- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
Evet 1 örgün 3 açık okunabiliyor. Hepsi farklı üniversiteler olmak kaydıyla. Bende öyle biliyorum.Bir örgün okuyup, Atatürk Anadolu İstanbul açıköğretim fakultelerine kayıt yaptırabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 örgün 3 açık okunabiliyor. Hepsi farklı üniversiteler olmak kaydıyla. Bende öyle biliyorum.Bir örgün okuyup, Atatürk Anadolu İstanbul açıköğretim fakultelerine kayıt yaptırabilir.
Hayır okunabiliyor, farklı üniversiteler olduğu sürece 1 örgün 3 açık (Ata, Anadolu, İstanbul) okunabilir.Örgünde açıktan ayrıca okuyabilir evet ama tek bölüm açıktan okuyabilir yani 1 örgün 3 açıköğretim okunmaz aynı Anda ben öyle biliyorum örgünde bende okudum ama tek bölüm yani o bitnce tekrar diğeri baslanabilir
açıktan 3 bölümle uğraşacağına 1 bölüm okuyup dil öğrenmeni tavsiye ederim.Merhaba gelecek yıl tytye giricem örgün olarak sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü okumak istiyorum açık öğretim üniversitesinden Halkla ilişkiler ve reklamcılık, Havacılık yönetimi, Kültürel miras ve turizm bölümü okumayı düşünüyorum. Aynı anda 1 örgün üniversite 3 açık üniversite okunabilirmi seçebilirmiyiz bu şekilde ve çevremde bazı kişiler diyor 2 yıllık örgün okuyacaksan hiç okuma diyorlar 2 yıllık bölüm okuyanı işe almazlar diyorlar hosteslik düşünüyorum hosteslikte sıkıntı olurmu 2 yıllık örgün üniversite?
Hostes olmak öyle kolay değil. Kuzenim yaklaşık 10 yıldır bu işi yapıyor öncesinde de yıllarca uğraştı olabilmek için. Kendisi 2 yıllık bir bölüm mezunu ama türkiyedek en iyi dil kurslarına gitti baktı olacak gibi değil yurt dışında dil öğrendi sırf bu iş için. Kaç türlü elemeden geçti hatırlamıyorum. Sadece 2 yıllık kabin memurluğu okudunuz diye hostes olamazsınız yani.
Evet öyle gerçekten ama ilk kriterleri dil. Yani dilin çok iyi olmadan istersen peri padişahının kızı ol olmuyor. Sonraki eğitimleri zaten uzun ve zorlu. Eğitim sürecinde bende kalmıştı kuzenim çok yakinen biliyorum o yüzden.psikolojik olarak da çok test ediliyorlar bildiğim kadarıyla. herkes normal insan evladı olmadığı için...
bir arkadaşım 1 saat 45 dakikalık ankara uçuşunda bir kadının yerini 5 kere değiştirdiklerini söylemişti.
ben olsam 3te kafasını kırarım ama o yapamaz. çelik gibi sinir lazım.
insanlar sadece gezdiklerini sandığı için hafife alıyorlar ama en zor mesleklerden biri.
1 örgün 3 aöf okursunuz evet aöf ler sınavsız 2.üniversitese kapsamında olur.Okullar farklı olacak şekilde (Anadolu, ıstanbul üniversitesi ve Erzurum Ataturk)Merhaba gelecek yıl tytye giricem örgün olarak sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü okumak istiyorum açık öğretim üniversitesinden Halkla ilişkiler ve reklamcılık, Havacılık yönetimi, Kültürel miras ve turizm bölümü okumayı düşünüyorum. Aynı anda 1 örgün üniversite 3 açık üniversite okunabilirmi seçebilirmiyiz bu şekilde ve çevremde bazı kişiler diyor 2 yıllık örgün okuyacaksan hiç okuma diyorlar 2 yıllık bölüm okuyanı işe almazlar diyorlar hosteslik düşünüyorum hosteslikte sıkıntı olurmu 2 yıllık örgün üniversite?
Evet öyle gerçekten ama ilk kriterleri dil. Yani dilin çok iyi olmadan istersen peri padişahının kızı ol olmuyor. Sonraki eğitimleri zaten uzun ve zorlu. Eğitim sürecinde bende kalmıştı kuzenim çok yakinen biliyorum o yüzden.