• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Mayıs'ta bir ilk çelik duvarlar

Bu millete hep aptal yok bilmem ne beyinliler dediler, kurulduğundan beridir HEP iktidar olan parti, insan dönüpte bi kendine sorar demi! yav arkadaş biz çok mu akıllıyız da iktidara gelemedik diye:1:

Siz kimsiniz biz kimmişiz. ?...yemin ediyorum bu kafa ilkokul öğrencisi kuzenim de yok..........annen sana öğretmeni mi yanlışa yanlış demen gerektiğini
Mısırlı diktatör mursi % 92 oy aldı
Bu kafayı yenisiyle değistir

Iktidar olmak demek cogunluk tarafndan secilmek demektir.ust uste tek basina iktdar olmak halkin guvenenini almaktr.yillardandr muhalefet olarak kalmak halkin guvenini kazanamamk daha once verilms şansı iyi kullanamayip tek işi insanlari kiskirtmak hukumeti elestrmk yetmedi elin ulkesine mektup yazip ulkesini sikayet eden acizlerdir.ve bunun için yillarca secilemiyorsnz yillarca muhalefetsinz!.

O bahsettiğin kuvvetler ayrılıgının geçerli olduğu denetim mekanizmalarının caliştığı hukuk sisteminin bozulmadığı gelişmiş ülkelerde olur.........bizim gibi ülkeler diktatör seçer ve görüyorum ki diktatörleri hala seçimle gideceğini zanneden naif insanlar var bu forumda
Erdoğan kendi eşdeğeri liderlerden çok daha düşük oy almıştır...........hitler%44 lerde kalmıştır

Basbakanin yerinde olsam burayi okusam Allasen sen savunma derdim. O kadar net.

Ama siz yine de gulmeyin avukatlar gelip neye gulmeniz gerektigini ogretir falan caniniz sıkılmsin:51:

Basbakanin yerinde olsam burayi okusam Allasen sen savunma derdim. O kadar net.

Ama siz yine de gulmeyin avukatlar gelip neye gulmeniz gerektigini ogretir falan caniniz sıkılmsin:51:

Sen tehdit mi ediyorsun........senin için Türkçesini yazayım......hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlı olduğu seçim barajının düşürülmediği dokunulmazlıkların kaldırılmadığı......en basitinden bir işe girmen gerektiğinde hemen akp ye üye olman gerektiği bir ülke demokrasiyle yönetilmez.......

Ne diyem mahmut mu diyem

Korkunun ecele faysasi yok. O duvarlar tarih boyunca yikildi yine yikilacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen tehdit mi ediyorsun........senin için Türkçesini yazayım......hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlı olduğu seçim barajının düşürülmediği dokunulmazlıkların kaldırılmadığı......en basitinden bir işe girmen gerektiğinde hemen akp ye üye olman gerektiği bir ülke demokrasiyle yönetilmez.......

Ne diyem mahmut mu diyem

Bundan sonra mesajlarimin altina ironi icerir diye yazacagim. Yok olmuyo boyle. Ironi oldugunu anlamak bu kadar mi zor?

Basbakani mi savunuyosun ustune neden alindin hic anlamadim

O bahsettiğin kuvvetler ayrılıgının geçerli olduğu denetim mekanizmalarının caliştığı hukuk sisteminin bozulmadığı gelişmiş ülkelerde olur.........bizim gibi ülkeler diktatör seçer ve görüyorum ki diktatörleri hala seçimle gideceğini zanneden naif insanlar var bu forumda
Erdoğan kendi eşdeğeri liderlerden çok daha düşük oy almıştır...........hitler%44 lerde kalmıştır
Erdogan diktator olsaydi burdan rahatca kimse saydramazdi ona.insanlar twiterdan insanlar annesine kufredemezdi.diktatormus baska laf bilmez misnz ne diktadorlugunu gordunuz? Bir de ceknmeden hitlerle kiyasliyorsunz ezbere konusacaginiza açin bi bakin hitler ne yapmis Erdoğan la kiyaslanabilir mi.hangi irki yok etmeye çalışmış kimlere gaz yagdrmis acin bi bakin diktatorlere sonra erdogan a diktator diyin diliniz elveriyorsa!..

Erdogan diktator olsaydi burdan rahatca kimse saydramazdi ona.insanlar twiterdan insanlar annesine kufredemezdi.diktatormus baska laf bilmez misnz ne diktadorlugunu gordunuz? Bir de ceknmeden hitlerle kiyasliyorsunz ezbere konusacaginiza açin bi bakin hitler ne yapmis Erdoğan la kiyaslanabilir mi.hangi irki yok etmeye çalışmış kimlere gaz yagdrmis acin bi bakin diktatorlere sonra erdogan a diktator diyin diliniz elveriyorsa!..

Bak Allah ın emri....önce oku.......ben yukarda ne yazmışım.......

