1 sene oluyor taşınalı ama yakınımda hiç arkadaşım yok sıkılıyorum

benim komşularım buzdolabı az kalır nofrost gibiler:nazar:

canım çok güldüm ya benimde birtane 2kişiyizzati binada onuda sevmiyorum yalancı bana 2 3kere laf soktu belkibana öyle geldi benim çocuğum olmuyor çocuk hakkındakonuştu canımısıktı :kızgın::1no2:lülülülülülü

oturdupum binada laf sokcak kimsede yok canım ya 3 katlı bina da tek evli biziz.diğerleri bekar adamlar şçle bi merhaba diyebileceğim bi kimse bile yok.ha bi tek her hafta ggelen bi dilenci çalıyor zilimi o kadar.

yaaa ben de varıımmm evlendim izmir e taşındık kpss ye çalışıorum 3 senedir öğretmen atamam çıksın die. başka da bişii yok kimse yokk çok canım sıkılıooo hiç arkadaşım yok öfff kendimi asosyal değişik bişi gibi hissediorum gocacıımın yolunu gözlüorum bütün gün, destek oluo saolsun ama o da eve yorgun gelioo çıkalım da diyemiyorum,bu sefer bütün beklentim ona yönelioo işim gücüm ona sarmak oluoo bukadar çok ilgiden sıkılır mı bilmiorumm:çok üzgünüm:

yaaa ben de varıımmm evlendim izmir e taşındık kpss ye çalışıorum 3 senedir öğretmen atamam çıksın die. başka da bişii yok kimse yokk çok canım sıkılıooo hiç arkadaşım yok öfff kendimi asosyal değişik bişi gibi hissediorum gocacıımın yolunu gözlüorum bütün gün, destek oluo saolsun ama o da eve yorgun gelioo çıkalım da diyemiyorum,bu sefer bütün beklentim ona yönelioo işim gücüm ona sarmak oluoo bukadar çok ilgiden sıkılır mı bilmiorumm:çok üzgünüm:

izmirde nerde oturuyosun :teselli:

ben de ben de cok sıkılıyorum, ya zaten ıstanbuldayım dogdugumdan berı ama bu semtte hıc kımse yok patlıyorum patlıyorum

engüzel arkadaşlarım KK da :nazar:
buluşma düzenleyin KK buluşmalarına katılın..
ismek kurslarına gidin

engüzel arkadaşlarım KK da :nazar:
buluşma düzenleyin KK buluşmalarına katılın..
ismek kurslarına gidin

gerçekten burdaki arkadaş ortamı çok güzel kibir yok kıskançlık yok gerçek ortam da böle olsa keşke sanal gibi yane
yokmu başka benim gibi derdi olan yabenneyaptımki

gerçekten burdaki arkadaş ortamı çok güzel kibir yok kıskançlık yok gerçek ortam da böle olsa keşke sanal gibi yane
yokmu başka benim gibi derdi olan yabenneyaptımki

canım hangi semtdesin sen? ben av.yakası merter'deyim,alışverişe gitmeyi seven bi arkadaşım yok valla kaydirigubbakcemile3

canım biraz geç oldu ama smyrna da oturuyorum bayraklının alt tarafındaki bloklarda sen nerdesin?delikafadulden

:eek:

ben artık istanbuldayım senağlama aslen izmirliyim.buraya gelene kadarda bucada oturuyordum..büle senağlama bizim o taraflarda olsaydın sana cook ii dost olabilecek insanlar tanıtırdım.izmirdeki komsuluğu arkadaslığı daha bi yerde bulamam ben senağlama
buarada patikim herkes nerde oturuyosun die sormus ama hiçbirine cevap vermemişsin?sahi nerde oturuyosun sen?eğer avrupa yakasındaysan sende bulusmalara gitsene.ben cok isterdim ama hem bize cok uzak yerler hem minik bebeğim var hem soğuk hemde hiç bir yeri bilmiyorum senağlama

ben artık istanbuldayım senağlama aslen izmirliyim.buraya gelene kadarda bucada oturuyordum..büle senağlama bizim o taraflarda olsaydın sana cook ii dost olabilecek insanlar tanıtırdım.izmirdeki komsuluğu arkadaslığı daha bi yerde bulamam ben senağlama
buarada patikim herkes nerde oturuyosun die sormus ama hiçbirine cevap vermemişsin?sahi nerde oturuyosun sen?eğer avrupa yakasındaysan sende bulusmalara gitsene.ben cok isterdim ama hem bize cok uzak yerler hem minik bebeğim var hem soğuk hemde hiç bir yeri bilmiyorum senağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben varım. Bizde yaklaşık 1,5 yıl önce buraya taşındık.
İlk başlarda çok zorlandım, arkadaşlarımdan ve dostumdan ayrılmıştım...
Ama kk hep vardı hayatımda. Baktım dertlenerek olmuyor, şimdilerde alıştım.
Belkide kabullendim böyle olmayı... Çünkü öyle kafa dengi arkadaş kolay
bulunmuyor. Ben memnunum böyle. Canım sıkılınca burda edindiğim çok
güzel arkadaşlıklarım var onlarla paylaşıyorum, mutlu oluyorum.

ben 4 yıldır aynı yerdeyim apartmanda dahi komşuluk yokki canım.bende aynı dertten muzdaripim

bennnnnnnnnnnnnnnnn varımmmmm
öffff bu durum benim acayip canımı sıkıyor.
hiç kimse yok etrafımda bi muhabbet edeceğim

bu fikir çok hoşuma gitti buluşabilir tanışabiliriz kızlardelikafadulden
birbirimize özelden semtimizi yazalım belki yakınızdır bile:Saruboceq:

neden özelden yazıosun ki?ben mesela sarıgazi die bi yerde oturuyorum.sen?

Canım ben de kendimi bildim bileli aynı mahallede oturuyorum 1 tane bile arkadaşım kalmadı yaasenağlama
Malesef ki İstanbul da oturmuyorum otursaydık tanışırdık
İstersen burdan konuşuruzsositososito

X