Düğün 1 şansınız daha olsaydı,neyi değiştirmek isterdiniz???...

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
kızlar bu soru daha çok evlenenler için geçerli!düğünüyle ilgili,evliliğiyle ilgili geri dönme şansınız olsaydı neyi değiştiriridniz?içinizde ukte kalan,pişman olduğunuz,ne biliym işte,dökün içinizi arkadaşlarım...

esimle gecen sene 7 yildir taniyip göremedigim rezil ailesini ziyarette gitmezdim istanbula...esim zaten istemiyordu..abtal kafam ben gidelim diye tutturdum..esiminde neden gitmek istemedigini anladim ailesiylen tanistirmak istemedigini..ama is isten gecti..onlarin sayesinde hasta oldum..depresyona girdim..nerdeyse 1 sene olacak hala o büyük hayalkirikligini üzerimden atamadim...birdaha onlarin suratini görmek istemiyorum...eyvahedigeldismile

bende şimdiki aklım olsa niaşnımı ewde deil salonda filan yapardım annemler cok soledi sazlı sozlu yapalım ewde olmasın die ama dınlememişitmkaydirigubbakcemile yinede cok buyuk bi eksiklik deil benm için yani ewde gusel oldu sonucta :)

benimde üzüldüğüm şey nişanımı çok güzel bi yerde havuzbaşında yaptım ama doğru düzgün bi tek fotoğrafımız yok videodan başka ailemle, arkadaşlarımla ve nişanlımla hiç bir resmimiz yok çok üzülüyorum kime kızsam bilimiyorum ....

sayiyorum kizlar keske dediklerim
1 kaynanami degistirirdim cok zulüm gördüm öz halamdi bide
2 alisveris icin sadece bi yere gittik ordan aldik
3dügünümü kisin ortasinda yaptik
4ilk giydigim gelinligi aldim kiralikti esim almak istemis ama kaynana saolsun
5nisanlik olaarak aldigim elbiseyi kina boyu giydim bindallim olmadi
6stüdyo fotografimiz yok dügüne dair
7esim yoktu dügün alisverisinde
8aramizda söz yapmistik sanki durumu yokmus gibi arkadasimdan ödünc bi etek ve kazakla yetindim
9pasta yoktu
10 ceyizim yoktu nerdeyse annemin el isleri vardi ekonomik yönden cok berbat zamanlar gecirmistik
11esmin aileside bi yyatak dahi almamis ceyiz namina bi seyimiz yoktu yani
daha ne diyim kizlar toy bi zamanimda oldu hersey aslinda kaynanamlarin durumu iyidir bayabi karsilarlardi ama istemedi
esimin aklina geldikce sinir olur annesine babasina cok cektim evlendikten sonra bile
dügün iyi olmasa bile hani derlerya huzurlu aile olsun kaynanam cehennem hayati yasatti bana
aama esimle ikimiz seviyoruz birbirimizi evimizde ayri ayrica bu yaz ogluslarimizin sünneti var onda acisini cikarticam
uzun yazdim kusura bakmayin icimden gelenler bunlardi

Son düzenleme:
ah be canm beee,ne pişmanlıkların varmş senin yahuu:gitme: ah yani...içimden senin kaynanan olupta sana birsürü alışveriş yapmak,bindallı almak,düğününü yazın tam ortasnda yapmak geldi bemafoldumben olsn canm ya,kısmet böleymiş,Allah görsün artk...inşallah bundan sonra heves ettiğin herşeyi yaşayabilrsinnboshayallersmile

gelinliğimi değiştirirdim. düğün masrafı ev kredisi derken çok para harcamamak için hayatımda bir kere giyeceğim gelinlikten kıstım çok ucuza kiralamıştık ama istediğim gibide üstüme oturmamıştı daraltılma vs yapıldığı halde...o içimde kalmıştır hala gelinlikçilerin önünden geçerken vitrinlerinde kalır gözüm :)

ayyy kızlar sıze katılıyorumm kayın valıdemı degıstırmeyı cok ısterdımmm ogluyla evlenıcem kotu bısey demek ıstemıyorum ama aaa

heepsını kaynar kazana atmalı bgenceeee=)

Bi kayınvalide nasıl gelinin içinde bunu heves olarak bırakır anlamak çok zor senağlama üzülme tatlım ya,sen böyle yazınca inan içim acıdı

kızlar yazdıklarınızı okuyunca için acıdı.eskiden yaşığım kabus günleri aklıma geldi.benim pişmanlıklarım o kadar çok ki.4 ay süren bir evlilik sebep hiçde şaşırtıcı değil.tabiki kaynanaaaa

herşey o kadar içimde kalmıştı ki.düğün istiyordum nikaha razı geldim.gelinliğim istediğim gibi değildi.nikah şekerimi bile bana seçtirtmemişlerdi.iğrenç bir model almışlar ve ben nikah günü gördüm.düğünde taktıkları seti de nikah günü gördüm.ne evlilik hazırlıklarını nede 4 ay süren evlilik sürecini içime sindirttiler kaynana ve görümceler.
ee sonu malum onlara ayak uyan bir koca ve ayrılık.
onla evlendiğime çok pişmanımm
o kötü günleri unutmam uzun zaman aldı ama konu açılınca bende içimi dökeyim dedim.

bütün kaynanalar kötü değil bunu biliyorum.o cadı bana kabus günler yaşattı ama şükür şimdi çok tatlı annesi olan biri ile nişanlıyım.54 gün sonra evleniyorum.
keşkelerden uzak günler geçirmeniz dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…