kızlar yaptıgınız en iyi 1 nisan şakası ne??? eşinize nişanlınıza yada ailenizden birine farketmez süper bi şakaydı dediginz bi şakaya rast geldinizmi yada yaptınızmı öyle bi şaka :) paylaşalım hem sohbet olur hemde yapacaklara bilgi olur ...
dedimki ben şişli emniyet müdürlüğünden arıyorum...şişli civarında bi ceset bulundu cesettende sizin kimliğiniz çıktı hemen eminiyet müdürlüğüne geliniz dedim...
kem km gak guk etmeye başladı =))) eşim evde yok dedi...gelip zorla almak zorunda kalmayalım kendi rızanızla gelip ifade verin dedim =)
sonradan gerçeği açıkladığımda banaa epey kıl olmuştu ama
dedimki ben şişli emniyet müdürlüğünden arıyorum...şişli civarında bi ceset bulundu cesettende sizin kimliğiniz çıktı hemen eminiyet müdürlüğüne geliniz dedim...
kem km gak guk etmeye başladı =))) eşim evde yok dedi...gelip zorla almak zorunda kalmayalım kendi rızanızla gelip ifade verin dedim =)