Düğün 1 şansınız daha olsaydı,neyi değiştirmek isterdiniz???...

bir şansım daha olsaydı eğer aşkımın benimle aynı memleketli olmasını isterdim

Bi kayınvalide nasıl gelinin içinde bunu heves olarak bırakır anlamak çok zor senağlama üzülme tatlım ya,sen böyle yazınca inan içim acıdı
benimki tam kaynana kaynaklı değil. onlar adam gibi yaşamasını bilmediklerinden ellerindeki herşeyi yemiş bişeyleri kalmamış tipler. bizim tüm masrafımızı eşim tek başına karşıladı. bunun için 2 yıl para biriktirmişti. ve biz ev almak istediğimiz içinde ev peşinatı eşyalar düğün salonu takı vs vs bilirsiniz ne masraflar çıkıyor hepsi eşimin cebinden karşılanacağı için ben fedakarlık yapmıştım gelinliğe vereceğim fazladan para cebimizde kalsın başka ihtiyaçlarımızda kullanırız diyerek... haa düğünden çıktık ev kredisinden başka hiç bir borcumuz taksidimiz olmadı ama bilmiyorum gelinliğimden kısmasaydım olurmuydu borcumuz? olmazdı herhalde Eşimde bende o konuda çok dikkatliydik çünkü. amaaaaaan neyse sağlık olsun en büyük keşkemiz gelinlikten olsun yerimseniben

ben herseyi değiştirirdim kızlar hiç birsey istediğim gibi olmadı felaket bi iki yıldı halada hiçbirsey istediğim gibi değil ama ilk önce kocamı değiştirmek evlenmemek hatta tanışmsmsk isterdim bi söz vardır ya ben kendimi bile bile yaktım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…