Bizimki gaz odalarına sokmuyor.....milyar dolarlarına milyar dolarlar katiyor......üstelik hepimizden vazgecerek bunu yapiyor.......biraz duşünme zahmetinde bulunursan bu adam küfürle filan ilgilenmiyor.....yeter ki rant kapılarina zeval gelmesin........ya da neyse bosver biat etmeye devam hepsi senin cocuklarindan cıkacak bana ne

Arkadaşlar diktatörü bilmiyorlar :) yada diktatör psikolojisine bürünmüşler bilemedim bi cocukluga inmek lazim :)) toplumsal olaylarda polisin gül dagitmasini bekliyorlar :)

Bizimki gaz odalarına sokmuyor.....milyar dolarlarına milyar dolarlar katiyor......üstelik hepimizden vazgecerek bunu yapiyor.......biraz duşünme zahmetinde bulunursan bu adam küfürle filan ilgilenmiyor.....yeter ki rant kapılarina zeval gelmesin........ya da neyse bosver biat etmeye devam hepsi senin cocuklarindan cıkacak bana ne

Birak ya hala benm sorularma cvp veremedin.ben cocugumu yeternce dusunuyorm sen agzina almasan da olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar diktatörü bilmiyorlar :) yada diktatör psikolojisine bürünmüşler bilemedim bi cocukluga inmek lazim :)) toplumsal olaylarda polisin gül dagitmasini bekliyorlar :)

Aynen ya agizlarina bi diktatordur dolanmis.bi laflari daha var hepsinin agzinda; yok efendm bazilari gücün bi parcasi olmayi seviyormus.ezbere konusmktan oteye gidemiyorlar.acsnlar bir de chp zamanina chp diktatorlugune.basbakanimz bir lider.tabi ki uslubu biraz sert olacak kimi asmis kesmiş. Ne yani sinik pasif mi olsun.bazilari gibi ulkesini ona buna sikayet edecek kadar aciz mi olsun.Menderes çok kibardi da ne oldu? Yalan dolu iftiralarla asmadilar mi adami?..

Aynen ya agizlarina bi diktatordur dolanmis.bi laflari daha var hepsinin agzinda; yok efendm bazilari gücün bi parcasi olmayi seviyormus.ezbere konusmktan oteye gidemiyorlar.acsnlar bir de chp zamanina chp diktatorlugune.basbakanimz bir lider.tabi ki uslubu biraz sert olacak kimi asmis kesmiş. Ne yani sinik pasif mi olsun.bazilari gibi ulkesini ona buna sikayet edecek kadar aciz mi olsun.Menderes çok kibardi da ne oldu? Yalan dolu iftiralarla asmadilar mi adami?..

Şu yazdıklarınızdan bile kimin ezbere konuştuğu belli:ssz:

Bir tanım yap ne demekmiş......ben yukarda yazdım gerekçelerini sen hangisine katılmadın

Birak ya hala benm sorularma cvp veremedin.ben cocugumu yeternce dusunuyorm sen agzina almasan da olur.

Sen daha yazdığımı algılamamışsın bile......ne sorusu
Menderes in konumuzla ne ilgisi var
Erdoğanın uslubunun diktatörlüğüyle ne ilgisivar........eğitim şart

Son düzenleme:
Sen daha yazdığımı algılamamışsın bile......ne sorusu
Menderes in konumuzla ne ilgisi var
Erdoğanın uslubunun diktatörlüğüyle ne ilgisivar........eğitim şart

Sen Erdoğan a diktatör demedin mi? Bence sen once yazdgini anla.diktatorlerle esdeger ettin hitlere benzettin ben de neyi benziyor ac oku o diktatorleri sonra kiyasla dedim.algilama problemi yasiyorsun bence de egitim sart.

Sen Erdoğan a diktatör demedin mi? Bence sen once yazdgini anla.diktatorlerle esdeger ettin hitlere benzettin ben de neyi benziyor ac oku o diktatorleri sonra kiyasla dedim.algilama problemi yasiyorsun bence de egitim sart.

Bende diyorum ki başbakanın kişiliğinin diktatörlükle ne ilgisi var diyorum..........zaman içersinde değişen anayasalarla bu sıfatı kazandı diyorum .......başbakanın kişiliği ne alaka........bir avrupa ülkesinde başbakan olsun bakalım daha ilk günden tutuklanır.........bu birinci sorum
Ikinci sorum menderes nerden çıktı
Üçüncü sorum kuvvetler ayrılığı hakim ve savcıların adalet bakanlığına bağlanması hiçbir yargı kararlarını tanımamaları ve ikiz yasalar sende hiçbirşey çağrıştırmıyor mu gerçekten.......bizi gaz odalarında yakmasına gerek yok..
Sana ev ödevi bunları araştır gel..........

Back