- Konu Sahibi deniz erensoy
-
çok da diyet listesi sayılmaz kafama göre ,galiba dediğin gibi birazda bilinçsizcecanım kilo vermek güzel ama hızlı verilen kilolar geri alınabiliyor. diyet listen biraz sağlıksız gibi geldi bana hem. tabiki en iyisini sen bilirsin ama :))))
canım aynı problem bende de var malesef çok dolu hissediyorum kendimi ama hiç bişey yokcanım çok sağolaz yiyorum ama yinede şişkinlik hissediyorum hazımsızlık problemim başladı bugün 10 tane kayısı yedim ama işe yaramadı
yediğim her şey kalıyo kayısı yiyorum ama pek işe yaramıyo bir sürü şey tavsiye ettiler ama gidip alamıyorum çok soğukcanım aynı problem bende de var malesef çok dolu hissediyorum kendimi ama hiç bişey yok
bugün tartıldım 07/01/2015....72.200 (iki günde 200 gr) ama razıyım iki günde 200 gr da gayet iyi yeter ki devam etsin kilo kaybı
evet canım yeter ki gitsininsan 50 gr da olsa 100 gr da olsa vermek istiyor emeğinin karşılığını görmek istiyor.
canım bende öyle ama bi bitki ilacı var çok yardımcı oluyor doğuşun maydanoz limonlu form çayı ama açıkcası hap diğer bitki ilaçlarını kullanmanı tavsşye etmem çünkü bağırsak alışkanlığı değişiyor ve sürekli yardımcı bi eleman istiyoryediğim her şey kalıyo kayısı yiyorum ama pek işe yaramıyo bir sürü şey tavsiye ettiler ama gidip alamıyorum çok soğuk
hap falan kullanmayı zaten düşünmem ağrı kesici bile içmeyen biriyim çay tavsiyen için teşekürler bu arada ben de 02/01/2015.....75.200canım bende öyle ama bi bitki ilacı var çok yardımcı oluyor doğuşun maydanoz limonlu form çayı ama açıkcası hap diğer bitki ilaçlarını kullanmanı tavsşye etmem çünkü bağırsak alışkanlığı değişiyor ve sürekli yardımcı bi eleman istiyor
bu arada 28 aralık pazar 85.900 8 ocak perşembe 81.400çok mutluyum
İngiliz karbonatını ne kadar koyuyorsunuz suyunuzaevettttttttttt 31 ocak akşam yemeğimle başladığım sürecimde yani bir buçuk gün falan bu sabah wc sonrası tartıldım ve sonuç.....
83.300 gözlerime inanamadım indim çıktım indim çıktım tekrar indim tekrar çıktım fakat sonuç aynı:)))
bir buçuk günde 700 gr vermişim..
büyük ihtimalle ingiliz karbonatının ödem attırmasıdır ama dünkü yazımda 100 gr a bile çok sevineceğim derken eksilen 700gr ı görmek beni dehşet mutlu etti:)))))))
09/01/2015.....71.400 1 hafta bittihap falan kullanmayı zaten düşünmem ağrı kesici bile içmeyen biriyim çay tavsiyen için teşekürler bu arada ben de 02/01/2015.....75.20008/01/2015......71.8000 çok iyi gidiyor maşallah
sen de çok iyi gidiyon devam
İngiliz karbonatını ne kadar koyuyorsunuz suyunuza
canım aynı problem bende de var malesef çok dolu hissediyorum kendimi ama hiç bişey yok
evet canım tam anlamıyla karatay. yemeklerimi yapış şeklimi de karataya göre yapıyorum artık. hiç bozmadım 9 gündür bakalım devamı gelir umarım.Merhaba gayet iyi gidiyorsun beslenme seklini takip ediyorum Karatay diyeti mi yapıyorsun tam olarak? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?