- 3 Mart 2025
- 72
- 44
- 3
Ben edicem canım. doktorum bana ilk etapta %60 oranda olup sonradan yükselen cok hastam oldu dedi bunlardan biride niye sen olmayasın allah gönlüne göre versin inşallahDua edin lütfen bana kimin duası kabul olunur bilinmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben edicem canım. doktorum bana ilk etapta %60 oranda olup sonradan yükselen cok hastam oldu dedi bunlardan biride niye sen olmayasın allah gönlüne göre versin inşallahDua edin lütfen bana kimin duası kabul olunur bilinmez
İnşalah canımCanım umutlu ol yükselecek stres yapma bebeğine zarar her şey güzel olacak bazen doktorlar daha soğuk konuşuyor
Tekrar verdiniz mi sizKizlar bende 9. Gün kan verdim 109 çıktı 11.gun verdim 190 çıktı düşük mü![]()
Benim dogturum bu durum beklediğimiz bir durum değil dediHatta doktoruma görüştüm artışı iyi buldu 15 gün sonra kese görmeye çağırdı
Kan değerlerimiz sizinle aynı hemen hemen 9 gün verdim 121 çıktı 11 günde 187 çıktı inşallah benimde bir şey çıkmaz doktorum kanı yine istediHatta doktoruma görüştüm artışı iyi buldu 15 gün sonra kese görmeye çağırdı
Kan değerlerimiz sizinle aynı hemen hemen 9 gün verdim 121 çıktı 11 günde 187 çıktı inşallah benimde bir şey çıkmaz doktorum kanı yineHatta doktoruma görüştüm artışı iyi buldu 15 gün sonra kese görmeye çağırdı
Yarın verecemCuma mı vereceksiniz
Değeriniz yüzde 50 artmış, hala kötü düşünmek için erken ama doktorlar kötüye hazırlamak için önden söylüyorlar. Benim 4 mart-56, 7 mart-406, 8 mart- 474,10 mart-755, 12 mart- 864. Artık buradan geri dönüşüm yok malesef, muhtemelen sonlanacak. Tek şükrüm çok erken olması, güzel düşünmeye gayret gösterin bol dua edin fakat inşallah dış gebelik olmasın. Sağlıksız ve sonlanacak da başta sonlanması en doğrusuKan değerlerimiz sizinle aynı hemen hemen 9 gün verdim 121 çıktı 11 günde 187 çıktı inşallah benimde bir şey çıkmaz doktorum kanı yine
Yarın verecem
Sizin değeriniz kötü görünmüyorDeğeriniz yüzde 50 artmış, hala kötü düşünmek için erken ama doktorlar kötüye hazırlamak için önden söylüyorlar. Benim 4 mart-56, 7 mart-406, 8 mart- 474,10 mart-755, 12 mart- 864. Artık buradan geri dönüşüm yok malesef, muhtemelen sonlanacak. Tek şükrüm çok erken olması, güzel düşünmeye gayret gösterin bol dua edin fakat inşallah dış gebelik olmasın. Sağlıksız ve sonlanacak da başta sonlanması en doğrusu![]()
Son 48 saatte yüzde 15 artmış..Sizin değeriniz kötü görünmüyor
Benim 55 artmış oluyorSon 48 saatte yüzde 15 artmış..
Evet o yüzden hala ümit varBenim 55 artmış oluyor
Canm onu nasıl hesapladın benm 9. 205 11 gün 504 oldu kaç artış olmuş iyimii sizceYüzde 74 artış olmuş benim iyi değil mi