- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Bende diyorum ki başbakanın kişiliğinin diktatörlükle ne ilgisi var diyorum..........zaman içersinde değişen anayasalarla bu sıfatı kazandı diyorum .......başbakanın kişiliği ne alaka........bir avrupa ülkesinde başbakan olsun bakalım daha ilk günden tutuklanır.........bu birinci sorum
Ikinci sorum menderes nerden çıktı
Üçüncü sorum kuvvetler ayrılığı hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlanması hiçbir yargı kararlarını tanımamaları ve ikiz yasalar sende hiçbirşey çağrıştırmıyor mu gerçekten.......bizi gaz odalarında yakmasına gerek yok..
Sana ev ödevi bunları araştır gel..........
Bana ders verecegine ne yazdgini oku gel daha ne soyledgini bilmiyorsn.iyi kiviriyo saka gibisin.hadi eyvellah.
iyi olmuş bu çin seddi...
patlayıcılarla dolaşıp,ortalığı yakıp yıkan,milletin dükkanını yağmalayan,halkın huzurunu bozanları ancak böylesi paklar...
birde çoğulcu sistemden,güçlünün yanında olma hevesinden bahsedilmiş...hayır burda güçlü olmak adına,seçimlerde tek parti çatısı altında toplananları görmesek,hangi belediyeleri alacağız diye çırpınanları okumasak, inanıcaz yanii
Bir tanım yap ne demekmiş......ben yukarda yazdım gerekçelerini sen hangisine katılmadın
Siyasete ilgiliyseniz siyasal sistemler ve ideolojiler hakkında kitaplar okuyun ki bilerek tartışın arkadaşlar
Bende diyorum ki başbakanın kişiliğinin diktatörlükle ne ilgisi var diyorum..........zaman içersinde değişen anayasalarla bu sıfatı kazandı diyorum .......başbakanın kişiliği ne alaka........bir avrupa ülkesinde başbakan olsun bakalım daha ilk günden tutuklanır.........bu birinci sorum
Ikinci sorum menderes nerden çıktı
Üçüncü sorum kuvvetler ayrılığı hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlanması hiçbir yargı kararlarını tanımamaları ve ikiz yasalar sende hiçbirşey çağrıştırmıyor mu gerçekten.......bizi gaz odalarında yakmasına gerek yok..
Sana ev ödevi bunları araştır gel..........
Hangisine değil hic birine katilmadim !
Sen katılmayınca bunlar da olmamış oluyordu zaten alaraey..Bunların hepsi hayal ürünü yargıya da saygısı sonsuz aslında.Gürültü yapmayın şşşşşş
Aman da aman biri konuşmuş ama boşa konuşmuş :) konuya yorum yap bana değil :) bak ne güzel olmuş çelik duvarlar , bayrami barbarca kutlayanlar super polisin yaptiklari kötü demiii :))
Eeee soyledigin laf kisinin anlama kapasitesiyle iliskili olunca sana bos gelmistir dogal olarak. Cok gormemek lazim.
Benim soylemedigim laflari da soylemisim gibi gostermen de tam sana yakisan bi hareket olmus cuk oturmus. Neyse burdan sana ekmek cikmaz.
Hangisine değil hic birine katilmadim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?