Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu başlığını siz düzenleyemiyorsunuz, konu başlığı "1.msjdaki ve sf 13'teki erkek bebek kıyafetleri 5'er TL." mi olacak?1.msjdaki ve sf.13 teki erkek bebek kiyafetleri 5 er tl. Konu ismini degistirdim ama henuz guncellenmediMune
Biliyorum.dun gece ozel mesaj yolladim size ama bir sorun oldu herhalde.Konu başlığını siz düzenleyemiyorsunuz, konu başlığı "1.msjdaki ve sf 13'teki erkek bebek kıyafetleri 5'er TL." mi olacak?
Dün gece gelen bir mesaj göremiyorum, belki benim mesaj sisteminde bir sıkıntı vardır, kusura bakmayın gecikme için, hemen düzenliyorum başlığınızıBiliyorum.dun gece ozel mesaj yolladim size ama bir sorun oldu herhalde.
"1.msj,sf13(erkek-5TL) & sf.12-devamı(kız-çoğu 5TL)" boyle olursa sevinirim. Tesekkur ederim...
Hiç önemli değil gecikme filan. oldu iste tamam :) Çok teşekkür ederimDün gece gelen bir mesaj göremiyorum, belki benim mesaj sisteminde bir sıkıntı vardır, kusura bakmayın gecikme için, hemen düzenliyorum başlığınızı![]()
yurume yardimcisinin fiyati ne kadar
10 tlyurume yardimcisinin fiyati ne kadar