1 saat sonra çıkan pozitif kaset test

1235445

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
18
1
86
25
Merhaba bugün beklenen adetin 2. günü 4 5 gün önceden beri kasık ağrım var adet olacakmış gibi olup beyaz sarı bi akıntım geliyor diye sabah kan verdim ama yine de dayanamayıp kaset test yaptım 5 dakika sonra çıkmadı diye köşeye koydum 1 saat sonra görseldeki gibi çıktığını gördüm sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_8610.webp
    IMG_8610.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_8609.webp
    IMG_8609.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba bugün beklenen adetin 2. günü 4 5 gün önceden beri kasık ağrım var adet olacakmış gibi olup beyaz sarı bi akıntım geliyor diye sabah kan verdim ama yine de dayanamayıp kaset test yaptım 5 dakika sonra çıkmadı diye köşeye koydum 1 saat sonra görseldeki gibi çıktığını gördüm sizce pozitif mi
Kaset testler için pek kuruma çizgisi çıkarıyor demiyorlar ama bilemiyorum işte bide bu sanırım laboquick gibi duruyor eğer oysa ona hiç yaniltmiyor diyorlar olma ihtimali var ki zaten kan vermişsiniz inşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersiniz

Kaset testler için pek kuruma çizgisi çıkarıyor demiyorlar ama bilemiyorum işte bide bu sanırım laboquick gibi duruyor eğer oysa ona hiç yaniltmiyor diyorlar olma ihtimali var ki zaten kan vermişsiniz inşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersiniz
Teşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucum

Teşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucum
Sonucunuz ciktimi acaba

Doğru bakalım az kaldı güzel haberlerle inşallah

Loboquick mi test bende de böyle oldu

Bende de 1 saat sonra çizgiler çıkarmıştı ama bu kadar çok net asla çıkmadı kıpkırmızı çıkmış çok ilginç çok heyecanlı sabırsızlıkla sonucunu ben de bekliyorum burada inşallah tüm kalbimle vardır ilk defa kuruma çizgisini bu kadar net gördüm kuruma gıbı degıl de zaten ben de böyle gebelik beklerken çok sonradan gördüm ama bu kadar net değildi ya sanki var gibi duruyor inşallah da vardır sonucundan çıkmadı galiba sabırsızlıkla bekliyorum bak heyecanlandım❤️🙏

Back
X