yarın bir bakıp haber verıyım sıze. Yıkanıp gıyılmemıs yada etıketlı olanlar var ama bedenlerıne bakayım duruma gore yazayım. Iyıgeceler :)1-1.5 olursa yazlik istiyorum 2 yas icin kışlık olabilir. Eger elinizde cok var ise telefon numarami verebilirim watsapptan yollarsiniz.
Tamam sen bak en son konuşur fiyatta anlasiriz bunlar güzel benim icin ayirabilirsin.Bolerolu elbise 2 yas yaziyor fakat 1.5 yasa gore daha iyi
Pembe kadife elbise 18 ay
kislik elbise 2 yas
Andywawa yazlik 1 yas elbise. Sac bantiyla birlikte. Kalibi rahat. Aynisindan birtane daha vardi 9 ay a gore
kubdef daha bakacagim ama sanirim temiz cikmaz
Elbise harici pantolon tayt body filan istermiydiniz ona gore bakiyimTamam sen bak en son konuşur fiyatta anlasiriz bunlar güzel benim icin ayirabilirsin.
Tamam firsat buldukca bakicamSort ve yazlik ust grubu olabilir olabilir
Kirmizi bolerolu 3 yas yaziyor etikette ama 1.5- 2 yas olurPolar ust 1 yas için olan son ekledigin beyaz elbise ve ilk göstediğin elbiselrden bolerolu olan kadife olan ve yeşil olan ne kadar olur? Daha cikaryirim diyosan beklerim acelem yok yazdıklarım kesin olanlar.
Tamam sen bak en son konuşur fiyatta anlasiriz bunlar güzel benim icin ayirabilirsin.
Polar ust 1 yas için olan son ekledigin beyaz elbise ve ilk göstediğin elbiselrden bolerolu olan kadife olan ve yeşil olan ne kadar olur? Daha cikaryirim diyosan beklerim acelem yok yazdıklarım kesin olanlar.
Karisiklik olmasin siz istediklerinizin fotosunu atarmisiniz? Aradigim birsey yok takas icin. TesekkurlerKırmızı ve pembe olanda güzelmis ne kadar olacak simdi? Yada sixin aradığınız birsey var mi takas olarak?
Gomlek 6-12 ay, tulum 6-9ay icin. 7 ve 8 lira yazmistim onceden ama 5 er tl den veririm
Izmirdeyim. Tulum olmaz sanirim yaza daha var kilo alir muhakkak yasina gelmis olur yazaTulum küçük olur mu acaba yaza şuan 8 aylık ama gelişimi geri yani 7 kiloyuz
Çokta beğenmiştim ya evet o yüzden kararsız kaldımIzmirdeyim. Tulum olmaz sanirim yaza daha var kilo alir muhakkak yasina gelmis olur yaza
Bende 2 kere filan giydirebildim begenmistim ama bacaklari sikinca kaldirdim mecburen. Baska begendiginiz varsa sf.12den sonraki hepsine bakabildinzmi, elbiseler vardi.Çokta beğenmiştim ya evet o yüzden kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?