• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Mayıs'ta bir ilk çelik duvarlar

Bende diyorum ki başbakanın kişiliğinin diktatörlükle ne ilgisi var diyorum..........zaman içersinde değişen anayasalarla bu sıfatı kazandı diyorum .......başbakanın kişiliği ne alaka........bir avrupa ülkesinde başbakan olsun bakalım daha ilk günden tutuklanır.........bu birinci sorum
Ikinci sorum menderes nerden çıktı
Üçüncü sorum kuvvetler ayrılığı hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlanması hiçbir yargı kararlarını tanımamaları ve ikiz yasalar sende hiçbirşey çağrıştırmıyor mu gerçekten.......bizi gaz odalarında yakmasına gerek yok..
Sana ev ödevi bunları araştır gel..........

Bana ders verecegine ne yazdgini oku gel daha ne soyledgini bilmiyorsn.iyi kiviriyo saka gibisin.hadi eyvellah.

Son düzenleme:
Bana ders verecegine ne yazdgini oku gel daha ne soyledgini bilmiyorsn.iyi kiviriyo saka gibisin.hadi eyvellah.

Alla alla neyi kıvırdımı söyleyeydin iyiydi.....yasaları takip et biraz......belki neden bahsettiğimi anlardın:8::8::8:

Son düzenleme:
"Müşfik diktatörlük otoriter bir liderin sadece kendi kişisel çıkarına veya nüfusun sadece küçük bir bölümünün yararına değil de toplumun bütününün faydasına bir politika izlediği hükümet şeklidir. Müşfik ve hayırsever bir diktatör referandumlar yoluyla bazı demokratik kararların alınmasına izin verebilir.

Donella Meadows'a göre Singapur eski başbakanı Lee Kuan Yew müşfik bir diktatördü.
Alistair Cooke Franklin Delano Roosevelt'in başkanlığının ilk iki yılını müşfik diktatörlük olarak tanımlar.

Çoğu diktatör rejim kendini daima hayırsever olarak gösterir ve demokratik rejimleri sürekli olarak dağınık, verimsiz ve bozuk olarak gösterme eğilimi içerisindedirler. Napolyon Bonapart, Fidel Castro, Josip Broz Tito, Ho Chi Minh gibi bazı liderler müşfik diktatörler olarak vasıflandırılırlar." -Vikipedi

Ben benzettim. :ssz:

iyi olmuş bu çin seddi...

patlayıcılarla dolaşıp,ortalığı yakıp yıkan,milletin dükkanını yağmalayan,halkın huzurunu bozanları ancak böylesi paklar...

birde çoğulcu sistemden,güçlünün yanında olma hevesinden bahsedilmiş...hayır burda güçlü olmak adına,seçimlerde tek parti çatısı altında toplananları görmesek,hangi belediyeleri alacağız diye çırpınanları okumasak, inanıcaz yanii :68:

Kesinlikle yapana değil yapılana bakıyorum ve bence çok iyi olmuş.

Siyasete ilgiliyseniz siyasal sistemler ve ideolojiler hakkında kitaplar okuyun ki bilerek tartışın arkadaşlar:ssz:

Bende diyorum ki başbakanın kişiliğinin diktatörlükle ne ilgisi var diyorum..........zaman içersinde değişen anayasalarla bu sıfatı kazandı diyorum .......başbakanın kişiliği ne alaka........bir avrupa ülkesinde başbakan olsun bakalım daha ilk günden tutuklanır.........bu birinci sorum
Ikinci sorum menderes nerden çıktı
Üçüncü sorum kuvvetler ayrılığı hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlanması hiçbir yargı kararlarını tanımamaları ve ikiz yasalar sende hiçbirşey çağrıştırmıyor mu gerçekten.......bizi gaz odalarında yakmasına gerek yok..
Sana ev ödevi bunları araştır gel..........

Hangisine değil hic birine katilmadim !

