Ben doğumgününü değil de diş buğdayını evde kendim hazırlamıştım. Bi masanı servis masası yapıp etrafına tül geçirebilirsin. Ben aldığım tülü ikiye katlayıp lastik geçirip diktim. Lastik büzgü büzgü olmasını sağladı, servis masasının 3 tarafını dönmüştüm tülle. (Servis masası dediğim salonumdaki büfemdi benim) Konseptin ne ise tülü konsepte uygun süs ile süsleyebilirsin. Ben papyon ve diş üzerinden gitmiştim. Tülün tam ortasına büyükçe bir papyon takmıştım mesela. Bu masanın üzerine de tavandan süsler sarkıtmıştım. Odaya da balonlar şişirip dağıtmıştım. Aile büyükleri için masa hazırlamıştım, diğerleri ellerine almıştı. Masada sandalye arkalarına papyonlar iğnelemiştim. Hediyelikleri de servis masasının bir köşesine koymuştum.
Minik kağıt kek kalıpları alıp tuzlu muffinler yapabilirsin. Üzerine kürdanlı süslerle ismini yazıp ya da 1 şeklinde kürdanlar batırabilirsin.
Patates salatası, kısır, mini pizza, poğaça, börek çeşitleri, sarma, yoğurtlu salata yapabilirsin.
Tuzlu tatlı kurabiye yapacak olursan gene konseptine uygun şekillerde kurabiye kalıpları alabilirsin. Bebeğinin isminin baş harfi de olabilir bir kalıbın.
Minik bisküvili toplar oluyor ya, onlardan yapıp kürdanlara batırıp servis edebilirsin. Ben kürdanların üstlerine konsept renklerde boncuklar takmıştım. Şirin duruyorlar.