1 sene spora gidip hiç kilo verememek :(

Canım malesef maliyeti yüksek bu ürünlerin onları alamasan da sen dediğim gibi daha tempolu bir spor yap açık havada 1 saat postacı yürüyüşü yapsan bile yeter diyeti bırakma ama diyetisyenini değiştir bence. Ben 6 ayda sporsuz sadece diyetle 20 kg verdi spora daha yeni başladım sıkılaşmak için

evet baktım fiyatlarına beni aşıyor baya diyetisyenimi değiştiremem tek diyetisyen var burada ve devlet hastanesinde :/

Şuanda devlet hastanesinin diyetisyenindeyim tek diyetisyen var burda şeker yok un yok ben neden kilo veremiyorumki :/
Testlerle muhakkak ki ortaya çıkar. Bazı durumlarda her hastaya uygulanan rutin testlerin dışında da testler yapılıyor. Detaylı bilgim yok ama bir arkadaşımın neden kilo veremediği bu tarz bir araştırma sonucunda ortaya çıkmıştı.

Testlerle muhakkak ki ortaya çıkar. Bazı durumlarda her hastaya uygulanan rutin testlerin dışında da testler yapılıyor. Detaylı bilgim yok ama bir arkadaşımın neden kilo veremediği bu tarz bir araştırma sonucunda ortaya çıkmıştı.

o zaman memlekete gıttıgım zaman detaylı bir kontrole gıtmem lazım

canım ben diyetisyene de spor salonuna da gitmeden kilo verdim ve forma girdim. daha öncesinde o 30 dk lık istasyon programı olan yer dahil birkaç defa spor salonuna ve diyetisyene gitmiştim. en sonunda kendi diyetimi hazırladım. tabi okuduğum bölümün faydasını gördüm burada, sen yine de diyetisyen yardımı almaya çalış. ne yaptığımı söyleyeyim, bir hafta boyunca kendimi gözlemleyip kaç saatte acıktığımı gün içinde belirledim acıkma saatlerimi not ettim. okula işe yürüyerek gidip geldim( günlük 1 saat yürüyüş oldu yaklaşık), haftada 5-6 gün akşamları internetten spor hocalarının videolarını yaptım, düzenli olmamakla birlikte haftada 1 gün plates yaptım. umutsuzluğa kapılma kendini tanımaya çalış. vücudunla savaşırsan yenilirsin, vücudunla işbirliği yap ki kilo veresin.

Vücut 30 dakikada anca ısınıyor zaten kilo vermemen normal.
Ama sonuçta bi hareketlenme olmasına karşın 4-5 kg vermen gerekirdi 1 sene az bi zaman değil.
Vücudunda sıkılaşma vs olmadı mı hiç?

canım ben diyetisyene de spor salonuna da gitmeden kilo verdim ve forma girdim. daha öncesinde o 30 dk lık istasyon programı olan yer dahil birkaç defa spor salonuna ve diyetisyene gitmiştim. en sonunda kendi diyetimi hazırladım. tabi okuduğum bölümün faydasını gördüm burada, sen yine de diyetisyen yardımı almaya çalış. ne yaptığımı söyleyeyim, bir hafta boyunca kendimi gözlemleyip kaç saatte acıktığımı gün içinde belirledim acıkma saatlerimi not ettim. okula işe yürüyerek gidip geldim( günlük 1 saat yürüyüş oldu yaklaşık), haftada 5-6 gün akşamları internetten spor hocalarının videolarını yaptım, düzenli olmamakla birlikte haftada 1 gün plates yaptım. umutsuzluğa kapılma kendini tanımaya çalış. vücudunla savaşırsan yenilirsin, vücudunla işbirliği yap ki kilo veresin.

Önerileriniz için teşekkürler denemeye çalışacağım.

Vücut 30 dakikada anca ısınıyor zaten kilo vermemen normal.
Ama sonuçta bi hareketlenme olmasına karşın 4-5 kg vermen gerekirdi 1 sene az bi zaman değil.
Vücudunda sıkılaşma vs olmadı mı hiç?

sıkılaşma oldu ama kiloda vermem lazım :KK43:

30 dakikada mucizevi bir şey beklenmesi yanlış :KK43:

Ama 1 seneden beri gidiyordum ki :KK43:

kesinlikle vücudunda kilo vermene direnç gösteren bişey var bence. tamam otuz dakika az vücut yeni yeni ısınıyor ama hiç spor yapmadan sadece diyetle bile kilo veren insanlar var.

Çok kötüyüm cidden çok kötüyüm kendime g....zekalı mısın millet yapıyor sen nasıl yapamıyorsun diyorum.
Konum 1 seneden beri 30 dakikalık spor yaptıran salonlar var ya onlara gidiyorum ve hiç ilerleme yok gerilemede yok ilerlemede 70 den aşağıya düşemiyorum bırakıyorum artık küstüm her şeye çünkü hocalar bile benimle dalga geçmeye başladı. Tiroitlerimde de sorun yok sapasağlamım diyetisyene de gidiyorum diyete harfi harfine de uysam 3 ayda 1 kilo vermişsim ya ben ne yapacağım cidden çok kötüyüm ve ağlama krizine gireceğim :mad:
yarım saat cok az cnm ya ben bile haftada 2 gun 2 saat spora gidiyodum o bile az gelyoerdu
2 kilo vermisytim 2.5 ayda gene geri almısm bıraktıgım galibi ama takılmay yani

kesinlikle vücudunda kilo vermene direnç gösteren bişey var bence. tamam otuz dakika az vücut yeni yeni ısınıyor ama hiç spor yapmadan sadece diyetle bile kilo veren insanlar var.

