Okuyabilirsiniz de benim İngilizce kimya mühendisliğinden mezun; mühendislik yönetimi yüksek lisanslı arkadaşım hostes oldu.
Standartlar yüksek yani bu bölümü bitirip hostes olma şansınız olduğunu sanmıyorum.
Dil durumunuz nasıl?
Ayrıca size tavsiye belliki kafanız karışık eğer hostelik planlıyorsanız önce uluslararası dil olan ingilizce ve çince alanınca iyi bir kursa yazılmanızı tavsiye ederim ayrıca bedensel olarak bazı ölçüler var onlarada bir göz atın. Hosteslk için okuldan bile önce yabancı dil gelir haberiniz olsun(alt komşum hostes) az çok ondan dolayı biliyorum
bu arada neden 2 yıllık okuyanlar iş bulamasın ki aksine ara elemana daha çok ihtiyaç var sektörlerde.
Dört hatta beş yıllıklar olarak daha çok işsiz bile olabiliriz
Biz 4 yıl okudukta ne oldu yaniMerhaba gelecek yıl tytye giricem örgün olarak sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü okumak istiyorum açık öğretim üniversitesinden Halkla ilişkiler ve reklamcılık, Havacılık yönetimi, Kültürel miras ve turizm bölümü okumayı düşünüyorum. Aynı anda 1 örgün üniversite 3 açık üniversite okunabilirmi seçebilirmiyiz bu şekilde ve çevremde bazı kişiler diyor 2 yıllık örgün okuyacaksan hiç okuma diyorlar 2 yıllık bölüm okuyanı işe almazlar diyorlar hosteslik düşünüyorum hosteslikte sıkıntı olurmu 2 yıllık örgün üniversite?
Bir örgün okuyup, Atatürk Anadolu İstanbul açıköğretim fakultelerine kayıt yaptırabilir.1 üni sınavına girip 4 bölüm kazanıp 4 bölüme yerleşmeyi nasıl düşünüyorsunuz tabiki öyle birşey yok
Örgünde açıktan ayrıca okuyabilir evet ama tek bölüm açıktan okuyabilir yani 1 örgün 3 açıköğretim okunmaz aynı Anda ben öyle biliyorum örgünde bende okudum ama tek bölüm yani o bitnce tekrar diğeri baslanabilirBir örgün okuyup, Atatürk Anadolu İstanbul açıköğretim fakultelerine kayıt yaptırabilir.