Sen katılmayınca bunlar da olmamış oluyordu zaten alaraey..Bunların hepsi hayal ürünü yargıya da saygısı sonsuz aslında.Gürültü yapmayın şşşşşş

Sen katılmayınca bunlar da olmamış oluyordu zaten alaraey..Bunların hepsi hayal ürünü yargıya da saygısı sonsuz aslında.Gürültü yapmayın şşşşşş

Aman da aman biri konuşmuş ama boşa konuşmuş :) konuya yorum yap bana değil :) bak ne güzel olmuş çelik duvarlar , bayrami barbarca kutlayanlar super polisin yaptiklari kötü demiii :))

Aman da aman biri konuşmuş ama boşa konuşmuş :) konuya yorum yap bana değil :) bak ne güzel olmuş çelik duvarlar , bayrami barbarca kutlayanlar super polisin yaptiklari kötü demiii :))

Eeee soyledigin laf kisinin anlama kapasitesiyle iliskili olunca sana bos gelmistir dogal olarak. Cok gormemek lazim.

Benim soylemedigim laflari da soylemisim gibi gostermen de tam sana yakisan bi hareket olmus cuk oturmus. Neyse burdan sana ekmek cikmaz.

Eeee soyledigin laf kisinin anlama kapasitesiyle iliskili olunca sana bos gelmistir dogal olarak. Cok gormemek lazim.

Benim soylemedigim laflari da soylemisim gibi gostermen de tam sana yakisan bi hareket olmus cuk oturmus. Neyse burdan sana ekmek cikmaz.

Benim kapasitem seni asar ondan dolayi istediğini de sorun yok :) bak bakalim sen böyle dedin mi demisim gel bunu konusalim mi demisim :) bana herşey yakisir tesekkur ederim :) valla cevap verdiğine göre ekmek cikiyor demektir :)

Yaa bak aklıma ne geldi.........biraz daha basitleştirmek gerekiyor demek ki.......başka bir topik hatîrlattı bana.......
Gazeteci olan zeynep Kuriş pozantı cezaevindeki tecavüz olaylarını haber yaptığı için tutuklu hem de devletin mahremiyetini ortaya döktüğü gerekçesiyle
Cezaevi müdürü daha büyük bir cezaevine tayin olmuş....müdür yadımcısı müdürlüğe terfi etmiş
Çocuklar tecavüze uğramış öldürülmüş onların umrunda değil...........gaz odalarına girmeye gerek yok
Mahkemeler çalana çırpana tecavüz edene özellikle bunu sistematik bir şekilde yapana çalışmıyor
Varsa yoksa kimin yaptığı belli olmayan atmler otobüsler zarar görmüş
Hepimiz pisliğin içinde yaşıyoruz

Son düzenleme:
Hangisine değil hic birine katilmadim !

Zeynep kuriş şu an milli iradeye darbe girişiminden tutuklu...........cezaevlerinde çocuk tecavüzlerini ifşa ettiği için......sen gözlerini kapatınca herşey yerinde durmaya devam ediyor.........bu kafayla bu günahlara ortaksın

Tarih boyunca dünyada ve bizim ülkemizde , iktidar yandaşlığı / güçlünün yanında olma sevdası bu kadar ileri seviyede olmamıştır. Taksimi açtılar ; hadi buyrun açtık , 1 Mayısı tatil yaptık , kimse yapmadı biz yaptık ,hadi hayırlı olsun , en büyük demokrat biziz dediler... Kapatırken de aynı şey ; Taksim miii , neeeyyy ,asla olmaz , Yenikapıyı doldurduk oraya gidin diyen de aynı kişiler ...

İktidarseverler ve herdaim alkışlayanlar ; siz her durumda liderinizi haklı bulabilirsiniz , bu sizin zaafınız ... Bizim önceliğimiz insanca yaşam , insana saygı...

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xbvthy]http://www.dailymotion.com/video/xbvthy_pink-floyd-the-wall_music[/video]

bu haberi okuyunca,nedense bu şarkı aklıma geldi.:ssz:

Back