1 ocak yeni başlanıç 86 dan 50 ye maceram başlasın....

Daha dikkatli takip edicem o zaman:) kitabindan mi uyguluyorsun peki?

Daha dikkatli takip edicem o zaman:) kitabindan mi uyguluyorsun peki?
kitabı da okudum canan karatay ın tv programlarının çoğunu da izledim youtube dan. o yüzden neyin doğru neyin yanlış olduğunu baya baya oturttum kafamda. mesela önceden ddiyette olduğum zamanlarda ağzıma bir lokma bişeyler atardım. aman nolucak bi lokmadan ki derdim. ama bilmiyordum o bir lokmanın bile insülin direnci yaratıp leptin hormonu salgılatmadığını.( leptin zayıflama hormonu ve yemekten 5 6 saat sonra salgılanmaya başlıyor) bu arada bir lokma dahi birşey yerseniz insülin baştan salgılanmaya başlıyor ve bunun gibi bir sürü şey. mesela tatlı konusunda kesin kararım ki şeker bir zehir evet canım istiyor ama lezzetli birşey olması ile zehir olması arasındaki algı çok farklı. kızartma mesela transyağ konusu çok mühim olduğunu biliyorum. birsürü şey canım kitabı alamazsan internette e book halinde de var indirip okuyabilirsin.

Teşekkür ederim cevap icin. Bemde yavaş yavaş doğru buluyorum diyebilirim. Umarım becerebilirim kitabinida alırım inşallah. Tek şüphe ettiğim yanı bu bir yaşam biçimi haline gelir mi acaba bende diğer türlü bıraktığım anda alırım kilolari

sabah her zaman ki gibi kahvaltımı yaptım.
haşlanmış yumurta+peynir+yeşillik+8 10 zeytin+kuruyemiş

akşam yemeğinde ise bir tabak et kavurma ve zeytinyağlı yaşillikli salata

30 dk orta tempo yürüyüş ile 40dk pilatesimi de yaptım.

evimde mezuram yok yarın ya da pazartesi alıcam artık ölçülerimi de yazmak istiyorum. adetimin 3. günü olacak yarın. 4 5 günde bitmiş olur karnım da daha inmiş olur diye düşünüyorum. mezurayla da ölçmeye başlayıcam kendimi.

deniz canım ben 2 gündür biraz cok kaçırdım sanırım karbonhidrat almıyorum tabi ve 5 ten sonra bişey yemiyorum ama yemekleri bi tabak yiyorum protein çok alıyorum tatil oldu bundan sanırım moralim bozuldu

Merhabalar başlığı okuduğum anda acaba bu topigi ben açtım da unuttum mu diye düşündüm Benim de boy 159 kg 86ydi YAŞ 29 Şu an KG 79 ben de katilabilir miyim

Beslenme listeniz çok güzel.ben de düzenli bir liste istiyordum beraber yapabilir iz sanırım. Bide sizi okuyunca kararlılığını z açıkçası beni etkiledi.basta da dediğim gibi benim kin e benzeyen bir hikaye özellikle arasam bulamazdim. Ben de gelmek istiyorum

zaten adet dönemindeki ilon doğr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…