1 Nisan :)

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
kızlar yaptıgınız en iyi 1 nisan şakası ne??? eşinize nişanlınıza yada ailenizden birine farketmez süper bi şakaydı dediginz bi şakaya rast geldinizmi yada yaptınızmı öyle bi şaka :) paylaşalım hem sohbet olur hemde yapacaklara bilgi olur ...

karşı komşumuzu aramıştım gizli numaradan

dedimki ben şişli emniyet müdürlüğünden arıyorum...şişli civarında bi ceset bulundu cesettende sizin kimliğiniz çıktı hemen eminiyet müdürlüğüne geliniz dedim...

kem km gak guk etmeye başladı =))) eşim evde yok dedi...gelip zorla almak zorunda kalmayalım kendi rızanızla gelip ifade verin dedim =)

sonradan gerçeği açıkladığımda banaa epey kıl olmuştu ama

ay bu çok süper olmuş yaaaaa bende sevgilime düşünüyorum ama benimki sinirlidir valla düzgün bi şaka olması lazım

ayyy süperrrrmiş :)

ay bu çok süper olmuş yaaaaa bende sevgilime düşünüyorum ama benimki sinirlidir valla düzgün bi şaka olması lazım

ben söylicektim aynısını bende nişanlıma yapmak istiyorum ama benimkide çok sinirli :):) hazır aramız iyiyken bozulmasın ne yapsamki karar veremedm

hadi kızlar yokmu yaptıgınız şakalr yada size yapılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…