- 2 Kasım 2016
- 110
- 44
- 98
- Konu Sahibi Berivanatman12
-
Merhabalar...bayanlar 1 ocak bebegimin dogumgunu.bir yasimizi bitiriyoruz..cok sukur saglikla..evde kutlayacagiz ailelerimizle.pastasini zaten pastaneden kocaman 1 rakami seklinde yaptiracagim..peki bunun disinda neler yapayim kurabiye ve kucuk atistirmaliklar gibi..fikirlerinizi bekliyorum..
Merhabalar...bayanlar 1 ocak bebegimin dogumgunu.bir yasimizi bitiriyoruz..cok sukur saglikla..evde kutlayacagiz ailelerimizle.pastasini zaten pastaneden kocaman 1 rakami seklinde yaptiracagim..peki bunun disinda neler yapayim kurabiye ve kucuk atistirmaliklar gibi..fikirlerinizi bekliyorum..
Ama ben de yapmak istiyorum..daha bir heyecanli olur:)
Yaprak sarma, makarna salatasi, borek, kurabiye, pogaca.
Mercimek köftesi veya kısır,börek,sarma veya dolma,poğaça,kurabiye,makarna salatası veya Rus salatası. Bunlardan istediklerini seçer yaparsın. Şimdi muffin kapları var şeker hamuruyla mini kekler de yapabilirsin ayrıca. Nice sağlıklı yıllara şimdiden...Merhabalar...bayanlar 1 ocak bebegimin dogumgunu.bir yasimizi bitiriyoruz..cok sukur saglikla..evde kutlayacagiz ailelerimizle.pastasini zaten pastaneden kocaman 1 rakami seklinde yaptiracagim..peki bunun disinda neler yapayim kurabiye ve kucuk atistirmaliklar gibi..fikirlerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?