Bebek İkinci El 1.sayfada kız için 24-25 adidas, puma, polaris markalı ayakkabılar

kargomm geldi......:) açınca çok mutlu olduk beklediğimden daha çok ve daha çok ve daha temiz gönül rahatlığıyla giydireceğim kızıma..sizin gibi insanlar hep yaşasın..

rica ederim sizin mutlu olmanız daha önemli. teşekkürler iyi dilekleriniz için.

merhaba cnm pembe kelebekli olan ayakkabı en son ne kadar olur bir de montlardan biri kızıma olursa almak isterim kızım tombul ama boy 90 cnm 2012 sonu doğumluyuz güzel bir fiyata verirsen çok sevinirim çok da zorlamak istemem fiyatta karar senin.

canım kelebekli dediğin sanbe sıfır ürün onun için bir şey yapamam benim jestim genelde kargo bedelini karşılamak ve hediye yollamak oluyor. wenice mont olmaz diye düşünüyorum benim kızım da 2012 nisan doğumlu ve şu an olmuyor kısa geliyor 93 cm kızımın boyu. senin kıza da kısa gelebilir. tombul diyorsan yukarı çeker çünkü.

anladım cnm çok teşekkürler ben hediyesinde değilim de montlar çok güzel ve ayakkabı belki indirim yaparsın diye teklif etmek istedim kargoyu karşıladığını da biliyorum ama tek ürün de almak istemiyorum sorun değil yine de sağol .iyi satışlar

canım benim teşekkürler. ayakkabıyı yollayayım sana kargosu benden hiç sorun değil önemli olan ihtiyaç görülmesi. ama mont için senden önce soran biri vardı ona yollayacağım. dediğim gibi zaten mont kısa gelebilir kullanamayacağın bir şeyi yollamak istemem. ama bir tane de daha var polaris sandalet o da çok şık özel gün ayakkabısı tarzında aynı beğendiğin ayakkabı gibi. istersen ikisini bir yollarım.

SATILDI

Eklentiler

• 929833-ffabb7bdb383213c13c671fb6f685a46.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 116
SATILDI

SON KALANLAR

Eklentiler

• 20141228_080249.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 165
  • 20141228_081917.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 159
  • 20141228_082122.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 177
  • 20141228_082012.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 199
SON KALANLAR BİTİRİYORUM...

LCW 9-12 ay mont- tertemiz, kusursuz, lekesiz, hasarsız. 12 kg ya kadar rahat giyilebillir. kızım 2 yaşına kadar giydi - 20 tl

Üstteki satılık sadece. Zara Hırka 1-1,5 yaş uyumlu - 15 tl burdan aldım 3 yaş diye ama kesinlikle küçük.

sanbe 25 numara sıfır kutusuyla gönderilecektir. - 25 tl

polaris 25 numara, çok şık özel gün ayakkabısı olarak da kullanabilirsiniz. - 25 tl

pembe oxylane marka yazıyor ev ayakkabısı 24 numara 15 cm yumuşacık tabanı var - 5 tl

Eklentiler

• 20141228_082149.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 189
ücretsiz olanlar bitti, ondan da ziyade kızınızın ayına uygun kıyafet ayakkabı hiç kalmadı. son kalanlar bunlardı. ama sizinle irtibat halinde olalım. kış sonu ekleyeceklerim olur muhakkak o zaman yollarım minik prensesinize.

13- 10 ve 1 yasinda 3 kizim var. Temiz kullanilmis kyafetlere ihtiyacim var. Ozellikle ortanca kizimin montu yok. Kisida yazlik ayakkabi ile gecirdiler. Kargo parasini bile karsilayacak gucum yok. Duyarli arkadaslara simdiden tesekkur ederim. Konyada oturuyorum. Evlat icin neler yapmiyorki insan

estağfirullah konu başlığımla alakalı zaten. büyük çocuklarınız için elimde bir şey maalesef kızım 3 yaşına girecek. 1 yaşındaki kızınız için elimde ne var bilmiyorum bakacam eğer uygun bişiler varsa yollarım. önemli olan gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşılması.

GÜNCEL 1 .SAYFADA AYAKKABILAR

YAKIN ZAMANDA 2-3 YAŞ KIŞLIK YÜKLEYECEĞİM.

Sanbe ve Polarisayakkabılar duruyor mu son fiyat ne olur bn. E="kitara_84, post: 40734518, member: 525121"]GÜNCEL 1 .SAYFADA AYAKKABILAR

YAKIN ZAMANDA 2-3 YAŞ KIŞLIK YÜKLEYECEĞİM.[/QUOTE]
Sanbe

Merhaba evet ikisi de duruyor. Sanbe bir kez giyilmis 1 saatligine. kizim cok israr edince maalesef. Normalde sifir urundu. Ikisi 40 olur. Kargo dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…