haklısınız kan ve idrar testlerim temiz çıktı :/
Ben o sanslı azınlıktan değilim.

yarım saat cok az cnm ya ben bile haftada 2 gun 2 saat spora gidiyodum o bile az gelyoerdu
2 kilo vermisytim 2.5 ayda gene geri almısm bıraktıgım galibi ama takılmay yani

Haklısınız çok az ben niye kilo veremiyoruma takıldım :KK43:

Ben de gitmistim o 30 dklik yere, hoca bile o sistemin işe yaramadigini dusunuyordu. Spor turunu degistirsenize, ablam pilatesle yemege dikkat etmeden inceldi. Tavsiye ederim. Hele ki aletli pilates yapiyorlar, cok etkili oluyor.

Ben de gitmistim o 30 dklik yere, hoca bile o sistemin işe yaramadigini dusunuyordu. Spor turunu degistirsenize, ablam pilatesle yemege dikkat etmeden inceldi. Tavsiye ederim. Hele ki aletli pilates yapiyorlar, cok etkili oluyor.

Öyle bencede işe yarasa bir senede bende yaradı :KK43:
pilates yokki :KK43:

30 dakika istasyon + pilates yapmalısınız.günde yarım saat yürüyüş bol su ve eğer böbrek taşı probleminiz yoksa maden suyu tüketimizi arttırın(iç yağların erimesine yardımcı olur)-eğer yapılan hareketler işe yaramıyorsa bu sizin değil spor hocanızın hatasıdır çünkü YANLIŞ YAPILAN HAREKETLER sonucu yapılan spor işe yaramaz.spordan yarım saat sonra mutlaka yağsız 1 bardak süt tüketin.akşam üzeri atıştırması olarak 1 kase yoğurda acı baharatları ekleyip yiyin.hala bir işe yaramıyorsa gizli guatr olabilir.dikkatli olun...

30 dakika istasyon + pilates yapmalısınız.günde yarım saat yürüyüş bol su ve eğer böbrek taşı probleminiz yoksa maden suyu tüketimizi arttırın(iç yağların erimesine yardımcı olur)-eğer yapılan hareketler işe yaramıyorsa bu sizin değil spor hocanızın hatasıdır çünkü YANLIŞ YAPILAN HAREKETLER sonucu yapılan spor işe yaramaz.spordan yarım saat sonra mutlaka yağsız 1 bardak süt tüketin.akşam üzeri atıştırması olarak 1 kase yoğurda acı baharatları ekleyip yiyin.hala bir işe yaramıyorsa gizli guatr olabilir.dikkatli olun...
ı

dedıklerınızın hepsini yaptım sonuc sıfır bılmıyorum belkıde hata onlarladr yada vucudum dırenc gosterıyor bır seye

Diyetisyenini degistir.
spor salonu disinda evde de her gun leslie ile 3 mile yuru ve jillian michele 30 day shared programini uygula
gunde 3 litre su ic.

Diyetisyenini degistir.
spor salonu disinda evde de her gun leslie ile 3 mile yuru ve jillian michele 30 day shared programini uygula
gunde 3 litre su ic.

Şey buradakı tek dıyetısyen o 3 lt su fazla olmaz mı :/

Testlerinizi yaptırmış olmanıza rağmen gözden kaçmış olan bir durum olmalı. D ve B vitamini eksiklikleri, insülin direnci, troit rahatsızlıkları, pko kilo vermeye engel. Bu gibi rahatsızlıklarda ise dikkatli bir doktora başvurmakta fayda var. Ben troit rahatsızlığım olduğunu aynı branştan gittiğim dördüncü doktorda öğrenmiştim.

Bundan sonra oyle yapacağım haklısınız ben emeklerımede acıyorum birde dalga gecılınce kendimi salıyorum :KK43:
Sen bakma millete herkes her seyle dalga gecer olmus. Onlar aynaya bakip geçsinler dalgalarini hayret bir sey ya. Yontemini degistir sen. Bir de cok fazla ara öğün yeme aciktikca meyve ye aralarda. Ben üniversitenin ilk senesinde 5 kilo almistim birkac ay icinde verdim geri. Yaptığım tek sey ise gunde 2 ogun yiyordum (ben normalde de 2 ogun yerim) aralarda aciktikca cok az fındık fistik ceviz vb ya da meyve yiyordum. Daha cok meyve yedim hem kan sekerimde düşmedi bu sayede. Ekmegi sadece sabah kahvaltısında yedim aksam hic ekmek yemedim. Yagi azalttim sekeri biraktim. Yani sunu.demek istiyorum birilerine bağlı kalma. Sen kendi vucudunu daha iyi tanırsın. Gunluk yakman gereken kaloroliyi yak yedigine de dikkat et. Yürüyüşünü de yap. Kendi yontemini gelistir. Metabolizman eger.normalden yavassa daha zor olur kilo vermek. Mesela benim ki hizli çalışır kolay kolay kilo almam. Sen de kendi vucuduna ve metobolizmana gore bir yontem gelistir derim.

Şey buradakı tek dıyetısyen o 3 lt su fazla olmaz mı :/
3 litre su herkes için geçerli bir miktar değildir. Bazı kişiler 1.5 litreden sonra bire kasıklarda ağrı yaşayabiliyor. Ne kadar su içmeniz gerektiğini siz belirlemelisiniz.

X