• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

B

Bende bi şekilde yapacağım dedim ama nasıl yaparım bilmiyorum, bana da çok korkunc geliyo çünkü sert bişey onu alabilsem zaten esimin etten penisini alabilirim çünkü aparat daha sert bişey daha can acıtabilvek bişey
İşte onu diyorum ya sen zaten aparatla bilmemneyle yapabilecek olsan eşinle yaparsın. En azından bu konuda doğru kaynaklar oku kulaktan dolma şeylerle hareket etme. İnstagrama dr.yasemin yıldız yaz paylaşımlarını incele

kızlık zarı kanı bir damar çatlaması gibi düşünün incecik akıyor üstelik öyle fazla da değil benimde bir arkadaşım bir ay yapamamış korkmuş dedimki üstte sen ol kontrol sende olsun hemen dediğimi yapmış ve kurtulmuş

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :(
Bende kanama bile olmamıştı sadece bir tık acısını hissetmiştim oda şöyle bir acı ki kolunuzu bir yere çarptığınızı düşünün. Hayatınızı bu denli etkilecek bir şey ise tabi ki ameliyat olum fakat zarın alınmasından sonra bu sefer de canım acıyacak diye boş yere korkacaksınız. Bence sorun ne zar ne acı tamamen psikiyatrik bir sorun

Herkeste aynı değilmiş ama bende çok korkuyorum
Ona bakılırsa ölüm bile herkese aynı değil biri trafik kazasinda oluyor biri hastalıkla biri yanarak biri donarak eee ozmn ben trafk kazası geçiririm diye yolculuk mu yapmıcam. Brz rahat olun ya neden çok agricak çok kanayacak diye sartlandiniz ki farzedin çok kanadı eee ne olacak sanki ben saglikciyin hiç ilk gece kankaybindan öleni duymadm

B

Bende bi şekilde yapacağım dedim ama nasıl yaparım bilmiyorum, bana da çok korkunc geliyo çünkü sert bişey onu alabilsem zaten esimin etten penisini alabilirim çünkü aparat daha sert bişey daha can acıtabilvek bişey
Ya varya valah küçümemyrm aman ne anlarsn diye de demyrm gerçekten diorm.o acıyacak bişey degl ya insani korkutuyrlar. İnan acı.maci yok yalaninn daniskosu elini koymadn mi hiç canm ya adet olurlen hiç ağrım olmyr mu snin benim. Şeyim bbile ağrır :) inanın ilk gece okdr agrio bide kim yazdıysa doğru yazms ben kanın geldiğini anlamadm bile. Yataktan kalkm duş almak için baktm.ki yatakta leke var. Ve. Sonra da diğer gün yine ilişki oldu yine okdr leke oldu üç gün sadece ilişki sonrası leke gördük. Carsafta hatta hep bylemi.olcak dedm üç gün sonra da geçti gitti ilişkiyi duusnsene naisl bir şey olduğunu mesela bunu düşünmek yerine onu merak etmiyormsn

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :KK43:
Aynı durum bende de vardı hep acıyacak mı duygusu ilişki sırasında eşime yapma acıyacak diyodum sürekli sonra vajinismus oldugumu ögrendim 2yılım boşa gitti tedavi olmaya bile gidemiyodum korkumdan ama sonra mecburen gitme durumunda kaldım çünkü eşime bunu yaşatmaya hakkım yoktu çok şükür eşim anlayışlıydı ama inanın olmuyor öyle yani bu hastalık erteleme hastalığı sizde buyuk ihtimal vajinismussunuz çünkü aynı belirtiler bende de vardı... Kasılmalarınız varmı??

Doğru diyorsunuzz doğumuda var bunun ne olcak Rabbim yardımcımız olsun benim gibilerin :KK43:
Zarı aldırmakla maalesef iş çözülmeyecek size vajinismus teşhisi koyulmuş onunla ilgili bir doktora görünseniz daha iyi. Bir sürü yöntem var baş edebileceğiniz eşinle birlikte

O
Ona bakılırsa ölüm bile herkese aynı değil biri trafik kazasinda oluyor biri hastalıkla biri yanarak biri donarak eee ozmn ben trafk kazası geçiririm diye yolculuk mu yapmıcam. Brz rahat olun ya neden çok agricak çok kanayacak diye sartlandiniz ki farzedin çok kanadı eee ne olacak sanki ben saglikciyin hiç ilk gece kankaybindan öleni duymadm
orası öyle evet ama bnde çok istiyorum o ana gelince ayaklrm kilitleniyo

Ya varya valah küçümemyrm aman ne anlarsn diye de demyrm gerçekten diorm.o acıyacak bişey degl ya insani korkutuyrlar. İnan acı.maci yok yalaninn daniskosu elini koymadn mi hiç canm ya adet olurlen hiç ağrım olmyr mu snin benim. Şeyim bbile ağrır :) inanın ilk gece okdr agrio bide kim yazdıysa doğru yazms ben kanın geldiğini anlamadm bile. Yataktan kalkm duş almak için baktm.ki yatakta leke var. Ve. Sonra da diğer gün yine ilişki oldu yine okdr leke oldu üç gün sadece ilişki sonrası leke gördük. Carsafta hatta hep bylemi.olcak dedm üç gün sonra da geçti gitti ilişkiyi duusnsene naisl bir şey olduğunu mesela bunu düşünmek yerine onu merak etmiyormsn
Merak ediyorum etmez olur muyum ama elimde değil

Back
X