- 9 Mart 2025
- 28
- 3
- 1
- 30
kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).Dua edin lütfen bana kimin duası kabul olunur
Bu duayı oku hz zekeriyanın duası sürekli oku ezberle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).Dua edin lütfen bana kimin duası kabul olunur
Sonucun cıktı mı canım nolduKan değerlerimiz sizinle aynı hemen hemen 9 gün verdim 121 çıktı 11 günde 187 çıktı inşallah benimde bir şey çıkmaz doktorum kanı yine istedi
az önce erdim bekliyorm lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var bunaSonucun cıktı mı canım noldu
Ediyorum canım iyi cıkıcak inşallahaz önce erdim bekliyorm lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var buna
CanıEdiyorum canım iyi cıkıcak inşallah![]()
Canım 330 çıktıEdiyorum canım iyi cıkıcak inşallah![]()
Doktor bana yine iki gün sonra tekrar ver dedi kafayı yiyicemCanı
Canım 330 çıktı
Banada demişti merak etme bir daha yükselis olursa tamam diycem cok sevindim vallaDoktor bana yine iki gün sonra tekrar ver dedi kafayı
Umutlu konuşmadı ama dokturumBanada demişti merak etme bir daha yükselis olursa tamam diycem cok sevindim valla![]()
Senin bu doktorun ne istiyor anlamadım ki niye moral bozuyor tövbe tövbe gayet güzel yükselmiş işteUmutlu konuşmadı ama dokturum
Bu değer onun için olması gereken değer degilmişSenin bu doktorun ne istiyor anlamadım ki niye moral bozuyor tövbe tövbe gayet güzel yükselmiş işte
Suanda nasıl değerin yükselmiştir inşallahBu değer onun için olması gereken değer degilmiş
Şuan 630 canım hala kiritik görünüyorSuanda nasıl değerin yükselmiştir inşallah
Canm 630 iyi değil mi diğeri 300 lerdeydi sanırım senin nasıl kritik diyolarŞuan 630 canım hala kiritik görünüyor
Yükselme beklediğimiz gibi değil diyor son gittiğimde kanı attıtıgımda biraz toparlanmış dedi telefonu aldı kapattı stresten başka bir şey değil dokturumCanm 630 iyi değil mi diğeri 300 lerdeydi sanırım senin nasıl kritik diyolar
16 güne onlara düşük geliyor sanırımYükselme beklediğimiz gibi değil diyor son gittiğimde kanı attıtıgımda biraz toparlanmış dedi telefonu aldı kapattı stresten başka bir şey değil dokturum
Canm ama kiminde geç tutunma olduğu için geç yükseliyor beta önemli olan 2 kat veya üzeri olmasıı hatta internette 72 saatte bile 2 kat üzerine normal diyorr… başka doktorladamı görüşsen acaba canmYükselme beklediğimiz gibi değil diyor son gittiğimde kanı attıtıgımda biraz toparlanmış dedi telefonu aldı kapattı stresten başka bir şey değil dokturum
Transferimi yapan doktorür olduğu için şuan sadece bekliyrumCanm ama kiminde geç tutunma olduğu için geç yükseliyor beta önemli olan 2 kat veya üzeri olmasıı hatta internette 72 saatte bile 2 kat üzerine normal diyorr… başka doktorladamı görüşsen acaba canm
Aynı olmuyor canm herkesinki farklı oluyorr genelde keseye göre karar veriyolarmış ne kadarlık oldjnaa1 mart bide transferim bu günde olanların hepsinin bebek haftası aynı mı oluyor
Evet bende böyle duydum herkesin tutunması aynı olmuyor çünkü gelişimide aynı olanı olmuyor. Yoksa aynı gün transfer olan herkesin test gübinünde betasının aynı çıkması lazım. Normal hamileliklerde bile beta aynı olmuyor. Zaten internete yazdığımızda da her hafta için beta aralığı veriliyor net bir beta verilmiyor. Yani mantıken düşününce de araştırıncada durum bu.Aynı olmuyor canm herkesinki farklı oluyorr genelde keseye göre karar veriyolarmış ne kadarlık oldjnaa