha zor olur kilo vermek. Mesela benim ki hizli çalışır kolay kolay kilo almam. Sen de kendi vucuduna ve metobolizmana gore bir yontem gelistir derim.
GAliba yavaş benimki
ŞEker yok birşey yok ben anlamıyorum açlıktan mı olmem gerek zayıflamam ıcın